Лидл 163 - Майска... на зелено

• 99 944
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 435
  • Велико Търново
Състава му е като на вафла с пилешко Simple Smile

# 436
...
Купих млечен кувертюр и искам да попитам дали е добър.
Аз бях купила някакъв от гръцка седмица мисля беше изостанал - 200гр. блокче. Чуден и като вкус и като състав, но с млечния кувертюр за ганаш трябва повечко да се внимава, по малко сметана, повече кувертюр, че иначе не стяга и се разтича. Може и бучка масълце за плътност и блясък. Друг лидлски кувертюр не съм ползвала, но свеки е доволна от тъмния им, мисля от ПА.

# 437
Аз пък намазах от разпродажбите днес - минах през магазините в Младост 3 и 2 ,пе търсих една термоврътка за радиатор,дето миналият път бяха пуснали на  разпродажба,но нямале ( моята точно след това се развали ,разбира се).
От Младост 3 си взех : органайзер за дрехи за 3лв, жилетка бяла -7, панталон шарен летен тънък-7 ( там бяха изсипали повече дрехи сякаш, мини преси за коса, светещи душ слушалки, пъзели , оформящи гащи ,чорапогащници,четки за тоалетна ..). В Младост 2 : спален чувал -10лв, ножове стоманени изцяло  - 5 лв,  чаши за уиски -5, пижама Хари Потър за хлапето-7лв.
Та така - уж нищо интересно на пръв поглед ( заринати с туники и някакви дрехи и кутии ,дето се въргалят със седмици и никой не ги поглежда) ,но пак тук таме изскача някоя далавера Wink Wink Wink

# 438
  • Пловдив
Тази седмица ще има хлебопекарна. С две бъркалки ли е? Много се чудя, защото в ТМаркет също тази седмица ще имат хлебопекарна на Crown, като тя е с 10 лв по-скъпа от лидълската.

# 439
И аз се отчетох на разпродажбата. И сега ще си блъскам главата.
Купих нещо, дето нямах идея дали е килим, дали покривало за легло.

Хартиен етикет- нямаше, пришит такъв със състав- да, но на него нямаше отбелязани размери. На касата също не успяха да ми кажат какво е със сигурност. Е, вече на 90% мисля, че е килим. Ако някой си търси- да ми пише. Излезе ми 20 лева(нямам идея кога и по колко са ги предлагали). Нали не мога да го върна в магазина?
Да обобщя, че при нас беше беден асортимента.
И мнение за едни скосени тънки възглавници от дунапрен- дали са удобни? Продават ги за 7 лева бройката, пак на щанда с разпродажби.

# 440
В Младост 2 има цели чушки пикильо (или поне имаше тази сутрин).
От разпродажбата се изкуших да взема светещата душ-слушалка и органайзер за дрехи.

# 441
Отидох да напазарувам в Лидл и като си тръгвам.... Колата ми е за автомивка
Скрит текст:
Тъкмо да ги похваля, че режат храстите , а то било за моя сметка...

# 442
  • Mostly in my mind
Ягодите им са отвратителни. Нито мирис, нито вкус.

# 443
А там имаше най- много хора. Пълно разочарование е при нас разпродажбата. Кучешки играчки, телбод, детски дървени играчки и маркери

# 444
  • Sofia
А там имаше най- много хора. ...
Демек, почти правилно предположих. Simple Smile

За оползотворяването им - https://morrennaa.blogspot.com/2020/03/blog-post_21.html Simple Smile

# 445
  • Mostly in my mind
Благодаря за идеята, Морена. За щастие взех само една тарелка. Просто за директна консумация не стават.

# 446
При нас имаше много плодове и зеленчуци на 50%. Аз взех нектарини

# 447
И още една идея за ягодите- в Хепи правят ягодова лимонада.
Добре, че не съм взела, благодаря за споделеното за тях.

# 448
Момичета, преди споделих че намалението от купон хваща и намалението на продукта в промоция..
Но сега има продукт на оферта от приложението , но и с оранжев етикет заради срока на годност. Ще го маркират ли правилно с 2те отстъпки според вас? Не ми се занимаваше да гоня служителки щото трябваше да искам и зеления етикет и ставаше сложно

# 449
Ягодово мохито 🍹

Общи условия

Активация на акаунт