Лидл 163 - Майска... на зелено

• 99 952
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 420
А тортилите къде ги съхранявате?
Хляба ли? Неотворените в шкафа, отворените в кутията за хляб.

# 421
  • Sofia
А тортилите къде ги съхранявате?
Неотворени в шкафа, отворените в хладилника, добре затворени.

# 422
  • София
Някой по-напред беше питал за уреда за миене на прозорци. Днес се сдобих с  такъв - всичко необходимо си има в комплекта- спрей + самия уред, който изсмуква водата. Доволна съм! Без да го зареждам, измихме отвън и от вътре прозорците в две стаи (общо 5 големи), а батерията не беше изтощена.
Най хубавото е,че джаджата привлече интереса на моя тийн и си имах помощник в чистенето. (Основно той оперираше с него, защото си трябва натискане, за да изсмуква добре).

# 423
Подарявам
Скрит текст:

# 424
Нямам никакъв купон за пудинг...🤔
Оман 3 купона "Избрано за теб"- за шоколади, ьа напитки с кафе и още един, който забравих. Но все са от типа да купиш 4-5 броя и следващото е безплатно. Най-вероятно ще съм мерси за тази "щедрост"...🤔🤔

# 425
Пудингите при брашната ли да ги търся?

# 426
Близо са до брашната, да. Но по-близо са до кокосовите стърготини, бадемите, шоколадовите кувертюри, какаото, маята и т.н.🙂

# 427
Къде стоят тези бульони Кание? С чист състав ли са?
Май няма да пускат скоро формите за тарталети. Много искам такива, досега все ги изпусках. Ако има по вашите филиали някъде, свиркайте.
Благодаря.

# 428
При подправките са кубчетата бульон Каниа. 🙂 Не са по-зле като състав от Маги...
Покрай този Великден не видях силиконовите формички за тарталети или за мъфини...

# 429
  • Sofia
Къде стоят тези бульони Кание? С чист състав ли са?
При подправките, ама нали го отлистват...  За състава, по спомен - МНГ и паламова мазнина и ми стига.

# 430
Подарявам купони

# 431
И аз тортилите отворени ги държа в хладилник, в плик с цип. Издържат много.
Купих млечен кувертюр и искам да попитам дали е добър. Трябва ми за една торта, но досега техни не съм използвала.

# 432
  • София
Много добър е кувертюра. И в темата се харесва, и аз го харесвам.

# 433
  • Sofia
Ако имаш предвид кувертюра от ПА - добър е.

# 434

Ето го състава на бульончетата, няма глутамат

Общи условия

Активация на акаунт