Ваксини.Полза или Вреда? Ваксинационни Програми.

• 173 454
  • 1 822
  •   1
Отговори
# 210
Да, гледах го и аз това щях да ви питам! Добре е, че вече доста се тръби за тези неща.
Да живее И-нет за да могат да се информират мамите  Peace
Имах чувството, че Мариана Топузова е някоя мама от нашия форум Flutterако е така да си признава без бой  LaughingА доц. Мангъров  #2gunfire #2gunfire #2gunfire то бива принизяване на човешката личност, ама пък чак да ни нарича аборигени #2gunfire като не сме завършили медицина не значи, че си не можем да съберем 2 и 2, и че искаме някой друг да мисли заради нас!!!

# 211
ISOLDE, това съм аз.  Grinning На предната страница (май 9-та беше или 10-та newsm78), разказвах подробно за участието си. Ако ти е интересно, се върни мъничко на зад да прочетеш. За доктора, нямам думи, държа се супер просташки и непрекъснато повтаряше заучени
фрази. След предаването ни се извиняваше с цялата си наглост.

# 212
Здравейте, не знам дали точно тук трябва да задам въпроса си, но ако съм объркала мястото предварително моля за извинение!! Praynig Синът ми е на 3 години и след цяла зима постоянно боледуване открихме че има стафилококова инфекция -направихме кръвно изследване, защото при носен секрет даде отрицателни стойности. Сега ми предлагат да го лекувам с хомеопатия, антибиотик или ваксина на лабор. Анаста. Хомеопат не  можах да намеря- в смисъл такъв който да имам доверие, антибиотици пием от началото на февруари до сега почти без прекъсване, от което си разстрои стомахчето, остава ваксината. Моля ви ако имате някаква конкретна информация за тази ваксина, страничини действия или дали изобщо има ефект - отговорете ми!!

# 213
Чакам с нетьрпение да гледам предаването и да вдигам крьвно... Mr. Green

На тоzи линк има много интересни видеос zа ваксините.Това,което zапо4ва автомати4но е само 10 минути и е интересно zа гледане.
http://www.youtube.com/watch?v=ELx2eX_kM-w

# 214
ISOLDE, това съм аз.  Grinning На предната страница (май 9-та беше или 10-та newsm78), разказвах подробно за участието си. Ако ти е интересно, се върни мъничко на зад да прочетеш. За доктора, нямам думи, държа се супер просташки и непрекъснато повтаряше заучени
фрази. След предаването ни се извиняваше с цялата си наглост.
Абе знаех си аз, че е така  Wink Само мамите от бг-мама сме толкова компетентни Mr. Green начина по който говори ми се стори толкова познааат  Wink Grinning Не бях чела предните страници, но ги прочетох сега и разбрах! Д-р Кожухарова се държа адски лицемерно, но не мисля, че ще научиш нещо ново ако отидеш в кабинета й да прочетеш скъпоценните й листовки Thinking А Мангъров пък за какво се извинява, за опропастения живот на увредените деца ли!? От него ми се  Sick още от предаването на М. Цветков!
Поздравления, Марианка   bouquet

# 215
ISOLDE, благодаря ти! Hug
Изобщо нямам намерение да и посещавам кабинета на доцентката Mr. Green. Ние още след предаването (защото спора продължи и по коридорите) си развалихме набързо отношенията. Mr. Green А на доктора (чудех се аз от къде ми е позната физиономията му, благодаря, че ми напомни), когато се разделяхме, му казах, че истината рано или късно ще излезе на яве. Mr. Green

# 216
Интересно,
БТВ вече пуснаха записа на днешното предаване "Искрено и лично" за гледане онлайн, а вчерашното го няма.

# 217
А аz чакам ли чакам....
Нарочно,zа да няма "отваряне на очи".Таzи бьлгасрка подтискана с векове маса,ако вzеме да прогледне,какво ли zло Ще им се случи...страх ги е...

# 218
Тъкмо се приготвих да гледам и изненанада - няма го това предаване .Днешното вече е качено  newsm78 Лоша работа ..

# 219
Сериозно ли говорите, че липсваше предаването за ваксините?! Ей, опасни са! #Cussing out А днес навиках моят мъж, задето не е намерил време да ме гледа Wink.
И това, ако не е конспирация, здраве му кажи!

# 220
Тъкмо се приготвих да гледам и изненанада - няма го това предаване .Днешното вече е качено  newsm78 Лоша работа ..
Аз ги питах сега в мейл, да видим дали ще отговорят!

# 221
А някой да се сети да го zапиШе? newsm78

# 222
Не са качили на сайта на БТВ предаването от 10ти, всъщност само от 10ти. ooooh!

Ужасно ме е яд, че не успях да го гледам. Разчитах на сайта им - да го гледам от там. Confused
И аз ще им пиша едно недоумяващо писмо сега, дано благоволят да отговорят. Twisted Evil

Марианка, съжалявам, че пропуснах предаването. Поздравявам те за участието!  bouquet

# 223
Със сигурност ще го качат. Иначе биха постигнали само прекомерен интерес към предаването. Mr. Green А вероятно не го желаят. Peace

# 224
Отговориха ми, че има технически проблем, ще направят всичко възможно да го качат, но не се ангажират със срок Wink ! Как пък точно с това предаване възникна проблема  Mr. Green ?

Общи условия

Активация на акаунт