Лидл 163 - Майска... на зелено

• 104 775
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 750
  • Велико Търново
Долче, клечките не са от лидл. Буквално всеки 2/3 месеца купувам по една опаковка и са винаги като показаните от морена.
Снаха ми ми е купила днес маслини с аншоа за да "опитам риба това тримесечие" Simple Smile
Бейби Био морковите са на вкус като пластмаса, до ри не хрупат.

# 751
А така. Био моркови и маслини с глутамат ли беше, нитрит ли. Кажи на снахата да чете с какво те захранва. Simple Smile Освен ако не са подобрили състава, аз все се надявам на чудеса. Smiley

Хвърлихте ме в чуденка какво да правя с кефира - към Лидл ли да ходя, към Фантастико ли. Искам да е хубав. Но пък този във Ф сигурно не е нискомаслен, а такъв го предпочитам.

# 752
  • Sofia
Морена, от Лидъл ли ги купи?
Е, да.

... Бейби Био морковите са на вкус като пластмаса, до ри не хрупат.
Като био бананите дето пробвахме веднъж и ни отказаха от биото.

# 753
Нов за мен продукт в Лидл - 2 бр кочана сурова царевица за 3 лв. Не съм купила още за проба.

# 754
  • Sofia
Аз купих още миналата седмица... царевица де. Simple Smile  Хубава е.

# 755
От днешното пазаруване: много жълти етикети навсякъде.
Нескафе фрапе са пуснали на пакетчета - 0.39 стотинки.
Студени чайове за 1.19 имаше с надписи “Ново в асортимента” - праскова и маракуя, горски плодове.
От био шоколада с купона бях изненадана, че цял кашон имаше. Този път са се постарали. Предния път го нямаше никакъв шоколада.
На Suddenly парфюмите бяха намалени на 7.99, но не съм видяла до коя дата е намалението.

# 756
Правих, струвах и пак днес се озавах в Лидл. Свършиха ни бананите и предвид, че биотата са на промо там...Морена, може би не си случила на партида. Често взимам био, до сега един път само не са ми харесали. По принцип са вкусни и ароматни. Взех си от маслините в стъклени буркани, които много харесваме. Взех и една ковсерва с маслини с аншоа за проба. Тези маслинки от 55 ст. след като ги измих от саламурата, две пакетчета хапнахме със салатата. Харесахме ги. От хвалените шоколадчета в кутии взех от трите вида. Всички са вкусни и по много бройки. Тортата Гараш по две парчета в кутия ме изненада. Хареса ни. Заредих и няколко бурканчета сос за спагети за кризистни ситуации без вечеря и от трицветните спагети, че детето ги хареса. Дано са хубави. Само Барила купувам по принцип. Чушките ги нямаше. Дано другата седмица поне на редовна цена ги има, че твърдо съм решила да ги пробвам.
Спомням си, че преди доста време се коментираше зъбния душ. Не ми се рови назад, ако може да ми кажете харесан ли беше от закупилите го?

# 757
Биошоколади взех и аз. Имаше още от контрафилето, взех. Мезета, хамонче, 🍻. Шкембе има да се поддържа.

# 758
  • Sofia
Зъбния душ е перфектен за цената си. Мисля да си взема още един, че на стария вече не му държи много батерията, а като пътувам не нося зарядно

# 759
Оня ден загледах салцата със сирене и халапеньо. Знам, че за едни е хубава, за други- не и е въпрос на вкус, но все пак питам за отзиви. Игнорираме състава.

# 760
Това коментирано ли е?
Също така дали става колана да се ползва/сложи на бедрото и седалището?

И тази ютия?

# 761
  • Велико Търново
За колана мнение не мога да дам, но си мисля че е Ала-бала- измишльотина. Поне здравия ми разум ми говори така за него.
Безкабелната ютия е кофти продукт, за мен. Постоянно трябва да се зарежда (на всеки няма и 30 сек на зарядно) когато се ползва без кабел, а с кабел и зарядно е неудобна за гладене.

# 762
  • София
Изчаках да обходя и друг Лидл, но не видях любимата ми Вайс бира до 2лв Patronus, в стъкло... Не да я спрели, нали?

# 763
mariat,  салцата с халапеньо вкъщи я харесваме , с червената и с черната капачки. Не мога да дам мнение за другата, защото никакви сосове със сирене не се одобряват по принцип.

# 764
Благодаря, Денил.

Общи условия

Активация на акаунт