Лидл 163 - Майска... на зелено

• 104 642
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 195
Тъкмо да ги похваля, че ще оставят хората да си гледат празника и почивните дни като няма да ги разкарват в четвъртък, петък, събота с нови оферти тази седмица, и че всичко е от четвъртък и хоп ... Купони от петък. Направо килимче да си постелиш пред Лидл , че да им следиш промоциите.

# 196
  • Sofia
Ягодите 500 гр 1,99 са много добра цена, само тях харесах....
Тия като при другия брат (Кауфланд де, дето вчера по обяд - ни ягоди, ни етикет)... цената е не много добра, а невероятна такава... прилича ми на онова олио за 3лв дето влезе в новините...

# 197
Италианската салата левче ли е по брошура, че за толкова я взех?
Тази салата , която е в тарелка при нас в неделя беше на 1,30лв, а в по понеделник 1лв. Взех 2 броя и съжалявам. На вид свежа, а като почнах да я мия,  листата потъмняха, руколата се сви и 70% от салатата заприлича на мокри водорасли, на тиня докарваше.  Отиде в кофата. Такъв случай имах с бейби салата микс  от Кауфланд. Мисля че приключих сезона с пакетираните салати,  нямам късмет последните пъти...Италианска салата от утре на 1,60лв мисля че ще е в пъти по-добра

Добре  беше при нас, пробвах я снощи, явно късмет.

# 198
Благодаря за брошурата. Харесах си замразени боровинки да мушна във фризера. Имат ли много лед?

# 199
За мен почти нищо интересно ( като махнах графата глезотии ,и в последно време рядко минавам и 80 лв сметка ). А някой направи ли му впечатление цената на комплект потник и гащи за дете -19,99 - тия не са добре ..и избродирана да беше тая картинка,пак няма да дам толкова пари:stuck_out_tongue_winking_eye:
Малко ще се почудя за комплекта с нинджите ,че голямото е още фен , но мисля ,че и той е скъп и много ще си помисля.

# 200
При нас на пазара ягодите са 4 лева. Има и по скъпи

# 201
В Билла до вчера бяха 2.40. имаше много. Не съм ги опитвала ама бяха много ароматни.

# 202
  • Велико Търново
Новата брошура я чакам вече за да видя новите цени. Ако някой иска да си купува люлка, да знае че е страхотна и издържа много деца едновременно! Единствено й трябва по-голямо пространство.

# 203
Тия като при другия брат (Кауфланд де, дето вчера по обяд - ни ягоди, ни етикет)... цената е не много добра, а невероятна такава... прилича ми на онова олио за 3лв дето влезе в новините...

Аз от Била купих онзи ден на 2.49 пак 500 гр, но всичко беше пълно. Няма интерес Joy
А наистина този път бяха страхотни ягодите. Вкусни, сочни. Май пак гръцки.
Ще тичам сутринта в понеделник до Лидл.

# 204
  • Пловдив
Долче, и аз набелязах кефира, както и ягодите на първо четене. Шоколадовите бонбони с тъмен шоколад бяха хубави, може да взема, и от тези с млечен шоколад, надявам се да имам поводи за почерпка идните седмици.  Лаврак май мернах, ще купя, че много обичам, ММ не е фен на рибата, но лавраче хапва, както и сьомга, никак не е глупав...

# 205
  • Sofia
Mдаа, ама у наше село само Лидл и ЦБА (дето рядко има нещо наше изгодно). Мъдрят се едни места по Борис (булеварда де), така ми се ще пазар да направят...

# 206
Пролет лято и аз почнах да взимам зеленчуци от пазара
Зиме само от веригите,на пазара често са замръзнали

# 207
  • в сърцата на децата <3
Преди малко в квартален селски магазин ягодите бяха 1.99 тарелката 500 грама. Не се избиваха да ги купуват...

# 208
  • Велико Търново
Snow angel, защото не са Лидлски Simple Smile

# 209
  • в сърцата на децата <3
Мхммм и защото в събота на пазара гаранция, че ще са по-евтини и хубави. Бабите изкарват домашни 😍

Общи условия

Активация на акаунт