Лидл 163 - Майска... на зелено

• 99 956
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 510
Рибата тон в собствен сос може да се каже че е 'кофти', тази с олио и зехтин е ок.

# 511
Някой видя ли този високопротеинов чипс, нямаше го при нас?

# 512
При нас (Раковски) е при останалите чипсове, но го имаше още преди седмица, така че явно влиза в постоянния асортимент. Не ми хареса съдържанието и цената... за 40 грама.

# 513
  • Sofia
... Не ми хареса съдържанието и цената... за 40 грама.
Всичко протеиново е така, по мое мнение.

# 514
Абсолютно. Като искам протеин - месо, яйца, извара... Е, сега ми се налага да пия протеин на прах, но е по лекарско предписание. Преди време бях слушала един културист, българин, от едно време, много ме впечатли. Бил е републикански шампион, а диетата му е била от месо, извара, боб и картофи. Е, не коментираме стероидите, но и на билдърите днес им е доста сложно менюта. Отплеснах се, ще ме прощавате Simple Smile

# 515
  • Русе
При нас, в единия филиал в Русе, също нямаше булгур, а само кус- кус, та взех един за проба, хареса ми.
В неделя взех в купоните една сладкарска извара и един плик замразени плодове. Може ли да ми припомните рецепта за торта с тях, сигурна съм, че тук някой, някога беше качил. Детето има бал, та съм решила да "блесна" Simple Smile Simple Smile

# 516
Леми, има го при нас чипсът, при другите чипсове е. От доста време го гледам в ПА, поне от месец. Драстично са му намалени мазнините спрямо другите видове, ВХ с малко са по-добре. Скъп е дори и намален, но аз взех да го пробвам, че съм в джънк период. 😬

# 517
Някой питаше за таблетките за тоалетна , ползвам ги. Доволна съм , пускам една таблетка веднъж седмично, и не се занимавам с търкане. Може би ако е силно замърсена ще иска по-силен препарат. За поддръжка е ок.

# 518
  • Sofia
..В неделя взех в купоните една сладкарска извара и един плик замразени плодове. ...
Ако случайно за сефте я купуваш, да знаеш, че е кремообразна (не сладкарска) и не е сладка. Simple Smile

# 519
  • София
Здравейте.
Преди 2-3 седмици някой беше споменал, че е видял от хлебопекарните на Лидл намалени в някой филиал в София, но не мога да се сетя кой беше.
Дали сте виждали скоро?
Доволни ли сте от тях?
Благодаря!

# 520
  • Gorni Bogrov
Здравейте.
Преди 2-3 седмици някой беше споменал, че е видял от хлебопекарните на Лидл намалени в някой филиал в София, но не мога да се сетя кой беше.
Дали сте виждали скоро?
Доволни ли сте от тях?
Благодаря!

Аз писах ,че на Джъмбо плаза са намалени,но вчера ги видях вече на редовна цена.
Ако има някой с купон за тоалетните блокчета и няма да го ползва,ще помоля да ми го изпрати☺️

# 521
  • Русе
..В неделя взех в купоните една сладкарска извара и един плик замразени плодове. ...
Ако случайно за сефте я купуваш, да знаеш, че е кремообразна (не сладкарска) и не е сладка. Simple Smile

Аз за втори път я вземам, ама предния път си я изядох ей така, с малко захар и плодове. Сега идеята ми е за нещо по- грандиозно, затова искам рецепта. Relaxed

# 522
Някой питаше за таблетките за тоалетна , ползвам ги. Доволна съм , пускам една таблетка веднъж седмично, и не се занимавам с търкане. Може би ако е силно замърсена ще иска по-силен препарат. За поддръжка е ок.

Дали ще разтвори натрупване като котлен камък?
Освен да взема една опаковка и да ги пробвам, 3-4 лв май бяха.

# 523
Здравейте.
Дали сте виждали скоро?
Доволни ли сте от тях?
Благодаря!
Имаше ги по много филиали на 88 лв. Но от тази седмица са в брошурата на редовна цена и няма вече намалени.

# 524
  • София
По отношение на Lidl+ куполите, почти убедена съм, че не е преднамерено това някои да имат а други не. Проблема може да идва от различните версии на android и ios и в комбинация на това дали приложението е updated до последна версия.

Общи условия

Активация на акаунт