Лидл 163 - Майска... на зелено

• 100 341
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 1 245
То всеки такъв въпрос е излишен за мен, понеже все е въпрос на вкус и все няма еднозначен отговор, но...
А за мен не е излишен и за това често питам и разбирам питащите. Едно е да се отговори с Да, не, друго е човек да каже, че ...примерно е по- гъста, по- кисела, по- еди- каква си и т.н.
Аз харесвам новата сметана и не усещам разлика спрямо старата, въпреки че са от различен производител.

# 1 246
  • Sofia
Върти ми се някакъв спомен за нещо като Шрайбер фудс...
...аха и адрес Охридско езеро №3.
Аз имах предвид откакто е РС.

# 1 247
За мен водещ е съставът. Т.е. гледам го много по-често, отколкото кой е производителят. Доста време след като стана с марка РС, отбягвах заквасената сметана...Истината е, че пак ми харесва, а вероятно има някакви разлики с онази, която се продаваше под името Пилос. Определено я намирам за по-добра от други, които съм пробвала от други магазини- кисела е, но не чак като вкисната (каквито са някои други заквасени сметани). Но и заквасена сметана с неутрален вкус и без кисела нотка не харесвам...

Последна редакция: чт, 26 май 2022, 15:15 от dolce miele

# 1 248
  • Пловдив
Розов джин имаше при нас, просеко - не.

# 1 249
Има нещо вярно, аз също се усещам че все по-малко неща купувам от Лидл. Тая вечер се завъртях, то вярно че беше късно и пообрано и че видях тук лош отзив за кашуто от брошурата, но ми е странно като ми кажат сметка на касата 11лв и нещо. И то от тях над половината бяха кора яйца... ами няма какво да си купя от там толкова, преди по-често някои неща ми бяха по-изгодни, ама беше то.
От нехранителните ме отказаха откакто почнаха да се лигавят за замяна и връщане, напоследък и от хранителните им взех да се дърпам нещо.

# 1 250
Аз онзи ден взех царевица за варене, намалена на 50%, туба вода и торта с маскарпоне и лешников крем , намалена на 30%. Нищо друго не ме грабна..

# 1 251
  • София
Днес забелязах розово лимончело ликьор. Някой с мнение? Какво е на вкус?

# 1 252
  • Стара Загора
За розовото лимончело мнение от съседна тема 

НОВАТА БРОШУРА

# 1 253
Ох, тези вафлени пурички толкова ги харесвам, но успявам да устоя да не ги купувам заради цената - сега обаче с това намаление ще кача поне 2 кг за седмицата Laughing

# 1 254
Толкова слаб 1ви юни никога не е било .. нищо не харесах от брошурата.

# 1 255
  • shumen
Изварата аз я харесвам.
От новата брошура почти нищо не харесах.

# 1 256
Другата седмица само бри...И ще отида в магазина и няма да го има...😆😃🙃

# 1 257
  • Асеновград
Другата седмица си набелязвам само дамските сандали. Точно ми трябваха и идват по поръчка. Дано модела да стои добре. Предните ми от Лидл ме предадоха на края на миналото лято - трето поред.
Вчера ми пристигна , часовника подменен. До сега така и не е хванал сигнал да се свери. Ще го изчакам и днес да видим дали сам ще се свери.

# 1 258
Благодаря за брошурата. Тази ми е по- интересна за разлика от миналите няколко. Рол он, маскарпоне, мляко ведраде, немски пастет и....забравих какви бяха другите неща.
Но търся мнение за миниохладителя, моля.

# 1 259
  • Асеновград
Но търся мнение за миниохладителя, моля.
Не са нищо особено. Малък вентилатор на практика, охлажда и се усеща там накъдето е насочен. Миналото лято взех от немски магазин такъв. Беше доста по евтин, и пак ме беше яд за похарчените пари. Овлажняването на въздуха не се усеща въобще.

Общи условия

Активация на акаунт