Лидл 163 - Майска... на зелено

• 99 957
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 45
Аз май основно за прясно мляко ходя там. Особено след като онзи ден от кварталния купих прясно мляко за 3.20 за литър...

# 46
Свих почти до 0 купуването на уреди, бельо и джаджи, които ще връщам с "разправии" и 100 обяснения+ лекция в стил "ок, ще го приемем, обаче от нас да мине...". Намалих доста купуването на някои хранителни стоки. Останаха предимно обичайните хранителни продукти+ нехранителни, които съм сигурна, че няма да върна, ок са или няма да ми е жал да хвърля вместо да ги върна (т.е. много евтини стоки). Някои от обичайните спрях да купувам или разредих покупката им, защото прекалено поскъпнаха...така балансирам и с постоянните увеличения на цените.
Соул, чак сега се загледах, че пише 5% на ябълковия оцет...🤔🤔 Последните 2-3 бутилки ми се видяха малко по-малко кисели, но реших, че си въобразявам...Слагам по малко повече оцет сега, но пак си го харесвам. Веда ябълков също купувам, но него от К., ако ми трябва ябълков оцет и съм в К.
Някой има ли по-стара бутилка с ябълков оцет РС? Да не би да са променили рецептата нещо?
Това от линка за уреда за прозорци, според мен, са снимки само на контейнера в който се слага препарат и с който се пръска. 🤔 А уредът за прозорците не е ли всъщност това, което е горе на тази снимка от хартиената брошура:

Забравили са да сложат снимка и на уреда, според мен. 🙂

Последна редакция: пн, 02 май 2022, 18:35 от dolce miele

# 47
Долче, воден ми стои този оцет. А аз оцет много обичам и искам да ми е кисел. Дълго време не употребявах и сега искам нещо интензивно. Най-много взимаме този от диви ябълки, но това от Кауфланд.  И нефилтрирания съм загледала, пак там. Имаше няколко питания за този с джинджифил, куркума и черен пипер в Лидл. Много е хубав. Но идва скъп, мога и сама да си го овкусявам. Иначе го има и по други вериги.

# 48
Уникален е оцета с джинджифил и куркума.

# 49
  • София
...................
Заради цените ли намалявате пазаруването в Лидл?
Аз не, а заради качеството на някои продукти ,освен това ме интересува и разнообразие и друг вид вносни стоки, затова и съм се ориентирала повече към друг магазин, не че не влизам в Лидл, но да си кажа честно Ф по ми е на сърце и напоследък все към него завивам. Новата брошура няма как да ми хване окото, няма нищо, така че ще изчакам другата седмица.
Благодаря за темата!

# 50
Появи ми се лента Купон+.
Сутринта като пазарувах я нямаше Joy А пише, че е от 2.05 до 29.05

# 51
  • shumen
Намалих заради цените и поради това,че някой продукти изчезнаха.

# 52
Подарявам купони за намалени бадеми, сладоледи 4+1, чипс, аромат за сладкиши 3+1, козе кисело мляко 4+1 + всички други купони от седмицата без този за хартията за печене.

# 53
Появи ми се лента Купон+.
Сутринта като пазарувах я нямаше Joy А пише, че е от 2.05 до 29.05

И на мен ми се появи такава лента. Сумите са много завишени, а продуктите не си заслужават.

# 54
А пък аз си харесах бялата мъжка тениска и ако мъжете ми оставят една с по-малък размер Smiley , ще я взема, въпреки не особено добрите отзиви за качеството на дрехите в последно време

# 55
Аз нямам линия за Купон+.😅 Явно е за избрани...😆 Но и ще ме извиняват с тези суми...

# 56
След Великден вече не искам да видя ни купон + , ни тулетка, ни нищо!
Има нова торта на рафтовете при кроасаните- Сахер.

# 57
Тези ленти винаги бързо ги пълня. Но цените много се качиха и психологически в момента от доста покупки се въздържам. Някои неща се качиха с 30 процента,други двойно. Ми...

# 58
Аз досега не съм стигала до последната цел. Хем миналата седмица и термо смесителят за вана беше 90 лв...😁 Но пазарувам и от К., и от други магазини.

# 59
Киндер Буеното по-предния път беше за 120 лв май. Сега 180 лв - за буено 1 ст.
Ами то по-добре да го купя. Във Ф. май е на промоция сега 0,99 ст Joy

Общи условия

Активация на акаунт