Ваксини.Полза или Вреда? Ваксинационни Програми.

• 173 391
  • 1 822
  •   1
Отговори
# 225
Този отговор им върши чудесна работа, защото както накой писа по-горе "всяко чудо - за 3 дни", и без да създават напрежение в публичното пространство, просто...може да не се излъчи.

# 226
Или Ще го орежат хубаво...
Таzи Мира Кожухарова...хм...тя била сьседка на баЩа ми преди 40 години...Майка й,Люсиана Топалова е еврейка (адвокат),баЩата...раzведени родители са.Доцентката е отгледана в сливенско село от баба си и след години идва да учи в София на ул. ШиШман.
И други неЩа раzбрах zа нея,ама Ще ги спестя,че Ще стане грубо. Peace

# 227
Аууу, Кристиян, какъв си значи, пускаш бомба и си отиваш  Mr. Green кажи още, де!
Аз ще ги потормозвам от време на време, няма да ги оставя!!!

# 228
Ама разбира се, че ще има технически проблем, то не се и очакваше друго обяснение. Rolling Eyes Като го "отстранят" предаването ще е орязано до неузнаваемост най-вероятно. Close

ISOLDE, ти на web@btv.bg ли писа? И аз ще им напомням честичко, че си искам предаването пък! Crossing Arms

# 229
Ама разбира се, че ще има технически проблем, то не се и очакваше друго обяснение. Rolling Eyes Като го "отстранят" предаването ще е орязано до неузнаваемост най-вероятно. Close

ISOLDE, ти на web@btv.bg ли писа? И аз ще им напомням честичко, че си искам предаването пък! Crossing Arms
Не, на този писах: ndimitrov@neterra.net

# 230
О, и аз ще пиша. Дайте да ги потормозим дружно! Mr. Green

# 231
На мен не са ми отговорили. Писах на web@btv.bg, за да изкажа недоумението си, че са пропуснали да качат на сайта предаването от 10ти.  Rolling Eyes ще пратя същото писмо и на  ndimitrov@neterra.net.

Колкото повече хора пишат, толкова по-добре (само да не заподозрат конспирация, чак такъв интерес към И&Л едва ли е обичаен).

# 232
Аз пратих запитване и на пощата на предаването .Казаха ,че не е от тяхната компетенция .

# 233
  • София - Варна - Бургас
На мен не са ми отговорили. Писах на web@btv.bg, за да изкажа недоумението си, че са пропуснали да качат на сайта предаването от 10ти.  Rolling Eyes ще пратя същото писмо и на  ndimitrov@neterra.net.

Колкото повече хора пишат, толкова по-добре (само да не заподозрат конспирация, чак такъв интерес към И&Л едва ли е обичаен).

- Няма да ви отговорят!
 -  та нали около 50% от рекламните постъпления в Телевизиите и другите Медии идват от.......  реклами на Лекарства и ваксини! 
 - Затова в "Белите страни"  има Национална Телевизия, в която няма обвързващи реклами, която се издържа изключително от такси или от бюджета и поради това е напълно Независима!
 - Затова, когато се говореше да се плащат под някаква форма такси за Националната телевизия, в размер - стотинки! другите медии се развикаха че така се товарели гражданите!
 - Но нали тези рекламодатели, които рекламират в Националната ТВ щяха да дойдат с парите си при тях!?...

# 234
  • Виена
Ей сега и аз се опитах да гледам предаването от 10 април и се опулих, че го няма точно него... Влязох да видя дали не съм объркала датата, а то вие вече сте установили липсата му... Аз също пратих един имейл, ще споделя, ако получа отговор от някого...  Яд ме е, че не го гледах наживо още тогова, но беше единственият ден, когато не си бях у дома по това време, а ходих на изследване, което нямаше как да отлагам...

# 235
  • Виена
Само да ви кажа, че получих отговор на запитването на предаването... Ами направо ви го копирам:
Na posochenata to vas data imahme tehnicheski problem i ne uspiahme da
zapishem predavaniata tazi sutrin i iskreno i lichno korektno i zatova
ne sa kacheni na sajta.
Izvinete za prichinenoto neudobstvo.

С други думи - забравете за това предаване!  #Cussing out

# 236
 smile3511 и аз исках да го гледам

# 237
Или Ще го орежат хубаво...
Таzи Мира Кожухарова...хм...тя била сьседка на баЩа ми преди 40 години...Майка й,Люсиана Топалова е еврейка (адвокат),баЩата...раzведени родители са.Доцентката е отгледана в сливенско село от баба си и след години идва да учи в София на ул. ШиШман.
И други неЩа раzбрах zа нея,ама Ще ги спестя,че Ще стане грубо. Peace
          Нека не се излагаме в очите на враговете си с клюкарски истории.Какво интересно има в това което казваш за родителите и. Виж ако е замесена в някакви престъпления може да го споменеш, ама това си прилича на злобно клюкарстване. А си мислех , че мъжете по могат да отсеят важната информация.  Rolling Eyes

# 238
Смятам да пиша грозен мейл на Нетера, вие какво ще кажете?

# 239
  • София
Смятам да пиша грозен мейл на Нетера, вие какво ще кажете?
Съгласна съм.

Общи условия

Активация на акаунт