Лидл 163 - Майска... на зелено

• 104 757
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 780
Наградата ще е на Родна стряха.

# 781
Аз да се похваля, че минах първо ниво от лентата и ще се черпя с айрян или бисквити за 1 Ст. Иначе за моя почуда 41 лева сметка направих. Взех от зърнестото сирене от новата брошура, другото си беше регулярно месечно пазаруване на продукти от Лидл. Суровите бадеми и сиренето Наше село бяха намалени в Борово.

# 782
Възмутена съм, че във филиала на Пещерско шосе няма студена вода...Вярно, мини хладилна витрина има до касите, обаче...сложили разни малки бутилки с вино и какво ли още не (което никога няма да ми хрумне да пия, ако съм жадна). До касите има и сладоледи...Вода в малки бутилки- само неохладена...🙄 И не чак толкова близо до касите, разбира се.

# 783
На Алабин бяха заредили ххл нещата, взех гауда, която впрочем вече беше посвършваше. Загледах ххл пестото. Нормално ли е да е чорбесто на дъното? Има 1-2 пръста на дъното, абсолютно течно. Това ме спря.

# 784
При мен вече два пъти няма рулетка, включително днес. Мъжът ми днес също няма.
Иначе днес следобед във филиала на Източен в Пловдив бяха заредили повечето хранителни от другата седмица. Песто не видях, мислех да купя.

# 785
И аз нямам рулетка от днес, взех си от прясното мляко Балкан вече заредено.

За захар някой питаше скоро в темата, вече е 1,75

# 786
1.75 е фин кристал.
Има и на 1.45

# 787
дали става колана да се ползва/сложи на бедрото и седалището?
Може, ако успееш да го закрепиш. ММ полваше такова чудо, друга марка беше, и беше доволен, според него тонизира. Ако очакваш чудеса, не става, въобще не подхождай с големи очаквания към този тип уреди.

# 788
Bio банани - 2.49лв.
нормални банани -2.99лв.
мини банани- 2.49лв.
днес взех мини - уникални са мммм

# 789
Да, много са аромагни минитата. Обикновено са на 3,99лв. Намалени ли са винаги купувам. Как не съм видяла този път. И на всичкото отгоре два пъти тази седмица ходих за био бананите.
Има и едни сливи - кръгли, червени. Рядко ги има и по принцип са зелени, но ако човек случи да са зрели - горяма вкусотия. Сладки и сочни.
Физилиса става ли?

# 790
  • Sofia
Има и едни сливи - кръгли, червени. Рядко ги има и по принцип са зелени, но ако човек случи да са зрели - горяма вкусотия. Сладки и сочни.
Физилиса става ли?
Сливите ги оставям и си узряват. Simple Smile
Физалисът става според нас, редовно купувам.

# 791
  • shumen
Сливите са хубави.Аз ги оставям и узряват.
В Лидл има ли грозде без семки?

# 792
Възмутена съм, че във филиала на Пещерско шосе няма студена вода...Вярно, мини хладилна витрина има до касите, обаче...сложили разни малки бутилки с вино и какво ли още не (което никога няма да ми хрумне да пия, ако съм жадна). До касите има и сладоледи...Вода в малки бутилки- само неохладена...🙄 И не чак толкова близо до касите, разбира се.
Аз също се ядосах онзи ден като пазарувах в друг филиал.
Взех си топла и оставих няколко в хладилната витрина да има, защото едва ли ще заредят.

# 793
И тази седмица нямахме брошури по пощите, да не би да са ги спрели с цел икономия?
И от към намаления е постна работа, интересно 🤔

# 794
Погледнете описанието. Само при мен ли пише това?

Общи условия

Активация на акаунт