Лидл 163 - Майска... на зелено

• 99 944
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 450
Контрафилето 8лв кг е от Испания. Имаше много фат, но четох че когато не е Grass Fed трябва да се избягва, заради токсини. Вие купихте ли го? Имаше хора на хладилника и го гледаха но и те се отказаха.
Взех чушки пикадильо, една жена взе към 15 буркана но половината ше й бъдат 2лв.. ягоди, отидох за яйца но нямаше, взех новите шоколади 1.29лв, много добри с ягода или малини, взех сладолед от купона промо.. но аз ходя често и утре пак ще съм там. Ако имате купон за 1ст милбона  мл.десерт , много е добро

Последна редакция: пн, 09 май 2022, 13:43 от Didity02

# 451
Ягодите и на Алабин бяха потрес. Добре, че си купихме ароматни и сладки от Фантастико, макар и на 5 лв. килото. Месото не съм гледала, но се разочаровах от клиновете. Исках червен, но то седеше като избеляло. Иначе вчера си взех замразени боровинки, дано там няма изненади.

# 452
Контрафилето 8лв кг е от Испания. Имаше много фат, но четох че когато не е Grass Fed трябва да се избягва, заради токсини. Вие купихте ли го? Имаше хора на хладилника и го гледаха но и те се отказаха.
Взех чушки пикадильо, една жена взе към 15 буркана но половината ше й бъдат 2лв.. ягоди, отидох за яйца но нямаше, взех новите шоколади 1.29лв, много добри с ягода или малини, взех сладолед от купона промо.. но аз ходя често и утре пак ще съм там. Ако имате купон за 1ст милбона  мл.десерт , много е добро

фат? мазнини ли имаш предвид?

# 453
  • Пловдив
Аз взех вчера ягоди, може би са били други, цената им беше по-висока, биват, ароматни са, леко сладки. Гледах рецепти за сладолед със замразен банан и ягоди, които се разбиват с блендер, може да пробвам.

# 454
  • Велико Търново
Mariat, какви са размерите на нещото между килим и покривало? И няма никакви цветни неща по него а си е сиво нали?

# 455
Има ефект от ограничението за брой на една касова бележка. Една лелка награбила 2 кашона пикильо от промоциите. Защо ще се запасява с консервирани след като има пресни и цените им ще падат нейна си работа Като видя касовият апарат каква сметка и сложи се ококори. Отчели 5 броя на намалена цена, а другото на редовна. Касиерката не може да направи нищо. Извила се една опашка и народа бръмчи. Тръгне ли да пуска 5-6 отделни бележки опашката ще я изяде барабар с бурканите охраната и управителя на филиала.

# 456
Нетман,за съжаление е така.Народът се оплаква как всичко е скъпо,парите летят и в същото време граби като обезумял

# 457
А чушките са нарязани, в малък грамаж и с чесън. Т.е. не излизат чак толкова изгодно колкото големите буркани цели на промоция. например нали? не са и основен продукт. Кво ще ги прави толкоз, на роднини? Че те може и да не искат. Проблема става по голям, защото така Лишава обикновенните потребители да вземат на промоция (1лв цял по малко) кат си готова толкоз и на 2лв да ги вземеш ела и си зареди кооолкото и душа иска от следващата седмица когато не са промо. Ся ти или аз отивам и чушки нямааа
Ама виж на първа страница че и 50% уау..давай граби и после в коша...

# 458
Като с гъбите 2 за 3 лв. Вчера кьорава консерва нямаше в магазина. Ама и аз си взех оня ден и съм спокойна. И мляко литър и половина взех , дето беше на промоция. Това са неща, които много се консумират у дома. Не е да се запасявам за догодина. Особено млякото... По- добре крава да имахме ама..

# 459
Mariat, какви са размерите на нещото между килим и покривало?
150х200 см. без пискюлите. Дюс е.
Скрит текст:

# 460
Пикильо има нарязани, но и цели чушки.
Взех от втория вид, тъкмо свършиха наличните вкъщи, а пък ги ползвам за онази рецепта с рулцата от чушки (предпочитам тях, отколкото големите в буркан. С пресни чушки е играчка, а тези са ми идеални за целта).

# 461
  • София
Рулетката се бъгна при мен, изписа ми : Поздравления! Не печелиш 😅
Честит празник, Европейци ☺️

# 462
Мен ме дразни, че след като съм въртяла рулетката после ми изписва : открий своята скреч карта.

# 463
Само аз ли печеля някакви адски тъпи неща от тая рулетка. Веднъж, де, аз повече не съм пазарувала, ама как веднъж не ми се падна нещо, което да ми харесва и от лентата, и от рулетката сега.
От тазседмичните купони нищо не ми допада, само от гроздето може да се възползвам. Специално за мен имам купон 4 + 1 шоколад с бадеми за максимум 15 броя. Ако някой го иска, моля да ми пише на лично, че да не го изпусна в темата.

# 464
Аз се чудя на тая оферта за тоалетните блокчета . Ама кому са нужни 4+1 тоалетни блокчета ? Ами ако не ми харесат ?

Общи условия

Активация на акаунт