Лидл 163 - Майска... на зелено

• 99 987
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 405
И аз взех веднъж от италианския плосък хляб. Не ни хареса на вкус в сравнение с тортилите от ПА, а на всичко отгоре мухлясаха след 4-5 дни. Не смятам да повторя.
Безалкохолната бира ни хареса. Въпрос на вкус, на мен повече с вкус на малина.

# 406
Безалкохолната бира ни хареса. Въпрос на вкус, на мен повече с вкус на малина.

Едното е бира, другите са сокчета.
Сокчетата съм ги виждала в магазин ХИТ, но не съм купувала.

# 407
Естествено, че са едни и същи чушките, Морена. Може тези на парченца да са малки, да са по- меки, такива неща ме интересуват.

# 408
Взимам цели Пикльовци, не знаех че има нарязани Grinning Но и не бих, аз предпочитам да ги отцедя добре за сервиране, а ако са на малки парченца няма да стане.

Биволско масло вземах веднъж, хубаво е, но не ми направи огромно впечатление да е нещо по-особено от това което вземам стандартно ¯\_(ツ)_/¯

# 409
Благодаря, Ефибуш.

# 410
От пикльовците кога последно сте купували цели?
Само нарязани има вече в магазините, в които пазарувам.
Понеже и аз предпочитам целите, а отдавна не ги намирам.

# 411
  • Бургас
Сравнително скоро взимах и си бяха традиционно смесени двата вида в кашончето.

# 412
  • Sofia
От пикльовците кога последно сте купували цели?
При предната промоция.

Нарязаните Пикильо доколкото съм ги раглеждала са на лентички, не на дребно.  Та ако ми трябват за салата бих взела от тях. Дори смятам тази седмица и от тях да взема, освен целите, който най-често пълня с парче сирене/кашкавал  и запържвам под капкак, за гарнитура.

# 413
За " пикльовците"- в кашончетата винаги са били омешани-цели и нарязани, но винаги първо се изчерпват целите.
Мари, взимам и от двата вида-нарязаните ползвам за салата, а целите-за пълнене с изварата и подправки-тип ордьовър.

# 414
Момичета, при вас има ли от шоколадовия вариант на пудинга Belbake?

И в трите Лидл-а, в които ходих имаше само ванилия, а сега гледам и в купона, който са пуснали е само ваниловия.
Да не би да са го отлистили?

# 415
  • shumen
Чушките Пикильо са винаги при нас и от двата вида.

# 416
При нас подправката за пиле я няма вече, а бульоните Кание ( или както е там) са със зачеркнат баркод

# 417

И в трите Лидл-а, в които ходих имаше само ванилия, а сега гледам и в купона, който са пуснали е само ваниловия.
От НГ насам го няма при нас. Ползвам ванилията и слагам от "горчивото" какао Белбейк-2-3 с.л.

# 418

От НГ насам го няма при нас. Ползвам ванилията и слагам от "горчивото" какао Белбейк-2-3 с.л.

Чудесна идея, не съм се сетила да го "подправя" така. Последно правих смесено две пакетчета ванилов + последния пакет шоколадов, който ми беше останал и честно казано не стана вкусен този "микс", но с чисто какао сигурно ще се пребори ваниловия вкус. Ще пробвам Simple Smile

Аз се бях запасила, та чак сега видях че шоколадовия липсва. Ако няма да зареждат повече, сигурно разчистват и ванилията, може би затова са я пуснали с купона.

# 419
А тортилите къде ги съхранявате?

Общи условия

Активация на акаунт