Лидл 163 - Майска... на зелено

• 104 497
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 180
Някакво зарядно май...изтеглят ги или след около 6 седмици от датата на акцията, или и по-рано, ако има проблем с партидата.

# 181
Аз имам лента, но покупката ми от 01.05 на стойност 65 лв не е отразена, но пък някъде четох, че е от 02.05, а някой по-горе писа, че и от 1.05 му е отразено.
Лошо съм се изразил, извинявам се.
Имах предвид, че са отразени покупки от месеца, извършени преди да се появи лентата. Дали са от 1 или 2 май, не съм напълно сигурен, а и трия веднага бележките, че да не ми се губят тези с гаранциите. Тоест не мога и да проверя. 🙂

И на мен ми е отразена покупката от 2 май, отпреди да се появи лентата.
Важните бележки могат да се отбележат със звезда и се появяват и в отделна секция.

# 182
Звъннах им, казаха, че са изтеглили всички уреди и ще ми върнат парите, но аз да отида да си ги взема. 😒
Скандалът в нас е готов!

А между другото, докато чаках да ми вдигне някой (повече от 5 минути), съобщиха, че ако звъня за проверка на наличност на нещо -не могат да ми отговорят.
Кой уред търсиш?
Зарядно с блутут колонка Belkin.
Мм сега отказва да ходи да си взима парите, искал да му ги донесат лично, щом да обещали. Прекалено сложна стана работата вече, чак до семейство напрежение води. Явно и ние ще спрем да взимаме НХ от там, както е тръгнало.

# 183
Италианската салата левче ли е по брошура, че за толкова я взех?
Тази салата , която е в тарелка при нас в неделя беше на 1,30лв, а в по понеделник 1лв. Взех 2 броя и съжалявам. На вид свежа, а като почнах да я мия,  листата потъмняха, руколата се сви и 70% от салатата заприлича на мокри водорасли, на тиня докарваше.  Отиде в кофата. Такъв случай имах с бейби салата микс  от Кауфланд. Мисля че приключих сезона с пакетираните салати,  нямам късмет последните пъти...Италианска салата от утре на 1,60лв мисля че ще е в пъти по-добра

# 184
А кога Лидл са носили парите лично на хората по домовете, това ли са обещали? Май някой беше казал, че по карта са му върнати, но болшинството хора отиват с протокола за рекламация в магазина и си ги получават.

# 185
А кога Лидл са носили парите лично на хората по домовете, това ли са обещали? Май някой беше казал, че по карта са му върнати, но болшинството хора отиват с протокола за рекламация в магазина и си ги получават.
По скоро той имаше предвид няколко пъти повторното от управителя - ще ви доставим с куриер до дома продукта.
А от нац.тел ми пратиха СМС, с който отивам в магазина и си искам парите. 🤷♀
По-интересно щеше да е , ако не се бях обадила, кога щяха да ме потърсят.

# 186
Щели са да ви изпратят уреда, ако не бяха изтеглили всички продукти, както са ви казали. Аз не разбирам защо държите да получитъе дефектен уред, отколкото да си получите парите? Явно в случая този продукт е некачествен.

# 187
Ааа, аз не държа такова нещо. Мъжът ми иска да си го има и едва се раздели с него. Аз държах само да знам какво се случва в посочения срок, ама уви.

# 188
Като нямат наличен продукт, връщат парите. Това е нормална практика. Може да се случи да са в забава, тогава клиентът е нормално да се погрижи за интереса си и да се обади той.

# 189
  • Стара Загора
Новата брошура

Последна редакция: чт, 05 май 2022, 00:22 от ❇Sisi_91❇

# 190
Ягодите 500 гр 1,99 са много добра цена, само тях харесах.
Протеинът на фит спо са го вдигнали. Беше 34.99, сега 39.99...

# 191
Имате ли мнение за чопъра от новата брошура?

# 192
Имате ли мнение за чопъра от новата брошура?
Добър е, вземай Hands Plus1

# 193
Почти нищо не харесах. Кефир, свинско контрафиле, може да взема малко маслини Каламон...

# 194
  • shumen
Да,нашия е идеален.

Общи условия

Активация на акаунт