Лидл 163 - Майска... на зелено

• 104 416
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 135
Нощес съм изяла някакъв шоколад, който бил много хубав и не е трябвало да го изяждам целия.
Купуван е от лидл. За мой "късмет" е някаква лимитка.
Кога са го пускали и дали имам някакъв шанс да го намеря според вас
Има го и по други магазини, не само в Лидл

# 136
  • София
Шоколадът го пуснаха преди Великден. Три вида.  Limited edition. Напоследък виждах само най -тъмния. По други магазини аз не съм виждала точно тези видове. Марката да.

# 137
Бъркате връщането с рекламацията. Има голяма разлика, в случая и двете сте предявявали рекламация, а не връщане на стока с цел да ви върнат парите.
На листа от тях пише Върнато за рекламация 🤷♀
Няма значение, че на листа фигурира думата "върнато". Не е същото като връщането на стока...🙂 Рекламацията означава, че има проблем с продукта. Аз нямаше да имам нищо против да ми съставят протокол за телескопичната обувалка, да си чакам 30 дни или по-малко и тогава да ми дадат нова или да ми върнат парите. Обаче отношението към мен беше: "О, ама вие сте я напънали, то се вижда....кой знае колко време сте я използвали, а сега искате да я върнете, то всеки може да каже така...."...🙄🙄🙄 Това, че продуктът струва 3 лева не означава, че трябва да търпя подобно отношение. А и си беше дефектен, ако аз го бях счупила с неуместна употреба или прекалена сила, нямаше да ми дойде на ум дори да го връщам.🙂 И имам чувството, че отвисоко са спуснати "неофициално" подобни инструкции, да правят така, че хората да връщат по-малко стоки; за едно отлепено тиксо от кутията (дори и при абсолютно неизползван уред и който може да е бил купен с това отлепено тиксо) вече доста хора се оплакаха тук, че са им казали, че не можело да върнат уреда- трябвало да отиде за рекламация...това бил "ползван уред" и т.н. Странното е, че от същите служители по принцип нямам оплаквания в други ситуации или ако искам да върна нещо опаковано, със запечатано тиксо...Е, не важи за служителката от охраната😆, да бях най-голямата крадла, сигурно нямаше така подозрително да ме гледа и толкова често да иска да се увери дали нямам откраднато...😅
И аз забелязах наскоро, като го споменахте, че някои касиери поглеждат дали няма някой останал продукт в количката за пазаруване (големите колички). Не съм против, разбира се.

Последна редакция: ср, 04 май 2022, 15:24 от dolce miele

# 138
  • shumen
Аз връщах в Лидл без проблем.

# 139
Долче, права си. Не твърдя нещо друго. Simple Smile
Аз просто описвам случай, в който месеца се е минал отдавна, а от тях ни вест, ни кост.

# 140
В този случай аз бих им се обадила да питам какво става. Случвало ми се е артикулът (ремонтиран или заменен с нов) да си стои някъде в магазина...

# 141
В такъв случай се обаждаш веднага в магазина. Ако нямат наличен уреда, ще ти възстановят незабавно парите. Носиш си и протокола. Имат 30 дни за разрешаване на случая и това е всичко.

# 142
До 30 дни чакате да ви върнат уреда с куриер. Ако не дойде до този срок, отивате с протокола в Лидл и ви възстановяват сумата.

# 143
  • Асеновград
В последно време връщат уредите от рекламции в магазина в който са приети. Преди връщаха с куриер направо до клиента. Поне моите наблюдения са такива. В събота като купувахме гофретника ММ се размрънка, че държах след касата да го отворя и огледам подробно. Наложи се и на него да обяснявам, че има промяна на политиката за връщане. Имам един стенен часовник, дето ми създава проблем, системно се връзва към която мрежа си реши и се самонастройва, на някакви странни часови зони и само като си представя ,че ще трябва да се обяснявам и не отивам да го занеса. Определено намалих НХ които купувах от Лидл с тези вечни промени на правила. Насочих се към Немския магазин, цените са по ниски, и ако нещо не работи веднага заменят или връщат парите без проблем.
Подарявам седмичните купони, ако някой иска да ми пише на съобщение.

# 144
Панайоту, нашият часовник за баня се налага да го настройвам само при смяна на зимно/пролетно часово време ("забравя" да се настрои по актуалното). Може би още веднъж при изхабени батерии се е случвало да го настройвам, не съм сигурна...Иначе си работи чудесно/но може и в нашата баня да не лови много радио сигнали- аз го настройвам в кухнята/. Ако вашият не работи добре, можеш да го занесеш като рекламация- за такива неща мисля, че не правят проблем и след новите правила.🤔🙂

# 145
Аз толкова много разредих ходенето до Лидл, че даже се моля да изкарат някоя супер готина брошура с интересни неща и ниски цени, та да отида скоро. Както виждате, още вярвам в Дядо Коледа 😁
Последните ми значителни нехранителни стоки оттам са бархетните горни и долни чаршафи и чугуненият кръгъл тиган (вече гланцираното му външно покритие започва да се сбогува с нас, пък нека да казват, че тиганите били вечни 😁). Оттогава ме е страх да купувам каквото и да е предвид новите условия за връщане.
Сега ходя чат-пат за зеленчуци и основно кейл, който в нашия магазин не намаляват дори при 1/2 пожълтели листа в пакета. Другото, което дебна, са намалени колбаси от тематичните седмици, но тях пък ги наблъскаха с какви ли не гадости и също ги редуцирахме много. Замразени зеленчуци купувах с тонове оттам преди, но нито новите им цени ми харесват, нито влошеното им качество.
Като цяло над 90% от предишния фонд "Глезотии и интересни неща да опитаме" са ни орязани. Преди понеделник и четвъртък-петък ми бяха задължителни за посещение в Лидл, но усещам, че ме губят като клиент безвъзвратно.

Последна редакция: ср, 04 май 2022, 19:31 от Анонимен

# 146
Здравейте!Подарявам тези купони.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 04 май 2022, 15:26 от Ренко

# 147
Минат ли повече от 30 дни при рекламация си искате парите и никой не може да откаже. Ако го направи им звъните на Софиянци.
Шогетен лайм има още по филиалите - нашия отлежава в хладилника Simple Smile.
Тъмния не се задържа. Имам още един резерва Simple Smile

# 148
Всички ли имате новата лената за натрупване на суми Лидл Плюс?
Нямам аз, не, че ми е голям дерт.
Имам купон за един шоколад Ритер от 2.49 на 1.69. Ако някой го иска го подарявам.

# 149
Пробвай с обновяване на приложението. Версия 15.1.3 е моята. Имате ли пица от оферти заредена в магазина, при мен е изчерпана, странно..тя е П.А. явно вече лидл плюс офертите се следят от все повече потребители,  не като в първите няколко месеци.
Ето още купони за раздаване

Общи условия

Активация на акаунт