Ваксини.Полза или Вреда? Ваксинационни Програми.

• 173 407
  • 1 822
  •   1
Отговори
# 240
 Ами ако ще злепоставяш ваксините може. Ама ако ще се клюкарства, не е хубаво. Не че моето мнение е миродавно, ама да си кажа.

# 241
Здравейте, г-н ......!

Смешно и унизително е човек да получи в днешно време такъв отговор! Зная, че не съм единствената, която се интересува защо липсва предаването! Зная също, че фармацевт. компании не желаят да излезе истината за опасността от ваксините наяве! Но, вече не сме в информационното затъмнение, в което бяхме преди 18 г и в което горепосочените хора искат да ни държат! А, по този начин държат и Вас, и рушат авторитета Ви! Много жалко!

И Вие и аз знаем, че този отговор едва ли отговаря на действителността!

И Вие и аз знаем, че с това писмо нищо няма да се промени! Но, Ви го написах, за да знаете, че не вярвам на дума от това, което сте написали!

Поздрави!

Пуснах го.

# 242
  • София
Izolde, браво! Добре си го формулирала! Да видим дали ще ти отговорят,аз не вярвам...но може пък да ни изненадат.

# 243
ИЗОЛДЕ, браво! Ти си супер!

# 244
ISOLDE, поздравления за адекватния и смислен отговор!  bouquet
Не ми се вярва да ти отговорят, понеже не виждам какво може да кажат - "ааа нищо такова няма, г-жо. Ние така съжаляваме и толкова искаме да осигурим на зрителите всички предавания" или пък "Ами да, умишлено "не можем да качим" предаването"... Но е хубаво да знаят, че зрителите им не са толкова наивни и сляповярващи, колкото предполагат.

# 245
Момичета, имаме писмо, моля заповядайте  Laughing
Здравейте г-жа .......,

Както ви бяхме написали в предходня емейл имахме технически проблем.
Предаванията на 10.04 2007 бяха записани но част от тях не бяха
енцондати още същия ден и това е причината да не се качат на сайта.
Липсващите предавания са качени от няколко дни на сайта след
отстраняване на проблема.
Това се отнася и за желаното от вас предаване искрено и лично което
може да намерите във рубриката "Видеотека предишни предавания" на
самото предаване.
Ние нямаме нищо общо с фармацефтичните компании и твърденията са
ви несериозни.
Ако и за в бъдеще имате някакви въпроси не се колебайте да ни пишите
пак.

Пожелаваме ви приятни минути с Нетерра ТВ

--
Николай Димитров
Нетерра Лтд.
ВидеоSupport
http://www.neterra.tv

С благодарности към г-н Димитров!!!
http://www.neterra.tv/bg/playstream.php?epid=20125&q=12&plid=3

Последна редакция: пт, 20 апр 2007, 11:48 от ISOLDE

# 246
Страхотно! Mr. Green
Опитват се да докажат, че нямат нищо общо с фармацевтични компании. В крайна сметка си получихме това, което ни се полага. Mr. Green
Сега ще си дръпна предаването. Сигнализирайте, ако е орязано - аз няма как да разбера.
ISOLDE, благодаря ти!  bouquet

# 247
Изолде, ти си супер! Току що Кристиан ми писа, че е гледал предаването. А дали е орязано, ще ви кажа като го изгледам отново, защото нали все пак бях там. Mr. Green

# 248
Абе, уж сме редови аборигени, а нещо не си слушаме шамана (доктора взел участие в предаването) newsm78 hahaha Това за "шамана на аборигените" е лаф на Кристиан. На мен много ми хареса и си позволявам да го цитирам. Grinning

# 249
Аz досега не бях виждал толкова zаекваЩ Шаман.... newsm78
И него може да го е увредила някоя ваксина...

# 250
Със сигурност hahaha rotfImbo
И между другото много ми се искаше да го попитам, ако неговото дете беше така увредено, като това, което показаха в репортажа, дали щеше да е на същото мнение. newsm78

Последна редакция: нд, 22 апр 2007, 23:22 от mari_anka

# 251
  • Виена
Аз имам на запис двете предишни предавания на "Искрено и лично", посветени на ваксините.  Та фенът на уличното движение беше поканен и в едно от тях, за да опровергава д-р Гълъбов.  И тогава стана ясно, че бил завършил с отличен Мед. академия в София. Ама само колко беше горд, да не ви разправям... Може да заеква, но е отличник!  Mr. Green

# 252
Ренни, това май си го спомням. До толкова изпростя нашият шаман, че започна да пита Гълъбов с колко бил завършил медицина. Човекът му се "върза" и възпитано му отговори, че е завършил с Много добър. И оня като скочи и взе да се бие в гърдите: "А пък аз съм завършил със 6". Joy

# 253
Отличника Шаман на аборигените каzа неЩо много важно,което не е zа пренебрегване....
"Ваксините са лекарства"  Щом го приzнава и той...
Искам да zнам по кой zакон дьржавата Бьлгария поzволява насилственото прилагане на лекарства вьрху zдрави деца?

# 254
Отличника Шаман на аборигените каzа неЩо много важно,което не е zа пренебрегване....
"Ваксините са лекарства"  Щом го приzнава и той...
Искам да zнам по кой zакон дьржавата Бьлгария поzволява насилственото прилагане на лекарства вьрху zдрави деца?
Шамана каза и още нещо: аз, с това си вадя хляба!!! И това ако не е гавра!

Общи условия

Активация на акаунт