Пълен егоист е и не ми задоволява нуждите

• 13 775
  • 363
  •   1
Отговори
# 300
  • Great Britain
В прав текст, с едно просто изречение кажи защо си с него?

В крив текст почвам да изреждам пък дано ме разберете :д

Когато бях на 17 срещнах първото си гдже, оказа се че ме ползва за пари, понеже не съм на мнение, че мъжа трябва да плаща всичко и.... (слава богу не съм спала с него Grinning), въпросния беше на 20г.
На 19-20г. Следващия ме ревнуваше от всеки и всичко, дори си съчиняваше и въобразяваше че съм му изнверявала, абе болен мозък, беше на  24г.
На 21 вече бях със следващия за да се отърва от предходния понеже дори не разбираше значението на раздяла и ме следеше... И както и да е. Та въпросния беше на 26 и си играеше с най добри си приятел с когото бяхме в един университет, на междузвезни войни по парковете като някакви лапета и постоянно намираше с каква идиотщина да ме изложи, други въпроси защо съм с деди?
Благодаря.Нямам какво да кажа ,дори и да искам.

# 301
  • София
Сама се успокоява, че е избрала по- малкото зло.

Терапия и сериозна работа.

# 302
  • USA
А авторката работи ли ?

# 303
Не защо си с възрастен, а защо си с този конкретно? Има много мъже на 45-55 години, които не лежат в очакване да ги задоволиш за пет минути и да заспят, няма да Те крият... За първи път чувам за свободен мъж, който не иска да се изфука с млада жена. Flushed

Просто така стана, че ни съвпаднаха характерите, допаднаме си... Почти единодушни сме без много разминавания...  И имам повече  + отколкото -  за това, че сме заедно.   А за това че ме крие, както казах, не държа да ме знаят и без това няма да ми е приятно в компанията му от възрастни и смо аз там... Смисъл защо да се на бутвма там където не ми е мястото.. А и един от приятелите му май го харесва и ще му разваля мечтите и мокрите сънища ако научи, а скоро се запознаха, даже той не бил разбрал, че въпросния има влечение към него...???! и отказва да повярва.
 И не не е от нозеци старчета които си четат вестника решават кръстословци и си говорят за склерозаи, артрити,навяхвания........

# 304
  • USA
Защо отговаряш избирателно само на това което те кефи?

Ти сигурна ли си, че няма някоя нова звезда на хоризонта и затова да се скатава, да не стига силата ...

# 305
Е той ще е някой playboy, то не бяха ученички ,приятелки сега и мъжете го заглеждат...Евала Joy

# 306
# 307
Не Ти е мястото в компанията му, защото са стари, но не е проблем, че той е стар? Май няма много логика, не мислиш ли?

# 308
Не Ти е мястото в компанията му, защото са стари, но не е проблем, че той е стар? Май няма много логика, не мислиш ли?

Има логика, в неговата компания ми е ок защото се разбираме и намираме общи теми, а в тази на приятелите му ми е неудобно понеже ще бъда най-младата и няма да се чувствма ок, а не че няма да намерим за какво да говорим.

# 309
Аз не откривам логика, а съм в подобна ситуация. Всъщност в цялата история нищо се се връзва и го казвам като жена на 31 с обкръжение, в което 90% от мъжете са на еъзраст 45-65.

# 310
Аз не откривам логика, а съм в подобна ситуация. Всъщност в цялата история нищо се се връзва и го казвам като жена на 31 с обкръжение, в което 90% от мъжете са на еъзраст 45-65.

Просто самия факт, че ще съм заобиколена от хора с над +50г. Възрастта не ми допада, понеже ако исках просто щях да работя в старчески дом и без да се налага да ме запознава с приятелите си. И това не означава им слагам етикет, а просто усещането ще е такова странно в което ще се чудя какво правя там при тях. Също и как изглежда това отстрани, естествено какво ще си кажат хората... Не е да не ми пука Grinning, а и ще трябва да давам обяснение на моите приятели и роднини защо съм с него като не очаквам разбиране от тях, макар че за сегашната ми НДП която само тя знае е ок с това и казва, че за любовта няма възраст важното да сме щастливи Simple Smile

# 311
Пак питам, като не Ти допада, какво правиш с него?
Написаното звучи меко казано отвратително. Никакви любов и щастие не откривам.

# 312
Защо отговаряш избирателно само на това което те кефи?

Ти сигурна ли си, че няма някоя нова звезда на хоризонта и затова да се скатава, да не стига силата ...

Отговарям избирателно, понеже ще лудна ако трябва да обяснявам на всеки как ме е разбрал грешно, ама как той не работил в университет ама незнам си какво още...
Просто ако въпроса е зададен към мен има най-голяма вероятност да отговоря разбира се ако не сърържа спекулации или съдизми, понеже всеки има право на мнение и не смятам да го убеждавам в обратното Simple Smile

# 313
Thaicho, с обяснения явно няма да стане. А за любов какво има да я повтарям... А щастието, от приятелите и семейството му ли зависи дли съм щастлива с него?

# 314
Има общо, ако свързваш партньора си със старчески дом и при въпрос защо сте заедно, причините са кофти бивши и "така се случи".
Обяснение не чакам, Ти си обясни защо си в ситуацията да се оплакваш във форум.

Общи условия

Активация на акаунт