Ваксини.Полза или Вреда? Ваксинационни Програми.

• 172 295
  • 1 822
  •   1
Отговори
# 675
Аз нито един от филмите в посочените линкове тук не мога да изтегля. В Бг съм, все пак. На руския филм ми се изтеглят 46% и спира. Толкоз. Има някакво ограничение явно. Към БТК съм. Съжалявам за офф-а, ама няма как да дискутирам, като не съм гледала филмите (или поне да чета, разирайки някои хора  Wink)
пиши ми на ICQ 2647285 и ще ти го пратя

# 676
Аz като не полzвам айсикю...сьм дискриминиран.... Cry

# 677
Аz като не полzвам айсикю...сьм дискриминиран.... Cry
И аз нямам ICQ. Като го получа по мейла, ще ти го пратя.

# 678
Много ти благодаря....  bouquet

# 679
  • СОФИЯ, по празниците в Разлог
В понеделник ни биха задължителните ваксини за полио /инжекционно/ и ДТК - първи прием. Четох някъде в темата, че трябвало да има 7 дни между двете ваксинации. Педиатърката каза, че нямало проблем заедно. Сега се притеснявам!!!

# 680
  • Виена
В понеделник ни биха задължителните ваксини за полио /инжекционно/ и ДТК - първи прием. Четох някъде в темата, че трябвало да има 7 дни между двете ваксинации. Педиатърката каза, че нямало проблем заедно. Сега се притеснявам!!!
Много искрено се надявам да са ти напразни притесненията!  Hug Но все пак не е ли по-добре вместо да се предоверяваме сляпо на педиатрите и това да ни коства проблеми или най-малкото - притеснения, просто да заставаме с по-твърда позиция. Никой от тия бесни фенове на имунизациите не ни е родил децата,  за да има правото да ни лишава от мнение и решение какво, как и кога вкарваме в организма им!  Peace
Моля и аз за филма от Людмил!   bouquet

# 681

Моля и аз за филма от Людмил!   bouquet
качвам го в момента, щом е готов ще поставя линк.

Последна редакция: пт, 14 сеп 2007, 16:21 от Ludmil

# 682
Хм ,аз нямах проблем с тегленето .Гледала съм ги и преди,филмите .Отчайващо е .

# 683
# 684
http://video.google.com/videoplay?docid=1103396999649583027&hl=en

Последна редакция: пт, 14 сеп 2007, 18:20 от Ludmil

# 685
Eми да според мен е в полза  Rolling Eyes

# 686
Знаете ли.
Преди време, когато питаха Мирена дали може да се ражда в домашни условия, тя отговори:
Само ако имаш вяра, в Бога, в Себе си и в Природата. Ако не -- по-добре отивай при докторите, слушай съветите им, нека те да решават вместо тебе.

Мисля, че същото е с ваксината. Ние имаме зад себе си стотици хиляди години еволюция. Всичко това е записано в гените ни. Не е пресилено ако се каже, че тялото ни е книга, със сто хиляди годишна история. То знае всичко. Генетичният потенциал на продължителност на живота на човека е 120 - 140 години! И когато позволяваме чрез ваксината да ни вкарат чужда генетична информация, ние им разрешаваме да пишат в книгата, да пренаписват съдържанието й, без дори да знаем какво слагат там.

Затова винаги съм се опирал на фактите. Пред тях и боговете мълчат. А те сочат еднозначно:

ДНЕС най-дълголетните и здрави хора на планетата, са тези, които НЕ ПОЛЗВАТ фармацевтика, ваксини и здравеопазване.

Ние, българите, някога БЯХМЕ сред тях, докато не започнаха да ни "здравеопазват". Сега сме нацията с НАЙ-ОКАЯНО здраве в Европа. И не е стресът или  немотията, които ни морят, защото българите са видели къде по-тежки времена от сегашното.

В наше време можем да преброим едва 5 народности, чиито представители доживяват до 120 - 140 години - на Изток, в Тибет и в Западен Китай. Този хора са описани още през 1964 г. от Джеймс Хилтьн, който е написал книгата "Загубен хоризонт".

Най-старият човек, съгласно описаните там данни, въпреки че допускам, че има някакво преувеличаване, бил доктор Ли от Китай, роден в Тибет. Който бил на 150 години, получил от императорското китайско правителство особен сертификат, който потвърждавал, че той действително е на 150 години, а се е родил през 1677 г. Когато навършил 200 години, той получил втора грамота. Документ свидетелства, че той е умрял на 256 години. През 1933 г., когато умрял, за него е писано в „Ню Йорк таймс”, „Лондон Таймс”, където всичко е достатъчно добре потвърдено с документи. Може би е бил на 200 години, а не на 256.

В Източен Пакистан е живяла група хора, които са наричани "богази". Тези хора са известни като дълголетни. Те са живели по 120-140 години. В бившия Съветски съюз грузинците, употребяващи кисело-млечни продукти, живеят до 120 години.

В една от страните на третия свят - Нигерия вождът на племето Баус умрял на 126 години. На погребението една от жените му се похвалила, че когато мъжът й умрял всички зъби били негови, а това е признак, че и другите му органи са изпълнявали функциите си както трябва.

Арменци, абхазци, азербайджанци доживяват прекрасно запазени до 120-140 години.

В Западното полукълбо индианците „волкобанди” и знаменитите жители на Еквадор, живеещи в Андите в Югоизточно Перу, се славят със своето дълголетие, а също така и известни племена в Титикака и Мачу Пикчу. Представителите на най-старото племе край Титикака нормално живеят 120 години.

Сигурно ще кажете, че великолепното здраве и дълголетие е привилегия само на примитивните нации? Тогава чуйте това:

През м. ноември 1993-6 година в Америка, Аризона бе проведен интересен експеримент. Три двойки прекарали в изолация 3 години, като се хранели със здравословна храна, която сами отглеждали, дишали чист въздух и пиели изворна вода. Когато излезли ги изследвали лекари-геронтолози от Калифорнийския университет в Лос Анжелис. Всички данни от анализите на кръвта и другите жизнено важни показатели на организма били заложени в компютъра на университета в Лос Анжелис.

Прогнозата на компютъра била следната: Ако продължават да живеят на такъв режим, то те могат да доживеят до 165 години. И това доказва за пореден път, че е напълно възможно да се доживее до 120 - 140 години.

В България има условия за това, и ние можем да дарим децата си и себе си със здраве и дълголетие. Но това няма да стане с  ваксини и хапове...

Последна редакция: пт, 14 сеп 2007, 20:35 от Ludmil

# 687
Гледах филма.Не го zнаех.
Добре,че е има превод zаЩото аz неzнам руски... Embarassed

Филма е пропаганда ЗА ваксините.Внимавайте Peace
Направен е от самите проиzводители на ваксини.Това са много умели ходове,трикове,леко сьчувствие и раzмисьл и накрая "Ние сме zависими от ваксините и трябва да се борим zа по добри продукти".
Децата,които видях на филма ме раzвьлнуваха zа пореден пьт...и сега сьм бесен.... Twisted Evil Twisted Evil

# 688
  • СОФИЯ, по празниците в Разлог
Започнах да сънувам кошмари с тези ваксини. Наистина. Първо докато реша дали да ги приложим, после какви да бъдат. Бръмна ми главата с прехваления Пентаксим, но биха на бебето ми тези от касата /полио+ДТК/ и сега изпитвам притеснения и угризения дали съм постъпила правилно. newsm78

# 689
Няма смисьл да иzпитваШ угриzения...
Ваксината вьтре ли е,няма врьЩане наzад.
Просто следи детенце и се надявам да я е понесло добре и беz никакви последствия. Peace

Общи условия

Активация на акаунт