Ваксини.Полза или Вреда? Ваксинационни Програми.

• 172 343
  • 1 822
  •   1
Отговори
# 1 575
Бърди,как ти остава толкова време да пи6е6 като замаен и тук,
и тук:
http://www.zachatie.org/forum/index.php?board=34.0

Аз направо не мога да из4ета вси4ко...Не 4е ми е интересно,де.Пло4ата се върти все на едно и съ6то място.

# 1 576
Моля, правото на лично мнение е неприкосновено Wink
Ти не намираш, хилядите други прочели и включили се-намират.
Шарен е света.

# 1 577

Коварен план за затриване на бг нация.Задължителните ваксини в БГ дали не са 4аст от тази мръсна политика? newsm78

Намаляване на българите до 5 млн.
Мизерия, глад, болести, нищета - това прокобва поверителната част от плана Ран - Ът.

http://www.bgsviat.narod.ru/

# 1 578
# 1 579
Бьрди,много гняв си zапаzил от години.Недей така,това раzболява. Peace
Има ли смисьл да се спори след като страничните реакции са в цял свят с най чистите ваксини и най правилно сложените.Самите проиzводители са посочили ясно какви може да са последствията при правилно сложена ваксина.Не е от неправилно слагане.То усложнява неЩата,да,но не е това причината.Причината е в "течността",която няма какво да тьрси в едно телце на 24 часа,което оЩе не zнае на кой свят е.

Инфекционната теория е оборена.Като се zапочне с манипулациите и политическите интереси около Пастьор и се стигне до Гало.Проzира,чак се кьса.Като лекар би трябвало да можеШ да проглеждаШ някои неЩа по реално,не само да цитираШ книгите и учебниците наготово.Мисли,имаШ собствен моzьк. Peace

# 1 580
И ти ако поживееш по таваните с десетилетия без топла вода и тоалетна ще събереш и повече гняв.
Особено ако ти вземат с години по 5о ст за всяка баня, гонят те всеки м юни от квартирата за да я дават под наем (нищо че имаш изпити), не ти дават стипендията с месеци и ходиш с едни обувки 4 години... .
Децата ти надявам се няма с един панталон да изкарат 8,9,10,11 клас-така че да стане на огледало... тогава не само гняв ще събереш ами и пушка ще вземеш... да им хвърлиш по един на всичките тези фашистко-догановско-царско-борисовски-жановски идиоти.

Хайде да не сипем сол в стари рани.
Темата е и друга.
Не ме предизвиквай моля на тези теми... моля Wink

# 1 581
Ужас!
Пък най- са ми чудни момичетата дето мислят да я сложат, нищо че са раждали и нищо че вече са минали 26г!

# 1 582
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=267484.0

Някой може ли да помогне по същество?

# 1 583
  • на плажа
 Минавам да се похваля с нашия педиатър - вчера бях на консултация и след тегленето и меренето той ме попита  дали ще ваксинираме. Аз казах, че не искам и понечих да се обоснова, а той ми вика - " Спокойно, бе жена, не те агитирам, само питам." и се усмихна. Олекна ми, защото очаквах фасони и заплахи като в болницата. Явно и той не е фен на ваксините, което ме радва, защото не ми се воюва отново.

# 1 584
Минавам да се похваля с нашия педиатър - вчера бях на консултация и след тегленето и меренето той ме попита  дали ще ваксинираме. Аз казах, че не искам и понечих да се обоснова, а той ми вика - " Спокойно, бе жена, не те агитирам, само питам." и се усмихна. Олекна ми, защото очаквах фасони и заплахи като в болницата. Явно и той не е фен на ваксините, което ме радва, защото не ми се воюва отново.
Лошо,много лошо. Лошо...

# 1 585
Здравейте, питах и преди, но казахте, че информацията, която съм дала е малко. За това ще питам пак. Може ли по следните симптоми и посочените изследвания да се установи какво точно му има на детето? Съмнявам  се, че е проблем след ваксинация и  държа да разбера каква е, но на този етап не мога. Става въпрос за дете на 2 години. Симптомите , които бяха са: зачервяване ок. 3-4 мм в диаметър ок. мястото на убождането-на вътрешната сгъвка на лакета; сънливост за няколко часа, след което хиперактивност и раздразнителност за ок. 3 дни; пълна липса на апетит и никакво хранене в продължение на 4 дни, през които детето пи много вода; безапетитието продължи 10-ина дена; на 5-6-я ден подуване на коленцата, зачервяване на кожата на бедрата, оплакваше се, че му пари;просветляване на изпражненията за ок 3-4 дена; като за капак възпаление на ухото, което мина само с капки за уши; поява на странно петно ниско долу на коремчето, като пръстен, което се разстила-установи се, че не е  инфекция.
Резултатите от изследванията са тук:   http://www.snimkata3333.hit.bg/
Търсих съдействие от лекари и от кого ли още не, но няма да изпадам в подробности. Надявам се да получа повече информация от тук, защото пишем анонимно (до колкото това е възможно) и написаното не се ползва като официална информация.

# 1 586
Мисля че съм чела другата тема, която беше пуснала.

Изследванията изглеждат съвсем нормални. Мисля че двете са от различни лаборатории и е нормално да има някакви разлики. Детето има имунитет към хепатит Б, предполагам от ваксините които са му правени при раждането и на 1 и 6 месеца. След това не се правят.

Убождането може да е от ухапване на насекомо или детето да се е наболо с някакъв предмет само. Тук пишат поне трима лекари които могат да кажат дали евентуално може да се оприличи на манту, но не е точно като него, освен това манту се прави между китката и сгъвката на лакета, а не на сгъвката.
От симптомите, които описваш липсата на апетит може да се дължи на зъби, или пък на ушната инфекция. Може да е изкарало грипа този сезон.
Това е моето мнение.

Последна редакция: сб, 16 фев 2008, 16:58 от Arizona

# 1 587
Под снимките на петънцето са останалите изследвания, които пуснахме ок. 6-7 дена след появата на тези симптоми. Тези от 07,02,08 са ок. 20 дена по-късно. Не мисля, че е грип, защото не е имал сополи, кашлица, температура. Зъбките са ни 20 от доста време и никога не са били причина да не се храни. Със сигурност не е ухапване от насекомо-специалисти са го преценили.  Но това е друга тема. Ако някои от пишештите тук  може да помогне по отношение на симптомите и изследванията ще съм  благодарна.

# 1 588
gost, почти всичко, което описваш, е дадено като възможна странична реакция на ваксината. Не знам каква ваксина са ви сложили, ето тук реакциите към Engerix, т. 4.8. от листовката на производителя: ЦЪК

Дъщеря ми след третата доза на ваксината, в продължение на два месеца правеше тежки отити, които не се поддаваха на никакво лечение. Може и съвпадение да е било (т.е. да е имало и друг фактор), но е факт.

Синът ми също я понесе доста тежко - нервност, влошен апетит и т.н., но както казах, това си го има описано в листовката.

Ако имам трето дете, не бих и помислила да я сложа...

пп Всъщност сега прегледах всичко отново и виждам, че не си написала за коя ваксина се съмняваш, аз реших, че е за хеп. Б, защото сте изследвали антитела. За коя всъщност ваксина говориш? На 2 год. не се слага хеп. б.

# 1 589
Мисля това е продължение от тази тема  - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=259852.0,обаче ме съмнява да е ваксина .

Общи условия

Активация на акаунт