Лидл 163 - Майска... на зелено

• 100 344
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 1 260
Благодаря. Ще се въздържа от покупка.

# 1 261
  • Сливен
Имах охладител на такъв принцип от топ шоп купуван преди 4 години.Две поредни лета го ползвах ,усеща се ако си на максимум 1 метър,но дойде проблема със филтрите,спряха да ги зареждат и стои прибран.

# 1 262
Всички силиконови форми ли пекат криво? Чудя се дали да взимам.

# 1 263
  • Sofia
Още не съм гледала брошурата, та не знам какви са, но аз не харесвам големи силиконови фирми, само малките.

# 1 264
# 1 265
  • Sofia
Ами точно защото се кривят/нестабилни са. Имам три различни, но ги неглижирам, докато малките си ги ползвам.

# 1 266
Аз имам предвид, че вътре печивото нараства криво/несъразмерно. И с малките ми се получава така. Само при силикон, с друг материал нямам проблем.

# 1 267
Още даже не съм видяла новата брошура, ще погледна в един момент, но май разбирам, че нищо интересно.
Пробвахме едни наденички от Лидл с агнешко и говеждо месо - на Тандем Попово, харесаха ни, но имат и подправки, които може да оказват влияние за това.
Скрит текст:
За Фантастико- поне се информирайте като пишете, не са единствено в София и Перник

Последна редакция: чт, 26 май 2022, 10:05 от fenyx

# 1 268
  • СОФИЯ
И артикулите от алпийската седмица са с увеличени цени, с изключение на джоланчето. Рьоте грюце от 2.99 лв. сега е на 3.99 лв. Вчера и аз купих продукт, който излезе с по-висока цена на касата, но не ми се разправяше. Трипластовите носни кърпи платих на 1.39 лв. В 16.30 ч. в магазина почти нямаше хора. Две каси работеха, с по двама клиенти на всяка.

# 1 269
Видях интересна козметика, както и отново платна за рисуване. Аз не съм изразходвала предишните, но може и да взема пак. Харесват ми - дори миниатюрните, за които първо мислех, че не стават за нищо.

Така ме е яд за този комплект със статива Sad

# 1 270
  • софия
Скрит текст:
не знам какво е мнението на Марчева, но и аз живея близо до ЖП, та имам над 40-годишен поглед. познавам почти всички продавачи и съответно си пазарувам хубава стока, избирам и т.н. има и производители /единици/, има и достатъчно българи с доста сносна бг стока. та явно просто не знаете от кого да пазарувате /много ясно, че няма да е от наглите, лъжливи мангали, които за съжаление са доста/.
относно страничната информация - многократно сме споделяли, че полезно инфо в скрит текст си е ок.
по темата - за щастие отново скучна брошура. напоследък лидл са ми много симпатични с липсата на интересни неща. иначе бри, сьомга, такива неща.
Ставаме три с еднакво мнение Simple Smile

Утре ще се завъртя за видя дали няма да има намалено ярешко. Не го долюбвате и се надявам да имам късмет.
Скрит текст:
"Приятни" са неактивните в темата потребители, които назидателно споделят своите мнения.

# 1 271
  • In transit
От новата брошура си харесах филето от маслена риба, много я обичам. Също инфрачервения термометър. Сега съм приватизирала този на баща ми, тъкмо ще мога да му го върна. Супер удобен е за готварски цели.

# 1 272
  • Стара Загора
Имам туристически сандали от Lidl от много години, но вече започнаха да сдават багажа - ходилото е от две части и едната един вид пропада в другата. Могат още да се носят, но се оглеждам за други. Не ги изпозлвам ежедневно, а само по преходи и съм доволна.Надявам се новите да са читави.

# 1 273
  • Sofia
И артикулите от алпийската седмица са с увеличени цени, ...
Да не би да си имала други очаквания?!

Относно скрития текст по мое мнение е важно да има яснота какво има в него, за да знае човек дали го интересува, иначе се губи смисъла на криенето... да отворя, за да видя, че не ме интересува.

Например:
Изгодни краставици
Скрит текст:
имаше днес във Фантастико и Била, а в Кауфланд - домати....

или  
Във Ф
Скрит текст:
днес имаше...

или
Подарявам купони
Скрит текст:
чаршафите с купони

# 1 274
Днес към 9,30 беше доста пусто в магазина. Имаше едно сладоледено руло и го взех. Доматите розовите не ми харесаха, само краставиците.

Последна редакция: чт, 26 май 2022, 10:32 от mama_na_nana

Общи условия

Активация на акаунт