Лидл 163 - Майска... на зелено

• 102 573
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 885
Скк, а има ли ти ментов дъх шоколадчето със солен карамел? Моите имат такъв като after 8 и затова не ми харесва

# 886
Скк, а има ли ти ментов дъх шоколадчето със солен карамел? Моите имат такъв като after 8 и затова не ми харесва

А аз си мислех, че си въобразявам този ментов вкус/дъх, защото хич не обичам мента и правя някаква кофти асоциация, но явно не само аз го усещам

# 887
Душ пита+ слушалка имаше преди няколко дни в магазина, видях кутиите. Но не знам дали са били в комплекта с термостат🤔🤔
Смесители за вана или душ имаше мисля от 18.04. Аз се сдобих с такъв по-късно, благодарение на JustMila, цената беше 80 лв (без 1 стотинка). 🙂
А в грешка си Simple Smile. Цената беше 90 лв без 1 ст Simple Smile
Многа съм доволна от чопъра все още се намира по филиалите.
Бонбоните със солен карамел са добри, пробвахме ги като ги пуснаха, сега взех пак подкукуросана от Вас. Обичам мента, но за мен нямат ментов вкус или аз не го усещам.
Нещо напаследък хич не ми се пазарува в Лидл

Последна редакция: ср, 18 май 2022, 18:20 от JustMila

# 888
  • Велико Търново
Пийк, има ментов после вкус Simple Smile нали така е модерно да се казва. Сигурно соления карамел е бъркан в казана с ментата и затова е така Simple Smile

# 889
  • Sofia
Аз сутринта скокнах за фелд салата и босилек в саксия, пък бяха намалили броколито, а едно зелено, зелено, та взех и таквоз. 
Утре отивам за авокадото и банани.

# 890
Преди няколко страници е имало питане за Шварцвалдската шунка XXL,но не видях отговор,тъ и аз ще попитам за мнение също и за Луканката по манастирски от 1стр. И салам XXL от 7стр.(мисля че съм чела за него като съм търсила отзиви за други продукти,но дали не се бъркам...може и само марката Dulano да е била същата).Ще оставя снимки и Благодаря предварително 🥰
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Аз си проверих картата и нямам колело за въртене нито награда от покупката от неделя 😢 Малините и при мен бяха за боклука и на редовна цена,а мислех да купувам 😢 Обмислям да си взема от коментарите бонбони със солен карамел след коментарите тук,миналата седмица си взех шоколад със солен карамел след коментари от предишните теми(страхотен),сега да пуснат  другата седмица намален и сладоледа със солен карамел и ще се успокоя,че съм опитала всичко🙈Тирамисуто от петък и то поскъпнало за около година с лев 👎

Последна редакция: ср, 18 май 2022, 19:50 от xediwad950

# 891

На какво попаднах тази вечер! Без термостат са - само пита и слушалка. Някой има ли впечатления?

# 892
От бонбоните на касата три жени бяхме наредили една след друга Simple Smile и на мен ми имат дъх на мента, интересни са като вкус, но на редовна цена няма да взема, не си падам по солен карамел.

# 893
Отказахте ме....каква мента. Аз ментови си взимам. Тези очаквах да са кардинално различни.

# 894
  • София
Преди няколко страници е имало питане за Шварцвалдската шунка XXL,но не видях отговор,тъ и аз ще попитам за мнение също и за Луканката по манастирски от 1стр. И салам XXL от 7стр.(мисля че съм чела за него като съм търсила отзиви за други продукти,но дали не се бъркам...може и само марката Dulano да е била същата).Ще оставя снимки и Благодаря предварително 🥰
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Аз си проверих картата и нямам колело за въртене нито награда от покупката от неделя 😢 Малините и при мен бяха за боклука и на редовна цена,а мислех да купувам 😢 Обмислям да си взема от коментарите бонбони със солен карамел след коментарите тук,миналата седмица си взех шоколад със солен карамел след коментари от предишните теми(страхотен),сега да пуснат и сладолед със солен карамел и ще се успокоя,че съм опитала всичко🙈
Е, как? Има сладолед със солен карамел, голяма кутия. Супер е.

# 895
  • Велико Търново
Ивана, супер са душ системите. Ние сме с такава в едната баня и е перфектно, икономично решение! ММ ползва питата, аз слушалката само. И двамата нямаме забележки.

# 896
Отказахте ме....каква мента. Аз ментови си взимам. Тези очаквах да са кардинално различни.
Тя ментата е много фино доловима, може да не я усетиш.

# 897
JustMila, да, 90 лв без 1 ст., но не съм видяла, че съм натиснала осмицата!😁

# 898
Аз още Мин седмица взех когато нямаше намаление, защото много харесвам вкус солен карамел. Много ги харесвам и ментовите с шоколад, но тези едва ги изядох, комбинацията между двете си е гадничка…поне за моя вкус.

# 899
А тези бонбони опаковани ли са отделно? Взех 1 кутия и аз, но я забутах в шкафа с прегрешения.

Общи условия

Активация на акаунт