Лидл 163 - Майска... на зелено

• 99 909
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 555
Явно им излиза сметката...щом продължават да го правят- продават ги с -30% и пак казваш, че цената ти се е видяла висока. А междувременно все някой ще ги купи и на новата им цена...😉 Онзи ден едни испанци, момиче и момче, си бяха взели сьомга, скариди, морски дарове, прошуто, салатки, черита, маслини и т.н.- но всичко правеше впечатление и не беше от най-евтините варианти...Не виждам често подобни покупки на лентата (на една сметка на бг граждани имам предвид).😉 В нашия филиал не е необичайно да се видят чужденци...
Случайно се загледах в състава на кефира от 1 литър...И в малките шишета от ПА ли има и сухо мляко или сегашната партида от 1 л е "подобрена"? Не помня преди да е имало сухо мляко...🤔🤔

Последна редакция: ср, 11 май 2022, 03:55 от dolce miele

# 556
Ето причината  кефира да не е така резлив както писаха по- назад. Струва ми се, че по техен начин започнаха да се " адаптират" към инфлацията търговците😔

# 557
По спомен в кефира от малките бутилки имаше млечен протеин. Бях си направила експеримент с него - изсипах половината от бутилката в буркан, долях прясно мляко и то UHT и го оставих в тъмен шкаф в кухнята. След около 10 часа имах цял буркан кефир. Друг е въпросът дали това е истински кефир от кефирена гъба, тъй като пише, че е с млечнокисели бактерии, а не се споменава симбиотично наличие на гъба.

# 558
Да, точно аз писах, че кефирът от големите бутилки не е с резлив вкус този път. Но чак снощи погледнах състава /за такива вече изпробвани неща гледам етикетите по-рядко, изобщо не ми хрумна, че може да има някаква разлика/...

# 559
И кефир явно няма да се купува вече. Купувам доста неща редовно от Лидл и разчитах, че след като веднъж съм прегледала състава...явно ще трябва от време на време да се следи.

# 560
Купувам доста неща редовно от Лидл и разчитах, че след като веднъж съм прегледала състава...явно ще трябва от време на време да се следи.

и аз, но явно ще трябва да се чете периодично.
сутринта имах неочакван улов на раковски - освен контрафиле, имаше изостанал хамон от любим вид, както и една самотна тарелка врат по 7,50 без етикет (беше между други тарелки).

# 561
Рибата тон в собствен сос може да се каже че е 'кофти', тази с олио и зехтин е ок.
Защо? Аз пък винаги купувам само в собствен сос, даже и в зехтин не взимам, предпочитам да я овкуся със зехтих по мой вкус и ясно качество.

и аз така "Аз пък винаги купувам само в собствен сос" и само на Никсе ми харесва от по бюджетните!
направила съм изключение на една много хубава пушена риба тон в зехтин лимон и риган, нея директно я слагам в салата
Скрит текст:

# 562
  • Mostly in my mind
някой пробвал ли е новата торта от замразената витрина? бадемова май беше. хубава ли е?

# 563
Писаха, че е много хубава

# 564
  • София
някой пробвал ли е новата торта от замразената витрина? бадемова май беше. хубава ли е?
Не е лоша, но беше много по-хубава в тематичната седмица(Швеция).
Вероятно и нея са я "подобрили", но цената е същата.
Не пазя стара опаковка, за сравнение.

# 565
  • Mostly in my mind
Благодаря ви. Simple Smile

# 566
В Младост 2 забелязах нови продукти за коса и тяло (шампоани, балсами, блестящ ароматен спрей La Rive, някакви мазила за тяло за конкуриране/отслабване - нямаше как да снимам, за да онагледя асортимента).
Който го вълнуват все още чушките пикильо- намират се достатъчно бройки цели (специално погледнах, на мен ми стигат от онзи ден 4 бурканчета за два пъти готвене на онази рецепта), имаше и бульони Кания (говежди, пилешки и зеленчуков- достатъчно бройки), и подправката за пиле, няма задраскани етикети.

# 567
Свинските готови уши постоянен асортимент ли са?

# 568
# 569
Ягодите ми харесаха, 2 пъти взимах, пак ще взема ако има останали. Ябълките бяха добри на 95ст, яйца от брошурата 3ти ден няма... още от първия ден сутринта няма зареждане , няма ли компенсация?? Контафилето ми хареса, чакам намаление за годност да пробвам телешкото на 6.30 400гр.. то толкова му беше дефоулт цената..както и чудесната торта гараш въпреки токсик състава, от време на време човек трябва се отдаде на това което наистина му харесва..поуспокои се магазина няма я тая гъчканица от по рано...пикльото естествено изчерпан..

Общи условия

Активация на акаунт