Лидл 163 - Майска... на зелено

• 99 958
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 480
  • Пеликания
Е, какъв е проблемът, че някой нямал купон плюс? За мене купоните и офертите на над 90% са неща, които не бих купила, още повече сега при летящите цени и заразените доходи. Мина ни отдавна меракът да даваме пари за неща, които не ни трябват, само за това, че уж са на изгодна цена.
Не ми е проблем, че нямам, но не мисля че е правилно някои да имат други да нямат. Поне 2 пъти седмично съм там за основни неща, явно за тях това е слаба активност. Нещата от купоните ги вземам, защо пък да не се възползвам от това. Това че Вие не бихте, не означава че други също не биха.

# 481
Оф... забравих да пиша, че ходих до Лидл, ама забравих пикльовците...
Обаче взех манго и от италианските тарталети с кайсия. 
И аз ги взех тези тарталети. Не съм ги виждала преди. Обаче никак не ме впечатлиха. Сега ще се чудя какво да ги правя. Че са и 6 бр.
Аз съвсем различни си ги представях. А те имат вкус на едновремешните бисквити Слънце, с малко мармалад.

# 482
  • Sofia
Не съм ги отворила още, ще ги видим, може пък да ни харесат повече на нас... ако не пък,  ще ги ползвам за поръска към десерти.  Simple Smile

# 483
  • София
Отговора от Лидл за Купон+. За мен няма утешителен купон
Скрит текст:
Grinning

Същия безмислен отговор получих и аз. Откровено ме ядосаха този път.

Недоволна, радвам се, че не те интересуват наградките от купон+, но приеми, че има такива като мен, които ги харесват. Миналия месец запълних лентата и си ги ползвах. И полученият отговор не звучи хич добре в тази светлина.

# 484
Я ми покажете снимка на тези чушки, които толкова хвалите, че утре ще минавам на бърз пазар.

# 485
Ако имате купон за 1ст милбона  мл.десерт , много е добро
А къде стои този десерт, при шоколадите ли?

# 486
Ами явно за много хора няма купон+ и ще фалират ако дадат по левче на всеки. Grinning  На мен ми стана интересно, защо го нямам. Иначе сумите си ги трупам бързо за съжаление. Вече на все повече неща намирам алтернативи и пропускам ходене.

# 487
  • в сърцата на децата <3
Е, какъв е проблемът, че някой нямал купон плюс? За мене купоните и офертите на над 90% са неща, които не бих купила, още повече сега при летящите цени и заразените доходи. Мина ни отдавна меракът да даваме пари за неща, които не ни трябват, само за това, че уж са на изгодна цена.
Не ми е проблем, че нямам, но не мисля че е правилно някои да имат други да нямат. Поне 2 пъти седмично съм там за основни неща, явно за тях това е слаба активност. Нещата от купоните ги вземам, защо пък да не се възползвам от това. Това че Вие не бихте, не означава че други също не биха.
По-скоро на клиентите с висока активност избирателно пращат, защото така или иначе пазаруват. Аз изобщо не оставям значителни суми, а честотата рядко е повече от веднъж месечно. Винаги имам и печалби от купоните и купон+... Което не ме е вкарало по-често в магазина, но явно това е тактиката.

# 488
Я ми покажете снимка на тези чушки, които толкова хвалите, че утре ще минавам на бърз пазар.

# 489
  • Sofia
Аз имам Купон + (и то забележете последните им две актуализации ги неглижирах Simple Smile ) , , ама като не ползвам приложението...  Вадя телефона само ако ще ползвам купон/оферта (и то забравям, сещам с накрая или ако ме питат, даже казвам "не мерси" и след това се сещам, че имам нещо с Лидл + , ама отвикнах,  поже рядко има нещо "мое", а сега вече и се въздържам от глезотии така да се изразя ) ... например от тазседмичните гроздето без семки и кускус смятам да взема и от офертите свинското филе евентуално.  На рулетка/стреч като не печеля ми е хубаво, щото печалбите в 95% са ми непотребни, а ме дразни, че ми се запазват. Уж ми дава опция да запазя, ама е бошлаф работа.

# 490
Булгурът дали е зареден?
При нас както винаги има кашони с кускус, булгур не.
Етикетът е общ и за двете.

# 491
Е, май разбрахме кои имат сега купон плюс - тези, които изобщо няма начин да стигнат до крайната цел, много от тях и да средата няма да стигнат като мене. За една трета от времето съм на "огромната" сума от 15 лева. Как ли пък няма да изхарча 350 лева за месец!
Някои харчите достатъчно, и без да бъдете допълнително стимулирани. И се опитват да зарибят други да харчат повече пари. Кофти, но май това излиза.

# 492
Аз всеки път си пълня купон +
Пикльовците имат ли оцет ?

# 493
Аз всеки път си пълня купон +
Пикльовците имат ли оцет ?
Не, лимонена киселина, както и захар. За мене и двете не се усещат.

# 494
  • shumen
Без оцет са,но са супер.

Общи условия

Активация на акаунт