Ваксини.Полза или Вреда? Ваксинационни Програми.

• 172 670
  • 1 822
  •   1
Отговори
# 465
И тук така правим. Подкрепям напълно писаното.

Българи-събудете се! Никой заради Вас няма да се бори за правата Ви.

# 466
Не може ли zаедно да напиШем някакво писмо до МЗ в БГ и да се zадвижат неЩата някак си...Това не може да продьлжава...

# 467
най-накрая да сте на едно мнение  Grinning за нещо Simple Smile
Идеята е много добра!

# 468
  • Виена
Не може ли zаедно да напиШем някакво писмо до МЗ в БГ и да се zадвижат неЩата някак си...Това не може да продьлжава...
Кристиян, в България всичко може! Може една мед. сестра в Александровска болница да влезе в стаята на болни с диагноза "бъбречна недостатъчност" и да заяви: "Изписана Ви е инжекция, но не пише, че трябва да Ви я поставя! Оправяйте се!" и да се фръцне и да си излезе. Дали някъде в Европа може да стане подобно нещо?
А това, което продължават да правят с бебетата и по-информираните родители е просто без коментар! Понякога се чудя до кога може да понася българинът подигравки...
Всеки ден благодаря на Бог, че ме измъкна от там и ще родя, живот и здраве, детето си в нормална държава!

# 469
  • София - Варна - Бургас
Цитат
в България всичко може! Може една мед. сестра в Александровска болница ........... да заяви: "Изписана Ви е инжекция, но не пише, че трябва да Ви я поставя! Оправяйте се!" и да се фръцне и да си излезе.

Мед. сестра го може, защото е Мед.
                         ......преди години е имало Милосердни сестри.

# 470
[/b]в България всичко може! Може една мед. сестра в Александровска болница да влезе в стаята на болни с диагноза "бъбречна недостатъчност" и да заяви: "Изписана Ви е инжекция, но не пише, че трябва да Ви я поставя! Оправяйте се!" и да се фръцне и да си излезе.
ужасна гавра с пациента и с професията - мед.сестра.  #2gunfire

# 471
Здравейте. Интересува ме какви са последствията ако откажа да бъдат поставяни повече ваксини на дъщеря ми?

# 472
Здравейте. Интересува ме какви са последствията ако откажа да бъдат поставяни повече ваксини на дъщеря ми?

Прочетете 2-3 стр. назад и ще разберете!

Ами не е по темата, но е за пример на мненията от последната стр. - на мен раждане ми предизвикаха без медицински показания и без да ме уведомят. Изобщо нямах идея. Отидох в болницата на профилактичен преглед със слаби контракции и лекаря решил, че му е кеф да ме изроди тогава, че след  това излиза отпуска. Приемат ме без разкритие, без да ме уведомят, казаха ми че раждам и аз им повярвах - имах леки контракции все пак. Слагат ми система Окситоцин и на въпроса към акушерката - какво е това - ми се отговаря - Система! и се фръцва на другата страна.
Чак като ме изписваха и ми дадоха документите, разбрах какво ми се е случило и че изобщо не е трябвало да раждам тогава.  #2gunfire
На лекари вече не вярвам и не разчитам за нищо, напротив много съм притеснена и подозрителна, когато се срещна с такъв.  #2gunfire

# 473
  • Виена
Слагат ми система Окситоцин и на въпроса към акушерката - какво е това - ми се отговаря - Система! и се фръцва на другата страна.
Виж сега, не бъди и ти такава недоволна! Ами ако ти беше казала, че е боб-яхния? А, а?  Joy
 ooooh! Нямам думи направо!...

# 474

Малко пресни новини zа врьzката Аутиzьм и ММР ваксина.
http://observer.guardian.co.uk/uk_news/story/0,,2121521,00.html
Two of the academics, leaders in their field, privately believe that the surprisingly high figure may be linked to the use of the controversial MMR vaccine.
И раzбира се ,веднага е контрирано от велик евреин Професор Коен.

http://observer.guardian.co.uk/uk_news/story/0,,2121522,00.html
Уейкфилд не сьжалява и поддьржа теzата си zа аутиzма и ваксините.

# 475
Няма никакви достоверни данни за каквато и да е било връзка между аутизъм и ММР ваксината.

# 476
  • Burgas, Bulgaria
искам само да споделя че на мен никой не ми е искал съгласие за изследвания или за ваксинации.Оказа се че на бебето ми са му взимали кръв за някакви генетични заболявания и са пращани в София-това бил обичаен метод който обаче на мен не ми е споделен.Ако има нещо пращали писмо по  пощата.Взимали са му и кръв от петичката  newsm78 идея нямам за какво -това го знам от мед.сестра работеща 20г. в детско отделение-тя казва че това се прави докато се къпе бебето и без майката да вижда и знае.Четири дни никой не ми го доведе а най-накрая дойде една акушерка и каза че е с недоразвит черен дроб  Sick след което се оказа че просто жълтеницата е малко по сериозна-от взимането на кръв цялата му главичка беше на сини петна-хематоми ли се води тово нещо идея нямам.

# 477
искам само да споделя че на мен никой не ми е искал съгласие за изследвания или за ваксинации.Оказа се че на бебето ми са му взимали кръв за някакви генетични заболявания и са пращани в София-това бил обичаен метод който обаче на мен не ми е споделен.Ако има нещо пращали писмо по  пощата.Взимали са му и кръв от петичката  newsm78 идея нямам за какво -това го знам от мед.сестра работеща 20г. в детско отделение-тя казва че това се прави докато се къпе бебето и без майката да вижда и знае.Четири дни никой не ми го доведе а най-накрая дойде една акушерка и каза че е с недоразвит черен дроб  Sick след което се оказа че просто жълтеницата е малко по сериозна-от взимането на кръв цялата му главичка беше на сини петна-хематоми ли се води тово нещо идея нямам.
Третирането по този начин на майка и новородено освен че е грубо нарушение са и практики от "третия свят".
Само гражданите с техният глас могат да наложат уважение към себе си и към правата си.

"Много лесно му е да говори този кретен, щом като е там, а ние тук..."
Да, може би. Но никой няма да направи Вашият живот по-добър, освен самите Вие. Никой отвън няма да дойде...

# 478
Цитат
Няма никакви достоверни данни за каквато и да е било връзка между аутизъм и ММР ваксината.
Оба4е няма данни,че няма врьzка. Wink

# 479
[
Цитат
хомеопатката все забравям да я питам.какво е вашето мнение,как да постъпя?извинете ме за силно непрофесионалното обяснение,но от ваксини никак не разбирам.
- Ако друг начин няма - 2 дни преди ваксинацията му давате от конституционалното му хомеопатично л-во, и Непосредствено след ваксинацията Thuja - 200C  Peace

- За тези които не са ползвали хомеопатия - 2 дни преди ваксинацията му давате 2 гранулки от хомеопатичното л-во Thuja - 200C , и Непосредствено след ваксинацията, пак Thuja - 200C   Hug
 - Ако не намерите Thuja - 200С може и друга потенция - 9, 12, 15 или 30С Peace
 - Така ще го защитите максимално от неблагоприятни странични ефекти от която и да е ваксина

Aleksander  и аз да попитам тук няма хомепопатия, как бих могла да си набавя това хомеопатично лекарство, и ако бием ваксината, и се приеме лекарството след това, ще има ли някакъв ефект?
Ето малко разяснение, защо задавам върпоса - предстои ни ваксиниране,  досега сме сложили хеп.Б (май много прибързано, тъй като тук не е задължителна, но аз започнах да се водя по Бг календара, защото се прибираме поне 2 пъти в годината, и за сега не мислим да живеем постоянно тук, а и недай си Боже, да ни се наложи операция на херния по спешност, затова сложихме хеп.Б). Близките дни ни предстои втори прием хеп. Б, и първи Diphtheria-tetanus-pertussis-polio-Hib basic vaccination . И тук няма хомеопатия, или поне изобщо не е разпространена. Утре ще попитам дали не може да отложим ваксините, (или да не ги слагаме) ако не хеп. Б, то поне другите, за да си наместя мислите, след изчетеното до тук. (сърцето ми се е свило от всички негативи за ваксините, които участниците са предоставили, както би ми се свило и при случка с дете разболяло се от болест , за която има ваксина)
И един въпрос малко на слуки, и в страни от темата - ако случайно при срещите си по симпозиуми и семинари имате данни за някой хомеопат в Дания, бих била благодарна за данни за връзка , ако е удобно.

Общи условия

Активация на акаунт