Лидл 163 - Майска... на зелено

• 104 905
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 585
И малкият кефир е със сухо мляко...не взех, защото не знаех какъв ще е вкусът му...

# 586
Я открехнете нещо от новата брошура, тези, които сте видяли хартиената.

# 587
  • Велико Търново
Предвиждам промо цени, с 10 процента по високи от редовните преди месец.

# 588
И нищо с цена под 1 лв Wink

# 589
Абсолютно нищо не очаквам да е с цена под 1 лв. Преди седмица платих толкова за ползване на тоалетна.

# 590
Дано предсказанието не е вярно ..ама едва ли

# 591
Направих днес вечерен пазар, беше спокойно, само дето бяха изяли кроасаните с масло от топлата витрина (бяха с цена 39ст, но останала само цената) 🙂
Похвалвам гроздето с купон . Много сладко, без семки.
Купих тирамису от италианската седмица , хареса ми. Още от любимите гризини с розмарин от италианската седмица . Храна за уличните ми котки и стигнах втората сума от линийката. 😀

# 592
Съдейки по румънската : XXL храна, малко за чистене неща, малко за градината, малко завивки и възглавнички , малко майстор ..абе от всичко по 4-5 неща.

# 593
Аз утре отивам за боровинки, защото са на смехотворно цена. Извън тях само сирене трябва да купя, защото вече няма в хладилника. Дано да намеря от обявеното евтино, защото в понеделник нямаше. Ако не, пак ще подсмърчам, че съм купила на цена доста по-висока от свинското (само по БДС купувам, защото няма да плащам за нещо, пълно с неизвестни неща и не ставащо за ядене) .

# 594
  • София
Е,  що така ме разкарвате, лидълци, за този дето духа, контрафиле - йок, ама го има в брошурата, нали, хубава снимка сте му сложили, ама него го няма, изчезнало, но прошуто ди Парма от 65 лв/кг го има,  кроасани - йок, изобщо какво става с тези кроасани, вдигайте им цената най-накрая  и да се знае, че ще се намерят, все ще купя 4 ри бройки, ту.... босилек в саксийка - йок и от мъка купих други глупости, ама и много се въздържах, че ме раздразниха с тези цени. Забравих за замразените боровинки и утре пак ще скоча, дано да има още.

# 595
  • Sofia
Ние с щерката преди малко се прибрахме от  разходка до Лидл... ходихме да вземем кашкавал и сирене от обичайните РС от Алфатар и Железница (10.99лв/кг,) че са на свършване у нас,  кис.мляко и др дребни. Обичайно купуваме като е на свършване нещо, не като свърши, че мразя иначе.  Иначе масло заредих от ЦБА.
Кроасаните от пекарната ги мернах преди няколко дни на нещо като 0.99лв и хич даже не се постарах да се уверя... без нас.

# 596
Аз утре отивам за боровинки, защото са на смехотворно цена. Извън тях само сирене трябва да купя, защото вече няма в хладилника. Дано да намеря от обявеното евтино, защото в понеделник нямаше. Ако не, пак ще подсмърчам, че съм купила на цена доста по-висока от свинското (само по БДС купувам, защото няма да плащам за нещо, пълно с неизвестни неща и не ставащо за ядене) .
За кое евтино сирене става въпрос?

# 597
Саяна краве сирене БДС 400 гр за 4,89 - направо без пари в момента. Не е в ПА.
Спестих си замразените боровинки, защото от утре има пресни на същата цена.

# 598
Саяна краве сирене БДС 400 гр за 4,89 - направо без пари в момента. Не е в ПА.
Спестих си замразените боровинки, защото от утре има пресни на същата цена.
Ние много харесваме синята Верея сирене вакуум, но рядко вече е на добра цена.

# 599
Въпросното изобщо не е сирене. Не купувайте. Писала съм вече за репортажите по новините за въпросната марка.

Общи условия

Активация на акаунт