Ваксини.Полза или Вреда? Ваксинационни Програми.

• 172 671
  • 1 822
  •   1
Отговори
# 1 320
Омега,ти ме накара да се zамисля Thinking И не само zаради това,което си чела,ами и аz намирам раzни такива неЩа zа четене и все оЩе редя пьzела...Интересното е,че и ти си се zамислила над това.Ако го бях каzал тук или на някой лично сигурно ЩеШе да ми се смее....

Дуци,
В статията накратко пиШе да се иzчака с ваксинирамнето докато не се иzяснят смьртните случаи.От МЗ министерката (тя е антиваксинист по принцип,но не й пречи да налага ваксини) пледира да се спре рекламата и пропагандата.
За момента е zатиШие.
Проф.Севелда каzва ясно "Очаквам отговор от сьдебната медицина,че ваксината няма да е причината zа смьртта".Т.е. той си го е порьчал тоzи отговор.И може би Ще го получи.Над 13 милиона доzи са сложени на момичета в Австрия.Страничните ефекти,които са регистрирани са беzброй,има вече статистика.Но досега нямаШе смьртни случаи и другите ефекти се толерират от обЩеството...не zнам zаЩо...хората са свикнали да ги тьпчат и тровят.Това е.

# 1 321
  • София
Кристиян, благодаря!
13 милиона дози само в Австрия....малеееееее, добре, че тука сме бедни.
Дано не се потулят нещата.

# 1 322
Christian,това,което аз си мисля о6те за магията и ваксината е следното:Когато някое малко дете пла4е,бабите обикновено казват,4е е ур4асано и казват да му се измият о4ите и лицето със светена вода.Светената вода пък всъ6тност е сребърна вода.За сребърната вода пък 4етох,4е можела изцяло да про4исти организма за 30-40 дни.Та се замислих дали е възможно в слу4ая да премахне последствията нанесени от ваксините? newsm78
Видях 4е и тук я продават,ама егати цените.Утехата е,4е поне със сигурност е истинска.

Не знам ти къде 4ете6,оба4е аз съм силно на вълна траки в момента, и имам 4увството,4е вси4ко в този свят тръгва от там.Даже съм на път да осъзная(най-после Simple Smile),4е вси4ки болести имат психогенен характер.За конфликтите оба4е съм пас.

П.С.Добавям едно изре4ение:
Цитат
Учените смятат, че праисторическите обитатели на нашите земи са разработвали рудници за добиване на мед и злато, открили са и са употребявали живака.

Последна редакция: вт, 22 яну 2008, 23:14 от Omega

# 1 323
Светената вода пък всъ6тност е сребърна вода.

Не са едно и също нещо.

# 1 324
Може да има разлика(в приготовлението),но крайния резултат е един и съ6т.

# 1 325
А някой дали е попадал на информация за отказ от ваксина по религиозни убеждения. Например, в щатите можеш да откажеш ваксина по тази причина, и по-конкретно ваксината против рубеола, която се  култивира в човешки диплоидни клетки. Което означава клетки от абортиран фетус.

За светената вода - е точно вода, престояла в сребърен съд. Среброто именно, заради антибактериалното си свойство (заедно със златото) е обявено преди стотици години за благороден метал. Разликата е, че само свещенниците могат да "освещават" водата с молитви и т.н.

# 1 326
За светената вода - е точно вода, престояла в сребърен съд. Среброто именно, заради антибактериалното си свойство (заедно със златото) е обявено преди стотици години за благороден метал. Разликата е, че само свещенниците могат да "освещават" водата с молитви и т.н.

Точно освещаването т.е молитвата,  правят светената вода различна. Ако сте гледали филма:" Великата тайна на водата" http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=93898 , там много добре е обяснено. Интересен е фактът, че молитвите на всички езици и всички религии имат еднаква честота и се цитират точните мегахерци(най-добре вижте филма!). В този смисъл водата се зарежда енергийно по определен начин. А сребърната вода, която продават  в аптеките е поляризирана т.е освен, че престоява в съд със сребро във водата протича ток , за да се отдели необходимото количество сребро. Аз също използвам такава, защото не съм убедена, че всеки свещенник наистина осветява водата. По-скоро ме е страх да  пия осветена вода, иначе за ръсене става.

Извинявам се за отклонението от темата!

# 1 327
В такъв слу4ай на купе6ката вода и се изпява една молитва и вси4ко е ок. Simple Smile

# 1 328
Моята логика за светената/ сребърна вода - първоначално църквата е използвала дървени кръстове в храмовете, които в един момент са сменили със сребърни, защото по този начин се ограничило разпространението на болестите по време на епидемия. Среброто, златото и платината имат бактерицидни свойства, затова са и обявени за благородни метали, те не хващат ръжда. Именно по тази причина е и станало привилегия на богатите да се хранят със сребърни прибори. А освещаването на водата с молитва е "щипката сол" в цялата история, по-скоро всичко е в главата - ако повярваш в чудотворното свойство на водата, тя и ще бъде такава.

В такъв слу4ай на купе6ката вода и се изпява една молитва и вси4ко е ок. Simple Smile

Ето това е - напипала си същината Simple Smile

А фактът, че се продава сребърна вода е достатъчен, за да се усъмниш в печалбарските мотиви на продаващите. Ето едно контра мнение - просто за коректив.
Цък

# 1 329
За мен е сму6тава6т факта,4е траките са познавали среброто и на4ина на обработка.Дали са го използвали за дезинфекция на водата по това време,не знам със сигурност,но ритуалите познати от христианството водят на4алото си от преди него.

# 1 330
Zdraveite Kajete mi ne6to za vaksinata"meningokokov meningit" Blagodaria

# 1 331
Аз да попитам тук- каква ваксина се поставяше на 1г. и 6м.?

# 1 332
Аз да попитам тук- каква ваксина се поставяше на 1г. и 6м.?
ДТК Peace

# 1 333
  • София
Искам да попитам тук някой дали е имал проблем с детето си след слагане на Пентаксим? И какъв? Ние отлагахме слагането на ваксините доста време по различни причини, но накрая сложихме първата в понеделник сутринта и от тогава Лъчо плаче нощем и спи неспокойно. Появиха му се гъсти "пипета", изразявам се точно така, защото това не са даже и гъсти секрети, а са си твърди топчета. Естествено от тях сумти, не кашля, много киха, и гърлото му е сочно. Притеснявам се, щом на другия ден беше в това състояние, какво още ще направи? Ако има друг с подобна реакция, нека ми пише, може и на лични!

# 1 334
  • София
  МамоИги дано скоро се оправи малкия юнак! А температура има ли? Какво казва педиатъра? На моите им слагах Инфанрикса, когато бяха малки, но сега съм решила да не продължавам с оставащите ваксини именно заради това. Някога си спомням че Ина на Бубчето направи реакция на втория Пентаксим, но слава богу след това нямаше проблеми при останалите приеми.

Общи условия

Активация на акаунт