Лидл 163 - Майска... на зелено

• 104 762
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 765
Вече са заредени някои утрешни неща, взех нискомаслени млечни. Даже и бутилка кефир си намерих, да видим ще трябва ли да я пека на слънце за подобряване на вкуса. 😬

# 766
Кефирът у нас го подобрихме със сол, да заприлича на яйрян Simple Smile При нас още вчера бяха заредили повечето XXL неща от утрешната промоция.

# 767
Не смея да купя вече кефир в малки бутилки...след преживяването с последната партида в големи бутилки.😆 Твърде неутрален вкус...Може би бих пробвала, ако го видя с 30 или 50% намаление...

# 768
  • Варна
Преди час пазарувах, но нямам рулетка...
Прочетох в условията, пише до 15 май (ама включва ли и днешния ден или не?)

# 769
Би трябвало да го включва...

# 770
  • Sofia
По принцип датите, които се споменават при "от-до" се включват.  Ама то и в недела е лукс ако откриеш стоките от седмичната промоция, понеже ги прибират, за да редят новите, та по тая логика и рулетката може да са я съкратили... Wink

Долче, малкък кефир като взема, отварям го и след някой и друг ден в хладилника е това, което трябва да е като вкус.
Пък за тестени печива всякак е много добър. Simple Smile

# 771
Морена, жалко...За моя вкус преди малкият кефир още при отварянето си беше хубав...като гъст, газиран и вкиснат айрян.😅

# 772
  • Sofia
Преди... а накъде вървят нещата... жалко е разбира се. 
Гледам да не съжалявам много...

# 773
  • Варна
И на мен ми направи впечатление, че вкусът на големия кефир сякаш е по-различен в сравнение с малката бутилка...

# 774

Аз днес и рано сутринта и сега пазарувах и никс рулетка.
Не бях чела условия от теб сега се информирам..
то пък е една далавера..колкото пъти въртях все червено ....

# 775
Нехратоелни зареждат ли днес? За дрехи питам.

# 776
не, само манджите ХХЛ

# 777
  • Sofia
Моите впечатления са, че първо нехладлините хранителни зареждат и нехранителните, ама дали всичко...
Аз така си купих камъка за пица, в неделя вечерта. Амакато нищо може и да има различки по филиалите.

# 778
В новата брошура е обявена рулетка, но доколкото разбирам ще е с продукти от марката Родна стряха.
Иначе на радио рекламата казват " през целия месец май", че ще има рулетка

# 779
Това какво ще рече, че ще въртя само ако съм закупила продукт на Родна стряха, или че наградата ще е нещо от Родна стряха?

Общи условия

Активация на акаунт