Лидл 163 - Майска... на зелено

• 99 953
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 495
И от мен препоръка за тези чушки - не съм любител на мариновани и печени чушки като цяло, но тези ги харесвам (и нарязаните - за салата също), а пък и за готвене с тях най ми допада резултата.

# 496
  • Велико Търново
Mariat, благодаря за снимката и размерите. За съжаление ще ми е малко за покривало и голямо за килим, инак цвета е точно за "моята стая" ( която дела с цялото семейство...)
Коя риба тон беше кофти, тази ли

Съответно, коя да взема, че трябва да ядат децата риба, а аз да недоволства от миризмата й.

# 497
Нямаше ли лаврак/ципура тази седмица, защо са ти консерви - тъкмо те ще ядат нещо по-добро, а на теб ще ти мирише повече, всички печелите. 🤪🤗

# 498
  • Бургас
Ако имате купон за 1ст милбона  мл.десерт , много е добро
А къде стои този десерт, при шоколадите ли?
В хладилната витрина можеш да го намериш - край Киндер Пингуи и от сорта, йогурти има наоколо, плодови млекца и пр. Поне при нас е в този район, но при всички положения е в хладилна витрина.

# 499
  • Велико Търново
Нямаше ли лаврак/ципура тази седмица, защо са ти консерви - тъкмо те ще ядат нещо по-добро, а на теб ще ти мирише повече, всички печелите. 🤪🤗
Не ми излезе като резултат в приложението "лидл" когато дадох търсене "риба" Simple Smile
Затова се сетих за тон, иначе и аз не искам консерви да ядат.
Благодаря за идеята! Кое мирише по малко от двете. При печене на фурна?

# 500
Има лаврак на стр.3 в брошурата.

# 501
  • Sofia
Купих полента от италианска седмица. Бихте ли споделили как се приготвя понеже не съм готвила никога. Пакета ми изглежда да е полуфабрикат т.е няма нужда да добавям течност и да варя. Предполагам може да се оформи на кубчета и да се пържи или пече.

# 502
Полентата в тази ѝ разновидност на полуфабрикат, правя като нарязвам на тънки ивици, поръсвам с подправки по избор (може с червен пипер, може с розмарин, мащерка и риган, може с шарена сол- предпочитания разни) и запичам за кратко в тавичка върху хартия за печене, поръсени със зехтин, понякога към края добавям и малко пармезан или настъргано някакво друго жълто сирене/кашкавал.

# 503
Netman71, благодаря. Досега все хубави съвети в темата съм получавала, така, че ще взема чушки. Стига да има.
За купон плюс и аз имам, но от скреч или рулетка напоследък никога не печеля нищо. И все по-рядко ползвам купони. Миналата седмица имаше купон за любимата шунка. Еми три пъти ходих, купон има, шунка няма. Днес изтече купона, утре няма начин да няма.

# 504
  • София
Момичета, преди споделих че намалението от купон хваща и намалението на продукта в промоция..
Но сега има продукт на оферта от приложението , но и с оранжев етикет заради срока на годност. Ще го маркират ли правилно с 2те отстъпки според вас? Не ми се занимаваше да гоня служителки щото трябваше да искам и зеления етикет и ставаше сложно
Преди време имах купон за всички пилешки продукти с марка Росо. Оказа се, че има 1 опаковка филе и 1 цяло пиле с оранжеви етикети. Взех ги и на касата отразиха и етикета за преоценка, и купона. Но не знам дали важи за всички продукти. Все пак месото не беше с фиксирана цена.

Когато купя не много добри или тръгнали да се развалят ягоди, ги изчиствам, нарязвам и поръсвам с малко захар. Оставям ги една нощ в хладилник, за да пуснат сок и ги смесвам с кисело мляко. Винаги става ароматно. Даже навремето лъжех децата, че е сладолед. Simple Smile

В нашия магазин имаше точно 2 тарелки с ягоди. Докато се чудех има ли и на друго място, едната изчезна. Simple Smile И по-добре. Купих от Промаркет за 5 лв, но в пъти по-добри на вкус.

# 505
Как ви се струва този път кефирът от 1 литър? Първата бутилка, която взехме, е с неутрален вкус...а преди беше с по-резлив вкус (това ми харесва, да не е с неутрален вкус...).🤔🤔🤔 Чудя се дали и следващите бутилки ще са така...

# 506
  • Пловдив
Как ви се струва този път кефирът от 1 литър? Първата бутилка, която взехме, е с неутрален вкус...а преди беше с по-резлив вкус (това ми харесва, да не е с неутрален вкус...).🤔🤔🤔 Чудя се дали и следващите бутилки ще са така...

Значи не съм само аз, и на мен ми се стори доста мек вкусът, сравнен с малката бутилка. Производителят е същият, много интересно защо е тази разлика във вкуса. Иначе не е лош кефирът, просто повече прилича на гъст айрян, без характерния резлив вкус, който и аз харесвам.

# 507
  • София
Добро утро, като заговорихте за лаврак - при нас нямаше един дори, странна работа. Ципури , колкото щеш имаше. Тези дни ще мина пак за Лаврак. Искам да похваля гроздето с купони - много вкусно и без семки. Дори малкия яде , а не е фен на грозде. Определено ще взема още. Зелената салата беше разкошна- свежа, пресен лук и чесън също. Заради вас не взех ягоди, мерси че ми ги спестихте, ще ходя до пазара днес. Коя сметана за готвене ще препоръчате за пиле жулиен? Минах вече купон + аз, понеже и майка ми си взе фотоепилатора, който толкова мислеше. След няколко месеца мога да дам отзив.

# 508
Булгурът дали е зареден?
При нас както винаги има кашони с кускус, булгур не.
Етикетът е общ и за двете.
И аз ходих за булгур, но нямаше. Надявам се да заредят...

# 509
  • Sofia
... Коя сметана за готвене ще препоръчате за пиле жулиен? ...
Тази от 22% най-добре, става и 30%

Общи условия

Активация на акаунт