Лидл 163 - Майска... на зелено

• 99 955
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 465
Рулетката се бъгна при мен, изписа ми : Поздравления! Не печелиш 😅
Честит празник, Европейци ☺️
И на мен ми изписа същото...

# 466
Някой да се е интересувал от сиренето от 400 грама на нашенска фирма, което не е в ПА, но е на много изгодна цена? Днес покрай други дела бях в магазина в Младост 2, но не го открих. Не ми се бута излишно в нашия миниатюрен и пренаселен. А при златната цена на сиренето вече дебна нещо на по-нормална цена.

# 467
Аз се чудя на тая оферта за тоалетните блокчета . Ама кому са нужни 4+1 тоалетни блокчета ? Ами ако не ми харесат ?

Чудят се как да разкарат стока, вече хората ще подбират какво и колко да купуват.
Онзи ден видях цял кашон кроасани пакет по 5 -6 броя с изтичащ срок  на 30 %.

# 468
  • София
Lidl имат ли техен гел или прах за съдомиялни, че не съм обръщала внимание? За основно миене. Таблетки знам че имат.

Аз видях това днес. Ако някой е ползвал да сподели как е.
Пробвах гела за съдомиялна. Озадачи ме консистенцията - като неразбъркано желе, с различна гъстота.
Иначе си мие Simple Smile Стъклените чаши са една идея по-лъскави (в сравнение с таблетките на Лидл) и остава аромат на лимон в машината.
С една дума - доволна съм.

# 469
При нас все по-често и по повече има и се задържа месо с 30% намаление. Преди взиха, но сега и с намалението пак е скъпо. Предпочитам от месарницата. Но и други неща с по 30% виждам - колбаси, сирена, готови салати, често и пресни, хляб най-често на 50%. А купоните особено "избрано за теб" са ми твърде неадекватни - чипсове, бисквити... Ние такива неща не купуваме, не ядем. Е, тази седмица дойдоха добре, че половинката е рожденик и взехме да черпи в работата. На него му дадоха и купон за бонбони/вино.

Иначе гъби от промоцията за 3 лв. имаше вчера в късни доби на Раковски. Почудих се дали да не взема още, но пропуснах.

# 470
  • Пеликания
Отговора от Лидл за Купон+. За мен няма утешителен купон Grinning

# 471
Аз се чудя на тая оферта за тоалетните блокчета . Ама кому са нужни 4+1 тоалетни блокчета ? Ами ако не ми харесат ?

Чудят се как да разкарат стока, вече хората ще подбират какво и колко да купуват.
Онзи ден видях цял кашон кроасани пакет по 5 -6 броя с изтичащ срок  на 30 %.

Тези кроасани ако са кафявата опаковка с лешници - почти непрекъснато са намалени с оранжев етикет, защото никой не ги купува. 3 лв май им е редовната цена, а кроасана е буквално 2 хапки.

# 472
Е, какъв е проблемът, че някой нямал купон плюс? За мене купоните и офертите на над 90% са неща, които не бих купила, още повече сега при летящите цени и заразените доходи. Мина ни отдавна меракът да даваме пари за неща, които не ни трябват, само за това, че уж са на изгодна цена.

# 473
  • Sofia
Отговора от Лидл за Купон+. За мен няма утешителен купон Grinning
Скрит текст:
Втората част изобщо, ама изобщо не вярвам да стане... индивидуално внимание как не...
А от първата не става ясно на кои все пак са дали въпросния купон - на ползващите или на неползващите активно приложението.

# 474
  • Пловдив
Мнения за кухненските смесители, които ще пускат в четвъртък?

Аз също забелязвам, че има много стока с етикети с намаления. И пак не се купува. Хората свиха потреблението и все повече си правят сметката какво и колко да пазаруват.

# 475
Аз ползвам приложението, като пазарувам, но напоследък е рядко и за малко пари. Днес като влизах е си гледах какво съм записала да пазарувам, потвърдих нещо, но не помня какво. Имам купон плюс.
Изобщо не ме интересува този купон - в последните случаи дори не достигам до първия купон.
Днес са ми дали купон само за теб за неща, които не купувам и не ям...
Искам купон за читави узрели саламурени сирена, но само си искам.
А, ще ходя пак в петък за боровинките - последните бяха много добри, а сега са на много изгодна цена.

Последна редакция: пн, 09 май 2022, 19:29 от Недоволна

# 476
Добре поне, че може да си споделяме купони.
Виждала съм в асортимента едни таблетки за почистване на тоалетна. Нещо от сорта да пуснеш таблетката, тя се разтваря и чисти където се събира водата. Вършат ли работа, при мен става един налеп под водата, като котлен камък и тази част не е бяла. По принцип я чистя като изливам оцет и после търкам с четка. Но ако таблетките са ефективни при такъв налеп бих ги взела.

Последна редакция: пн, 09 май 2022, 19:34 от DayInMay

# 477
Подарявам

# 478
Такива етикети не съм виждала. “днес”? Утре да я очаквам 2 лв викам...

# 479
  • Sofia
Оф... забравих да пиша, че ходих до Лидл, ама забравих пикльовците...
Обаче взех манго и от италианските тарталети с кайсия.  Исках и панакотата, ама много малки ми се видяха и ако преди бих взела, сега се отказах. Другото са обичайни неща, като фурмите не намерих и като  питах ми рекоха, че лятно време не ги предлагат.  Не виждам логика, ама все тая...
И най-хубавото - сред подправките една едничка прекрасна и ароматна Мащерка мен чакаше явно. Simple Smile
Нещо със семената не ми се получи, та толкова ѝ се зарадвах!  Е, имам една лимонова, ама знам ли я колко ще изтрае...

Общи условия

Активация на акаунт