Ваксини.Полза или Вреда? Ваксинационни Програми.

• 172 303
  • 1 822
  •   1
Отговори
# 660
Бенджи,поzдравления...Постепенно Ще реШите вьпроса.ПОжелавам ти успех.  bouquet

Имам новина
Готви се "ваксина" среЩу птичият грип,който Ще бьде театрално предиzвикан от индустрията.
"Ваксината" Е чип,който под предтекст ,че е ваксина, Ще бьде имплантиран на населението масово.В цяла Европа.За другите страни има други планове.И zа тях Ще докладвам като дойде време. Peace
Бьдете наЩрек. Peace

Недоносени деца НЕ се ваксинират.ИzобЩо не се ваксинира...ама..всеки реШава сам.
Eе, време беше. Назряваща екологична катастрофа, Новият Световен Ред спасител на човечеството... откога са раздадени местата... Програмата за контрол на популацията чрез ваксини е в пълно действие:  от здравата дълголетна нация се превръщаме в най-болната в Европа. Дали е случайно, че столетниците-българи, за които съм чел не са стъпвали на доктор?

Последна редакция: ср, 12 сеп 2007, 11:20 от Ludmil

# 661
  • Пловдив
Бях при джипито днес - изпращат ни на комисия за освобождаване от ваксини.  Peace Имам само една бележка от алерголог, че трябва да се отложат ДТК и Манту / евентуално БЦЖ/. Някой може ли да помогне с инфо как да се държа пред комисията, какво да говоря...и т.н. при положение, че на дъщеря ми след всяка имунизация до сега обривите от АД са се увеличавали / ама много/, но личната ми е казвала досега, че това е нормално или че няма нищо общо с ваксината.. Thinking .И никъде не е документирано.. Thinking .С какво да го докажа? Сега като започнах да питам и алерголожката и джипито ми казаха, че по принцип, в нашия случай би трябвало да сме освободени от голяма част от ваксините още от раждането и ме питат защо са сложени. Защото тогава не знаех и се доверявах на педиатъра, затова!!!   ooooh!

# 662
Аз така и не разбрах, ние, с неваксинираните деца какво ще правим -- няма да ходят на училище и детска градина ли?

# 663
  • Пловдив
Аз така и не разбрах, ние, с не-ваксинираните деца какво ще правим -- няма да ходят на училище и детска градина ли?
Нали точно с тези проблеми  и аз се разправям сега.. ooooh! .Правят проблем в училище и още как! Naughty  Преследват родителите за бележка, че са сложени ваксините, не дават на не-ваксинираните учебници и помагала! Thinking И всякакви други спънки, за които се сетиш.. ooooh! .А за градината - да! Отказват да приемат дете, без сложени всички задължителни ваксини до момента или документ за освобождаване от ваксини! Thinking  И могат да си го позволят, защото градината не е задължителна и без друго чакат много деца!  Thinking

# 664
Аз така и не разбрах, ние, с не-ваксинираните деца какво ще правим -- няма да ходят на училище и детска градина ли?
Нали точно с тези проблеми  и аз се разправям сега.. ooooh! .Правят проблем в училище и още как! Naughty  Преследват родителите за бележка, че са сложени ваксините, не дават на не-ваксинираните учебници и помагала! Thinking И всякакви други спънки, за които се сетиш.. ooooh! .А за градината - да! Отказват да приемат дете, без сложени всички задължителни ваксини до момента или документ за освобождаване от ваксини! Thinking  И могат да си го позволят, защото градината не е задължителна и без друго чакат много деца!  Thinking

И това ако не е дискриминация срещу , здраве му кажи.

Последна редакция: ср, 12 сеп 2007, 16:29 от Ludmil

# 665
  • София
bendji2710 , това за проблемите в училищата на теб лично случило ли ти се е, и в кое училище. Моите деца също ходят на училище, не ги ваксинирам, но подобни проблеми не съм имала

# 666
  • Пловдив
Случва ми се в момента.. ooooh! .А за учебниците - миналата година една приятелка имаше проблем, пак в  Пловдив! Naughty  За започване на училище искат т.н. здравни карти с нанесени вътре всички задължителни ваксини - от джипито, то напира да ваксинира, за да ти ги нанесе и не иска да ти даде здравна карта без поставени ваксини....Един омагьосан кръг е! От ХЕИ ги проверявали, твърди джипито, и училищата също...В петък ще ги носим в училище тия карти и без тях няма да записват децата, казаха... newsm78 .Днес с триста зора и разправии, и бележка от алерголог за отлагане на ваксините, джипито се препира с мен, че алерголожката не била наясно за какво точно става дума и че тия ваксини трябвало да се сложат и че нямало начин да откажем.. Crossing Arms ..И накрая, след като разбра, че няма да стане и че аз ще настоявам за отлагане, поне, на ваксините, позовавайки се на тая бележка, и че горе -долу знам за кво става въпрос, реши че ще ни прати на комисия, въпреки че е убедена, че комисията няма да ни освободи, защото не фигурира в прословутия списък нашето заболяване /АД/.
И накрая, след като се разбрахме за комисията, ме попита защо сме й слагали всички ваксини досега /тя ни е джипи от два месеца/ ?  #Crazy  Според нея, детето трябвало да се освободи още след раждането, като е направила АД... #Crazy
Все пак ни даде прословутата здравна карта, като на ваксините писа, че са временно отложени и че детето е изпратено на комисия... Thinking

# 667
  • София
Значи проблеми прави джипито. При нас мястото, където трябва да пише направени имунизации, просто остава празно. Там нищо не записват. Няма право джипито ти да отказва издаване на здравна карта за училище. Длъжна е да попълни същата само с наличната информация. Аз вече три години пускам децата си на училище по този начин и никой не ме е питал защо в картона не е нанесена информация за ваксини. Вчера отгново си взех картоните за двете деца от джипито и в графата за ваксините нищо не пише.

# 668
Малкият е на 7,преди 2 дни му удариха ваксините,задължителни ,за полиомилид и другата ми изхвръкна от главата в момента , притеснена съм...съжалявам!

Та...той е здрав,но аз като че ли днес се разболявам,боли ме леко гърло и май ще ми започне хрема,студено ми е,а него нищо не го прескача!!!

Кажете ми колко време трябва преди и след такива ваксини да е здрав????????????

# 669
Маргало,
Не мога да раzбера точно вьпросьт ти... Thinking

# 670
Имам син ,който е на седем години и  днес ще стане трети ден,от както са му поставили ваксините,за тази възраст за полиомелид и още една(задължителните,за тази възраст)!

Когато му ги сложиха беше здрав и още е ,но аз започвам от вчера да се разболявам,имам хрема и ме боли гърло,чувала съм,че когато се поставят ваксини трябва известен период да си здрав? Примерно ако той сега се разболее от грип ,има ли проблем?

# 671
Имам син ,който е на седем години и  днес ще стане трети ден,от както са му поставили ваксините,за тази възраст за полиомелид и още една(задължителните,за тази възраст)!

Когато му ги сложиха беше здрав и още е ,но аз започвам от вчера да се разболявам,имам хрема и ме боли гърло,чувала съм,че когато се поставят ваксини трябва известен период да си здрав? Примерно ако той сега се разболее от грип ,има ли проблем?

Хора, гледайте руския филм. Там специалисти по ваксини в прав текст ви казват -- получиш ли ваксина, ставаш ИМУНОЗАВИСИМ от нея, както с хероина. Няма ваксина -- боледуваш.

# 672
Ваксината не е за грип,тя е полиомелид,а сега се в къщи има грип!!!!
А от ваксината са минали  едва 3 дена!!!!!!

# 673
Няма проблеми zа грипа.А и не е zадьлжително да го "хване" от теб.Подсили го с пресни сокове и плодове.И себе си гледай да оzдравееШ Peace

Цитат
Няма ваксина -- боледуваш
Май обратното важи...Дай го тоzи филм да го видим някак си и ние в чужбина...Кажи името,ако го има преведен на англ. Simple Smile

# 674
Аз нито един от филмите в посочените линкове тук не мога да изтегля. В Бг съм, все пак. На руския филм ми се изтеглят 46% и спира. Толкоз. Има някакво ограничение явно. Към БТК съм. Съжалявам за офф-а, ама няма как да дискутирам, като не съм гледала филмите (или поне да чета, разирайки някои хора  Wink)

Общи условия

Активация на акаунт