Лидл 163 - Майска... на зелено

• 104 746
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 225
Абе аз ли греша или Лидл не им пука?
Пак за френската леща. Продават си я с изтекъл срок. Казах им, после виждам са махнали единия кашон, днес гледам го върнали...
ее..някъде 6 месеца изтекъл срок поне бяха..септември 2021..нещо такова..моята която имам пише 01.12.2022 така че това не е дата производство..освен ако не е 12ти януари 2022 ама едва ли.
Утре ако пак е там снимам и пиша в приложението и искам ваучер 5лв или нещо такова

# 226
Някой има ли впечатление от шкафовете за баня от днешната брошура?

# 227
При днешната обиколка и пазар гледам ще отлистват и корите за лазаня, та някой ако се е затръшкал за тях да знае.

# 228
Здравейте. Доста е дискутирано предполагам, но не успях много да се ориентирам от старите мнения. Хлебопекарната от следващия четвъртък струва ли си?

# 229
Да - хубави са и ако се развали,няма проблем с рекламацията - връщат паричките или я оправят.

# 230
Абе то вече не се знае дали е същият производител и дали ще е същото качество.
И на Брадата бяха писали същото:
https://bg-mam.ma/p/1429130/44700033

# 231
Взех врат на 7.50. произход Бг. Биошоколади, гъби, бири....

# 232
  • СОФИЯ
Това "сирене" е повече от отвратително. След запичане се дъвче парче гума. Втората опаковка заминава в боклука.

# 233
  • София
Това "сирене" е повече от отвратително. След запичане се дъвче парче гума. Втората опаковка заминава в боклука. [......................
......а у дома много се харесва и редовно се купува, близко е до Халуми, но не съвсем, и трябва да се поднася горещо с капки зехтин, малко риган, може и печено доматче чери..... ние си го уважаваме, но е въпрос на вкус, разбира се.

# 234
  • СОФИЯ
За това не мисля че е въпрос на вкус. Луда съм по сирене и кашкавал и за 50 г. съм изяла съответно доста. Имам много изживял всичко сиренно стомах, според ММ "на майка ти трябва да й се признае, че яде всякакви боклуци от мляко " , но този екземпляр ме докара до wc със 100 грама. Следва да му се признае и това.

# 235

Врата хубав ли беше?

# 236

Врата хубав ли беше?

Изглежда добре, а и е бг. Цената е повече от отлична. Но го бяха сбутали при другия врат, даже нямаше табела. Няколко тарелки се мотаеха само.

# 237
Откъм гуменост и гръцкото халуми добре се справя. Grin

Нали ги знаете марципановите блокчета на Белбейк от 200 гр. Правих нещо, но употребих половината. Сега другата половина как да я съхранявам - в хладилник, фризер, на стайна Т или да бързам да я готвя до 2-3 дни?

# 238
Интимните измивни гелове пак са с обикновени капачки на винт и без помпичка (предполагам е нещо с доставките и временно нямат помпички):

Това сега го забелязвам😃:

Уви, и при нас подправката за пиле е със задраскан баркод...Взех, но ще трябва да ходя за още. Едва я открих...а на горния ред има много, ама много от кубчетата с бульон (запълнили са целия ред с бульони)...

# 239
  • shumen
Скъпо е според мен детското бельо.

Общи условия

Активация на акаунт