Лидл 163 - Майска... на зелено

• 104 736
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 795
Хартиени брошури редовно имаме в пощенските кутии (в петък) , само по първи май нямаше, предполагам защото беше почивен ден.
Рулетка вчера и аз нямах, а пазарувах сутринта. Веднъж съм печелила досега (млечен десерт за 1 ст)

# 796
Леми, и аз нямам оферти😄
Нетман, това доматено пюре е много специално...🤣

# 797
Еее, това доматено пюре си е готова манджа бе - домати с месо. Сигурно бързо ще го изкупят. 😂

# 798
  • Sofia
Лидълци да не са се шашнали и блокирали от многото оферти на К?! Simple Smile

# 799
  • София
И оферти нямам, и купоните ми са различни от тези в брошурата. Какво им става?
Скрит текст:

# 800
  • Sofia
При нас хартиените брошури се появяват в магазина по някое време през новата седмица, а то в четвъртък излиза новата брошура... Wink

# 801
При мен не само, че няма оферти, ми и "избрано за теб" купона е само един, досега бяха поне 2. Явно лидлци са хванали хейта ми тук, че испанското им месо е по-скъпо от българското по месарниците и ги бойкотирам и затова са ми спрели благинките Joy И рулетка нямам Joy

# 802
Подарявам
Скрит текст:

# 803
Да си поревем. В Събота  в моя лидл на 2 продукта намалени от петък в етикетите намалението не бяше отразено и се чудиш можеш ли да вземеш или не...после в новата брошура не става ясно дали купони или оферти са продуктите на страницата;, след това  пак трябва прегледаш цялата брошура да не би някой продукт да получи жълт етикет няма доставка, както стана със сиренето бри сега.. чета нямало рулетка тук,  а сега отварям приложението тази сутрин и на път за магазина виждам този екран

Еее лидълци айде стегнете се бе..вдигате цените а нивото пада и пада

# 804
Появиха се 2 оферти, разсъниха се  Joy

ПП. 3 оферти

# 805
  • Sofia
Така си и помислих.. в брошурата са не купони, а офертите. Simple Smile

Ни офертите, ни купоните ме интересуват, евентуално само горчицата бих взела.

Последна редакция: пн, 16 май 2022, 09:36 от Morena

# 806
Големи са замаилки, в брошурата ги рекламират като купони, а те в офертите били.

# 807
Момичета, някой има ли впечатления от сешоара,  който е от днес в брошурата? И ако може да ми кажете, къде точно да търся номера на касовата бележка на Лидъл,  за да се регистрирам за робота. Не съм гледала досега номера на касови бележки и сега ми е трудно да се ориентирам от толкова цифри. Благодаря!

# 808
  • Sofia
Момичета, някой има ли впечатления от сешоара,  който е от днес в брошурата? И ако може да ми кажете, къде точно да търся номера на касовата бележка на Лидъл,  за да се регистрирам за робота. Не съм гледала досега номера на касови бележки и сега ми е трудно да се ориентирам от толкова цифри. Благодаря!
Според мен това - 741

# 809
  • Буркина Фасо
аз мисля че е някъде над QR кода.
където е датата

Общи условия

Активация на акаунт