Лидл 163 - Майска... на зелено

• 100 233
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 960
Влязох в Била, ми лидълци, морковите ви са 5то качество, същата цена са с връзка свежи в била, къдравата ви салата  е по скъпа за цената 1.29, маслините по-скъпи, краставиците по скъпи.. ее..взех червено лукче там на 89ст промо кг, чери доматки за проба и излязох .явно вечер на намаления 50% трябва ходя в лидл
Нооо..обслужването е на ниско, грубо ниво.
Ами избрахте българското ще си ядете българското. Цитираните продукти са Български. Идете в чужбина да видите дали цените са такива като в България. Покупателната способност на лева също е срината от друг, а не от веригите. Сигурно Лидъл е виновен, че долара се разменя вече за 1.90 вместо за 1.50? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 961
  • Буркина Фасо
Влязох в Била, ми лидълци, морковите ви са 5то качество, същата цена са с връзка свежи в била, къдравата ви салата  е по скъпа за цената 1.29, маслините по-скъпи, краставиците по скъпи.. ее..взех червено лукче там на 89ст промо кг, чери доматки за проба и излязох .явно вечер на намаления 50% трябва ходя в лидл
Нооо..обслужването е на ниско, грубо ниво.
Ами избрахте българското ще си ядете българското. Цитираните продукти са Български. Идете в чужбина да видите дали цените са такива като в България. Покупателната способност на лева също е срината от друг, а не от веригите. Сигурно Лидъл е виновен, че долара се разменя вече за 1.90 вместо за 1.50? Stuck Out Tongue Winking Eye
като отидеш в Лидл значи си в чужбина ли ? Smiley

# 962
Доларът не е бил 1,50 лв. от 2014-та.

# 963
Ама като се започне долари, войни и не знам какво си... Това е немската брошура. Цени като нашите, и да, знам да умножавам по две, някои и по ниски и това на немските заплати. Да сравним ли и какви заплати, данъци и наеми плащат Лидъл в Германия и колко по-ниски са в Бг разходите им...
Магазини много, като не ми отърва в този, в другия.

https://www.lidl.de/l/prospekte/aktionsprospekt-23-05-2022-28-05 … jumpmarks/page/58

# 964

Скрит текст:
обикновената трапезна вода Оптима в малките бутилки беше по 49 ст (а в Лидъл е 29 ст).🙂  

Скрит текст:
хмм ако става въпрос за 500мл в т маркет беше 29 ст преди 3 седмици, в лидл отдавна не е 29 трапезната
Е, как да не е 29 ст трапезната вода в Лидъл? Онзи ден беше:
Скрит текст:

За трапезната вода в Т-маркет- такъв етикет и' бяха сложили в магазина в който погледнах към нея и направо се изсмях...А мисля, че преди беше нещо като 35- 39 ст цената (много рядко купувам оттам вода, но и рядко ходя до магазина).🙂
Относно протокола- пишете на Лидъл или се обадете на националния телефон да попитате. Все пак, вероятно би могло да стане и с лична карта (да се удостовери самоличността), все пак, протоколът трябва да е с име и фамилия, нали?🤔🤔

# 965
  • shumen
Спомни си дали не си дала нещо за ремонт?

# 966
И аз минах набързо днес през Лидл, взех кайма на промо и от крилцата на Росо, че и без това са най-хубавите а вече са изравнени като цената на другите лидълски. И нектарини взех, винаги са много ароматни, а на мен някак винаги ми се прияждат плодове извън сезона 😂 Цените.. всяка седмица все нещо е нагоре за съжаление, та подбирам вече какво да взимам, особено месо. Но има и неща които не са мръднали все още, за моя радост и които взимам постоянно. Малко, но пък си заслужава да се спомене хехе. Взех си и за първи път за 1ст трюфели, че РД ми наближава и се възползвах. Аз съм пеша и най-близо ми е Лидл и само там пазарувам основно, имам и К малко по-надалеч, но отдавна не пазарувам там и нямам база за сравнение.

# 967
целогодишно месо от месарницата.
В месарницата в която ходя понякога, цените са двойни на тези в супера, на промоция. 🙄 Ами....доста разредих пазара от там, колкото и да им е хубаво месото.
Сега във Фантастико има плешка на 6.50, утре ще ходя да я видя каква е.

# 968
dolce,  извинявам се ... изворна е била водата с по-висока цена, а не трапезна

# 969
А сякаш не беше отдавна времето, когато водата беше 20ст.
После стана 25, сега 29.
Ние у нас само такава пием.

# 970
В нас ние пием само трапезната на Лидл, ама доста ѝ вдигнаха цената вече.

Взех днесбонбоните, ами аз и солен карамел не усещам, а съм голяма фенка.

# 971
Привет, извинявам се,ако е обсъждано: телешкото месо от тази седмица, аламинут, каква е причината на места да има по сивкави участъци, да не би да е замразявано. Не разбирам много от меса Blush

# 972
  • Sofia
Без да знам защо, телешкото има склонността да изглежда така, но не е проблем.

# 973
Тази седмица много спокойно пазаруване. За втори път тази седмица ходя и е празен магазина.
Цените ли, заради К. ли с новите карти, но ми харесва да разглеждам без някой да ми се бута..

# 974
То и да няма хора, персонала постояно препречва пътя с кашони, колички, палети.

Общи условия

Активация на акаунт