Лидл 163 - Майска... на зелено

• 104 371
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 1 530
  • In transit
А може ли линковете - в скрит текст / така всеки,който има интерес, ще се възползва /. Моля!

# 1 531
Значи сапуните мисля, че са същите. 🤔Как изглежда този, който липсва и е реплика на Дав, не се сещам? Аз на тези казвам имитация на Дав, не сушат кожата, със зехтин са, с приятен (за мен) аромат. Не знам, обърках се, не съм взимала от много време твърди, застояват ми Дав.

# 1 532
Със зехтин са, но доста ароматизирани. Може да дразнят алергии.
Вчера взех полски розови домати 3,29лв, да речем че стават, но не са като българските.

# 1 533
Репликата на Дав, или по-скоро на Нивеа, е Сиен сапун в картонена кутийка.
Долче, правилно си спомняш, ето една щипка:

Дупката закачвам на кукичката за кърпата над мивката, с щипката захващам по средата по-дълга и голяма кърпа, която ако закача директно ще се опре в мивката.

# 1 534
  • София
Значи сапуните мисля, че са същите. 🤔Как изглежда този, който липсва и е реплика на Дав, не се сещам? Аз на тези казвам имитация на Дав, не сушат кожата, със зехтин са, с приятен (за мен) аромат. Не знам, обърках се, не съм взимала от много време твърди, застояват ми Дав.
Не са същите, онези бяха в картонена кутийка също като Дав и пишеше крем сапун. Успоредно и тези бяха налични. От онези нямаше варианти - беше един неутрален като аромат.

# 1 535
Ароматът е по-слаб от този на Дав.

Е, да, другият е реплика на Нивеа. Аз на тези казвам реплика на Дав и ги харесвам.

# 1 536
На каква цена е този крем сапун?
Че Дав стават златни, а от години ползвам само тях точно, защото не изсушават кожата (то цялото семейство).

# 1 537
  • София
На каква цена е този крем сапун?
Че Дав стават златни, а от години ползвам само тях точно, защото не изсушават кожата (то цялото семейство).
От месеци го няма. Иначе беше стотинки.
Този душ крем е разкошен. Купих 3 от страх да не изчезне и той, ще взема още :

# 1 538
Девил, сега е намален на 55 ст. от 79. Другият на Нивеа липсва, но аз не го купувах, този ми харесва повече като аромат.

# 1 539
Ауу то без пари направо. Ще отида да го търся.

# 1 540
  • София
Soul, заблуждаваш неволно 🙂
Devil пита за крем сапун, а намалените сега не са такива - те са обикновени сапуни. Хората които използват крем такива, няма да ги харесат и няма да им се отразят добре. И аз не мога да ги ползвам - изсушават ми кожата до степен да получавам сърбежи след употреба.

# 1 541
Ами нека Девил каже за кои пита. Аз другия на Нивеа изобщо не съм го ползвала, може да е още по-мазен. С чувствителна кожа съм, не ме засушават тези. Ти може и да реагираш на друга съставка. За 55 ст. може да си пробва и да реши. Или да не пробва, както си прецени. За мен тези сапуни заместват Дав. За майка ми - също, пък тя е маниак на тема Дав.

# 1 542
На Cien пише крем сапун доколкото виждам. Така или иначе първо за ръце ще го пробвам и после за тяло.
Точно за този питам Simple Smile не за душ гел - не ползвам.

# 1 543
Трябва ти да си го тестваш, иначе няма как да се разбере дали ти е достатъчно омаслен. Всеки е с различен праг на търпимост. Дав ми се размекваше по-бързо, така че вероятно наистина е идея по-мазен, но този не ме засушаваше, а атопичната ми кожа си търси мазнинка постоянно и не търпи агресивни сапуни. Сега остава и да не са сменили формулата, както направиха с много продукти.

# 1 544
  • Асеновград
Като сте подхванали темата за сапуните, глицериновите на Cien има ли ги още.  Накарахте ме да се замисля като пишете, че има спрени. Аз го ползвам само за лице и ме изкарва дълго, но пък съм много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт