Пълен егоист е и не ми задоволява нуждите

• 13 778
  • 363
  •   1
Отговори
# 285
Половината сте на кило ракия. Авторката, че и лопа дъската то е ясно, ама и няколко от даващите акъл ги хапят яко кучетата.
Направо ме е срам, че се познаваме.

# 286
  • София
Да не е луд да подписва брак, освен ако не я иска за болногледачка. Но и тогава не е нужно да подписва, след като авторката така му се е лепнала. Аз съм на 45 г и направо ми се повдига при мисълта да си легна до този, айде да го нарека чичко, щото все пак не съм първа младост.
За секса няма какво да се напъва. Изгубена кауза. Все по-зле ще става.

# 287
Половината сте на кило ракия. Авторката, че и лопа дъската то е ясно, ама и няколко от даващите акъл ги хапят яко кучетата.
Направо ме е срам, че се познаваме.

Що бе, кво толкова казахме? Че ни си легаме с дедовци,  па и некадърни в оралната?

# 288
  • София
Поантата тук е, че деди го е срам от авторката, нея обаче - не.
Джизъс Крайст енд дъ Хоули Спирит Joy

Седем години са това, алоууу!
Обаче секса не бил важен, сварена жабка си Мон ами!

# 289
И на кило винО да сме, пак няма да си легнем с деде ти, дето даже не иска да ощастливява ...
Авторката е с ментални дефицити. Посети терапевт,момиче, разбери и отработи дефицитите.

# 290
  • Great Britain
В прав текст, с едно просто изречение кажи защо си с него?

# 291
Нито тя има отговор, нито ние.

# 292
  • София
Макакбе! Обичат са!

# 293
На мен ми е интересно как за седем години роднините на Авторката не са разбрали къде и с кого живее.
Историята започва да издиша.

# 294
И на кило винО да сме, пак няма да си легнем с деде ти, дето даже не иска да ощастливява ...
Авторката е с ментални дефицити. Посети терапевт,момиче, разбери и отработи дефицитите.

Хубав съвет, но няма да се случи.
Нали знаеш, лудите не знаят че са луди и отричат, че им трябва помощ.
И тук същата работа.
Но ще дойде ден горко ще се кае.

# 295
В прав текст, с едно просто изречение кажи защо си с него?

В крив текст почвам да изреждам пък дано ме разберете :д

Когато бях на 17 срещнах първото си гдже, оказа се че ме ползва за пари, понеже не съм на мнение, че мъжа трябва да плаща всичко и.... (слава богу не съм спала с него Grinning), въпросния беше на 20г.
На 19-20г. Следващия ме ревнуваше от всеки и всичко, дори си съчиняваше и въобразяваше че съм му изнверявала, абе болен мозък, беше на  24г.
На 21 вече бях със следващия за да се отърва от предходния понеже дори не разбираше значението на раздяла и ме следеше... И както и да е. Та въпросния беше на 26 и си играеше с най добри си приятел с когото бяхме в един университет, на междузвезни войни по парковете като някакви лапета и постоянно намираше с каква идиотщина да ме изложи, други въпроси защо съм с деди?

# 296
  • USA
Предходните връзки каква връзка имат с деди?
На 17 г те ползвал за пари....ще падна..

# 297
  • София
С три куци опита свършиха мъжете Joy

# 298
Не защо си с възрастен, а защо си с този конкретно? Има много мъже на 45-55 години, които не лежат в очакване да ги задоволиш за пет минути и да заспят, няма да Те крият... За първи път чувам за свободен мъж, който не иска да се изфука с млада жена. Flushed

# 299
А с деди какво получи? Домашен уют и топла завивка ли? Момиче, сега ти е времето да живееш, да ходиш, сменяш, трупаш опит.
Не са слугуваш на някакъв пенсионер, който даже и крие връзката ви.

Общи условия

Активация на акаунт