Ваксини.Полза или Вреда? Ваксинационни Програми.

• 172 668
  • 1 822
  •   1
Отговори
# 1 650
Някой има ли представа дали друг лекар освен личния (на детето) има право да поставя ваксините и да ги вписва в здравната книжка?  newsm78
  И все пак отново ще помоля, ако някой може, да ме насочи към медицинско лице, което да стане личен лекар на бебчето ми и да вписва "направените" имунизации, може в Търново да е, може в Русе или пък в Плевен...

# 1 651
bushkata , за Бусколизина можеш да проведеш един разговор със сестрата. Изложи и доводите, които си дала тук. Wink

М да, ще трябва. И без това трябва да ида, за да взема картона му от училище. Поискаха го преди няколко дена, заради заушката, която имат в училище, да видят дали има ваксина за заушка (случката с Бусколизина е преди да има картона му). Понеже картоните ни са два - един от родилния дом и един друг, в който са вписвани следващи ваксини - същата сестра реши на своя глава да задържи единия. Детето й казало, че съм му поръчала да не оставя нито единия там - тя му казала, че са еднакви и за това задържа единия... Значи, ако на мен сега ми потрябва за нещо, трябва да ида да я потърся, а тя е много трудно откриваема, да я дебна, за да си взема картона.

# 1 652
Цитат
СОФИЯ. Комбинирана ваксина срещу 4 болести ще се поставя на 6-годишните деца от 1 април. Това  съобщи вчера д-р Галя Йорданова, шеф на дирекция в Националната здравноосигурителна каса. Безплатната ваксина, която ще слагат семейните лекари, ще пази от дифтерия, коклюш, тетанус и детски паралич. Така се избягва рискът от усложнения и се намалява стреса за детето, подчерта Йорданова. Новата ваксина се плаща от здравното министерство
тетраксим?

# 1 653
И как се намалява рискът от усложнения? Чрез четворно " бомбандиране " имунитета на детето ли?

# 1 654
И как се намалява рискът от усложнения? Чрез четворно " бомбандиране " имунитета на детето ли?
то си е същото и сега. намалява се като се слага безклетъчна компонента коклюш.

# 1 655
Някой има ли представа дали друг лекар освен личния (на детето) има право да поставя ваксините и да ги вписва в здравната книжка?  newsm78
  И все пак отново ще помоля, ако някой може, да ме насочи към медицинско лице, което да стане личен лекар на бебчето ми и да вписва "направените" имунизации, може в Търново да е, може в Русе или пък в Плевен...
Знам само, че не си длъжен да се записваш при ЛЛ, може да си водиш детето на частни консултации...

# 1 656
Цитат
СОФИЯ. Комбинирана ваксина срещу 4 болести ще се поставя на 6-годишните деца от 1 април. Това  съобщи вчера д-р Галя Йорданова, шеф на дирекция в Националната здравноосигурителна каса. Безплатната ваксина, която ще слагат семейните лекари, ще пази от дифтерия, коклюш, тетанус и детски паралич. Така се избягва рискът от усложнения и се намалява стреса за детето, подчерта Йорданова. Новата ваксина се плаща от здравното министерство
тетраксим?
Пак не познаха...
На 4 годишна възраст се слага. До 6 години... много време има.
Кога тези хора ще си научат урока? Кога??

# 1 657
Пак не познаха...
На 4 годишна възраст се слага. До 6 години... много време има.
Кога тези хора ще си научат урока? Кога??
Добре, че не са познали! Току- виж на още много хора са им се отворили очите дотогава! Laughing

# 1 658
На такива като мен им се отварят очите едва, когато е късно вече...
Интересно ми е обаче, след като целят намаляване на населението с тези ваксини, защо не го направят по- набързо, а мъчат така дечицата като им инжектират тези отрови... Оказва се, че Хитлер е действал по- хуманно от тези... не знам как да ги нарека. А ако целта им е забогатяване, ми то накрая за какво ще са им тези пари като измрем всички...?

# 1 659
Цитат
А ако целта им е забогатяване, ми то накрая за какво ще са им тези пари като измрем всички
За да задоволят болната си манията  за вели4ие.

Цитат
Интересно ми е обаче, след като целят намаляване на населението с тези ваксини, защо не го направят по- набързо

Ами методите на 3-тата световна са такива-най-тихите,най-не буде6ти подозрение,бавно,но сигурно избиване по между ни.Затова 6те е най-продължителна.

Крайната цел е:
http://megimg.info/mg/modules/booklists/knigi/Iudeistvo/Armen_Vi … ind%20Control.htm

http://www.fictionbook.ru/author/berd_kivi_berd/gigabayitiy_vlas … yitiy_vlasti.html

Последна редакция: вт, 04 мар 2008, 10:52 от Omega

# 1 660
Нямат нужда от мъртви пациенти, а от болни роби.Едно дете болно от неизлечима болест или с разбита имунна система им става доживотен абонат, нещо като доживотен договор, че всяка седмица ще плащаш такса "живот". Най-сигурния начин е като започнат с атака(ваксина)  веднага след раждането когато е най-слаба имунната система и се сблъсква с напълно нова среда и враждебни микроорганизми. Същевременно лелки хранят бебетата с изкуствени млека и казват, че така трябва докато свърши коластрата и започне кърмата. Горките бебета гладни на студено и сухо,  умишлено заразени и на изкуствено мляко.
- Било нормално да свалят 300 гр. за 2 дни и да е жълто! - ни казва медицината.
Ако възрастен човек свали килограми в такива проценти веднага ще го включат на системи.  

# 1 661
# 1 662
искам да попитам-има ли родители,които отказват задължителните ваксини и дали това е възможно в България към днешна дата.

# 1 663
Пускам и тук,въпреки 4е едни и съ6ти 4етем.

Нови лични карти
04.03.2008 07:54
Нови лични карти ще имаме от септември. Те ще са с уникален чип. В него ще са кодирани отпечатъци от пръстите ни и родословното ни дърво. Документът ще съдържа данни за социалните ни осигуровки, както и информация за родителите, децата, съпрузите, братята и сестрите. Това съобщили за "Стандарт" от МВР.

Цената на новите лични карти ще е между 10 и 15 евро. Сега те струват 10 лв. Документите с чип трябваше да се издават чак от 2010 г. Вътрешният министър Румен Петков обаче e предложил новите лични карти да влязат в сила от есента.

Данни от ириса на окото ни най-вероятно също ще влизат в чипа. МВР шефът настоявал за това, за да отговаря България възможно най-добре не само на европейските, но и на американските изисквания към документите за самоличност. /БГНЕС
http://www.dnesplus.bg/Society.aspx?f=99&d=210198

Продължението:
Нови лични карти

Все още експертите във вътрешното ведомство спорят дали в личната карта да влизат данни за религия и кръвна група. Ирисовият отпечатък и кръвната група влизат в личните карти на гърците, обясниха от МВР. Кампания по смяна на документите ни за самоличност няма да има. Подмяната ще стане плавно. Но през 2010 г. изтича срокът на първата вълна лични карти, издадени у нас при смяната на зелените паспорти.
 От септември паспортите също ще са чип, съдържащ биометрични данни, напомниха от вътрешното ведомство. Според експертите това ще помогне на българите за облекчаване на визите за САЩ. Това е един от въпросите, които министър Румен Петков ще обсъжда от днес в Америка.

http://www.standartnews.com/bg/article.php?d=&article=224180

Последна редакция: ср, 05 мар 2008, 01:16 от Omega

# 1 664
Такъв чип на личната ми карта, която е валидна до 2013г,  няма. Нито отпечатък от пръст са ми взимали, нито ирисов, нито кръвна група ми знаят. Става дума за Канада. Сега не знам как седи въпросът при канадските граждани, аз се водя постоянно пребиваща.

Общи условия

Активация на акаунт