Пълен егоист е и не ми задоволява нуждите

• 13 792
  • 363
  •   1
Отговори
# 270
Едно е да я държи далече или ако живеят в чужбина, да не са се запознали. Ама седем години голяма любов, живеят заедно и никой не знае?!?

# 271
Е, 7 години е отделила от живота си. Нищо ли да не получи накрая?
Натискай го за брак! Френската може и от другаде.

# 272
Аз съм изключително объркана.
 Значи преди ти е давал секса, от който си имала нужда, но в един момент е спрял? Пишеш, че бил голям коцкар, сменял момиченцата, лягал си с много и с различни, а сега го описваш като слаб, дори никакъв любовник?! Ами значи, вече не го привличаш и стои с теб от свикване. Няма какво да му правиш намеци. Той явно вече иска нещо ново.
Другото, което ме обърква, е че сте не малко години заедно и не чувстваш мястото, в което живееш с него като свой дом, не познаваш семейството му.. а искаш да си "последната"?! Ами - няма да си. Grinning
И въобще какво правиш с този човек? Въобще вие имате ли еднакви интереси? Той е богаташ, нали? Иначе просто не виждам никакви допирни точки, за да държиш толкова на него.
Извинявай, ама 28 годишна мацка, в разцвета на силите и женствеността си да търси съвети затова как на дядото не му се прави секс и не те задоволява..
Цялата история е мега странна.. Grinning

Ами той си е доста добър любовник, издържал е по час в леглото. Но си присвоява предлюбовната игра доста често, и сигурно от около 4 месеца се превърна в пълен егоист.. Първо сам си иска секс и второ приключва за няма и 10 мин и за него това вече е голямата работа, макар че снощи и без да е празник показа че можело и 30мин XD. То като цяло каза, че явно се е надценил и за това смятал, че може по 2 пъти с които да ме задоволи... (Пак обърква ша история). Но все пак при мъжете 5мин си е цял секс и са удовлетворени, докато при жените не е така и от там тръгва проблема... А и както казах до преди 4 месеца, не се държеше егоистично в леглото. А за орална любов забравих да кажа, освен че не му било приятно в 2та пъти в които ми е правил и на мен не ми беше приятно, наистина не знае как да си ползва езика, но аз няма да го уча. Така че не държа толкова на нея.
И не не съм заради пари с него.

# 273
  • USA
Е как защо стой при него..живее безплатно без наем срещу някоя друга сви...ка...не познава приятелите му никой не знае за нея т.е няма нужда се излага пред хората, няма да се учудя ако е една от студентките живяла там докато учи и вместо наем с дедо...накрая е останала там да прави кефа на дядо, да го пере готви ...
и за какво да подписва..как защо след някоя друга година да вземе 2 къщи ..
тази тема става все по нереална.

# 274
Без подпис, ако не и ги прехвърли, нищо няма да вземе.
Както го описва, съмнява ме да я подсигури. На него не му пука задоволена ли е, та имоти ще седне да и прехвърля.

# 275
Е, 7 години е отделила от живота си. Нищо ли да не получи накрая?
Натискай го за брак! Френската може и от другаде.

Един мъж колкото повече го натискаш за брак , толкова повече бяга ... Той сам трябва да реши да и предложи брак и да го иска , а не тя да го насилва

# 276
  • София
Седем години са това де, писнала̀ си му.

# 277
  • USA
Освен че му е писнала му идва "дърта" за неговия вкус. Скоро ще я смени с нова 20 годишна.

# 278
  • Варна
Абе де отидохте... Брак, имоти - че те децата му ще го освидетелстват. Каквото може, сега да взема авторката, от онуй дето не го иска. Момиче, като ги пишеш тия глупости, ти поне вярваш ли си.

# 279
А като живееш с него как те приемат децата му, внуците.Събирате ли се за празници?

Внуците и децата са при майка си и родата в Русия XD. Бившата му ужена не е българка Simple Smile))  и не се налага да знаят за мен.
Не се налага да знаят за теб?!? ЖДНБ Scream
За мен, когато с един човек сте двойка/партньори, живеете заедно, близките и на двете страни знаят за другия. Така изглежда все едно те крие.

# 280
А като живееш с него как те приемат децата му, внуците.Събирате ли се за празници?

Внуците и децата са при майка си и родата в Русия XD. Бившата му ужена не е българка Simple Smile))  и не се налага да знаят за мен.
За мен, когато с един човек сте двойка/партньори, живеете заедно, близките и на двете страни знаят за другия. Така изглежда все едно те крие.

Е крие крие, ама да върви и да обяснява на децата си които са на приблизително моята възраст, че бил с млада жен на тяхната възраст по-добре ли звучи?

# 281
Изначални куцо е жена да се жалва от невъзможностите на мъжа (си), но да си ляга с него, разчитайки на приказки с императивен уклон.

# 282

Е крие крие, ама да върви и да обяснява на децата си които са на приблизително моята възраст, че бил с млада жен на тяхната възраст по-добре ли звучи?
Какво значение има как звучи, като е факт?
А ако според теб звучи зле, ти що чиниш с него?

# 283
Продължавам да търся причина, поради която да си губиш, чак толкова времето. Ми..не откривам  такава .Сори

# 284
Скрит текст:

Да, по-добре ми звучи. Когато обичаш някого, не се срамуваш от разликата в годините и че гаджето е на годините на децата.

Общи условия

Активация на акаунт