Лидл 163 - Майска... на зелено

• 100 371
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 1 275
  • Sofia
На нас розовите домати ни харесват като за сезона... месести са и прилични.

# 1 276
Ей тази бяла лента не знам за какво е на универсалните кърпички. Всичките ми пакети са с такава

# 1 277
Това не е ли дръжка? На някои домакински хартии (единични), има такава лента.

# 1 278
Да не е с цел по-добро затваряне на опаковката- ако може да се прехвърли/обърне към другата страна ? Не съм взела сега такава опаковка, нямам пред мен да я разгледам.

# 1 279
  • София
Подарявам

# 1 280
Здравейте! Туристическите сандали отговарят ли си на номерата? Виждам,че дамските започват от 37 номер,а аз нося 36. Не ми се струва удобно да се събувам/обувам в магазина.

# 1 281
  • София
Здравейте! Туристическите сандали отговарят ли си на номерата? Виждам,че дамските започват от 37 номер,а аз нося 36. Не ми се струва удобно да се събувам/обувам в магазина.
Не мога да ти отговоря на въпроса, но те уверявам, че няма нищо нередно в това да пробваш на място. Единствено условие е с чорап
Сандалът е хубаво да държи крака плътно, когато ползваш за туризъм.

# 1 282
  • Стара Загора
Според мен е добре да се пробват такива неща на място. В случая сандалите могат да се регулират на три места, даже и да са малко големи, с правилното нагласяне може да са добре.

# 1 283
  • Sofia
А според мен е задължително да се пробва обувка.
Особенно пък с правилата им за връщане...

# 1 284
  • Варна
Да ви питам като многознаещи, сигурна съм, че ще ме упътите 🙂
Имам закупен сешоар марка Силвър крест октомври 2020. Пазя касовия бон и книжката с упътване, в която пише, че има 3г. гаранция.
Сешоарът изведнъж се развали - бутонът за студен въздух не работи, самият сешоар при включване замириса като на изгорял кабел.

Какви са моите действия - в магазина ли го нося или?

# 1 285
  • софия
В магазин. С управителя попълвате протокол и те се обаждат след като имат резултат - поправен или сменен уред.

# 1 286
На мен седмица след рекламацията на сешоар ми изплатиха сумата за него.

# 1 287
Видях интересна козметика, както и отново платна за рисуване. Аз не съм изразходвала предишните, но може и да взема пак. Харесват ми - дори миниатюрните, за които първо мислех, че не стават за нищо.

Така ме е яд за този комплект със статива Sad
В Пловдив има. Преди седмица го видях намален. На около 45 лв. Имаше останали 3-4 бр.

# 1 288
За трети път за последните две седмици ще пускам оплакване към Лидл. Взех стока с 30% намаление , а е таксувано на пълната цена. Преди не си гледах сметките, но вече е абсолютно задължително да го правя.

# 1 289
Изпуснах темата. Дано не се повторя.
Това сирене добро ли е?

Купувала съм го само веднъж и трябваше да го хвърля, изобщо не ми хареса. Като вкус не беше ужасно, но сякаш беше сравнително сухо и/или недостатъчно солено въпреки държането в саламурата, не мога да ти кажа какъв точно беше проблемът. Само знам, че няма да взимам повече от него.

Много точно !
Даже и в баница не е ОК.

Общи условия

Активация на акаунт