Лидл 163 - Майска... на зелено

• 100 290
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 990
Докато се наканя да ползвам купона за кондензираното мляко, те му променили цената. На каса редовната му цена излезна 3,29, а не 2,99 и крайна цена 2,37, а не 2,15. Много тъпо от тяхна страна в движение да променят цени, в купона си стоеше цената от 2,99 към 2,15.

# 991
  • Велико Търново
Ако някой ще ходи за нещо дребно, около 6лв сметка, моля ви, ползвайте моята карта. Останаха ми толкова до последното ниво на Л+, а не ми се влиза и излиза 2 пъти утре като ходя.

# 992
Опитах бонбоните със солен карамел. Категорично не! След това хапнах от биошоколада, пак не! Втора бутилка вино пия и не мога да си оправя вкуса.

Био шоколада е уникален. Много го харесваме. И млечния, и черния.
И парчетата са много големи. За 5 минути изчезва всичко. Joy

черният може и да е добре, но млечният е потресаващо сладък. и синчето не го ще много /но той обича 70 процента/. разбира се, въпрос на вкус.
Скрит текст:
мацки, кажете хубава месарница в търново. и аз мисля, че е ок да се споделя дискретно, все пак търсим добри оферти всички. аз пък съм доволна като цяло от пиз в промаркет. гаранция за качеството навсякъде - точно франция. е, създава ти се някакво илюзорно задоволство, че щом си взел по-скъпото, значи е по-качествено и се грижиш за себе си, но аз лично на това не лежа въобще

# 993
  • София
Хубавата месарница в Търново е в .... Севлиево.
Поне моите роднини ходят там за месо и колбаси.
На някакъв местен цех била, в центъра.
Сутринта в Лидл - Ст. град беше като след паднала бомба.
Неподредено, празни рафтове и полузаспал персонал.

# 994
  • Велико Търново
Zenata, хубава месарница в Търново е Елена. За съжаление, цените не са изобщо хубави, но месото е изключително вкусно (така казват всички, аз не ям особено месо и не правя разлика)
Намира се до заведение sps, на ул. Ален мак в града. Всички знаят мястото, ако имаш нужда от координати ще ти пратя локация.

# 995
Много са зле лидълци и оправданията им, писах им в контактната форма заради увеличената цена в движение на кондензираното мляко. Познайте какво ми отговориха, "ее нали сте си получили отстъпката от 28%" е да но върху различна сума е тази отстъпка, по тази логика можете да го увеличите на 5лв и да ми дадете пак 28% и крайната сума за плащане от клиента ще е по-висока. Нищо не ми  отговори, щяла да предаде на колегите по-нагоре, какво има толкова да предава, да си оправят системата и маркетинга.

# 996
Взех само 3 неща от промото,  вода за уста, шоколад 70% за проба намален и зехтин 750мл за 7.99..преди 3 месеца 1л беше на тази цена гррр..влязох и излязох за няма и 5мин. магазина бе пълен с възрастни

# 997
  • In transit
Докато се наканя да ползвам купона за кондензираното мляко, те му променили цената. На каса редовната му цена излезна 3,29, а не 2,99 и крайна цена 2,37, а не 2,15. Много тъпо от тяхна страна в движение да променят цени, в купона си стоеше цената от 2,99 към 2,15.
Това е доста некоректно спрямо потребителите. Едва ли млеката, които са на щанда са ги произвели преди седмица-две, че да са с новата цена. Sad

# 998
  • София
Това е доста некоректно спрямо потребителите. Едва ли млеката, които са на щанда са ги произвели преди седмица-две, че да са с новата цена. Sad
Сменят цените в движение. Вчера докато плащах на касата, жена с вакуумирана шунка дойде да се разправя защо цената  в касовата бележка е различна от тази на етикета лепнат на продукта. След 5 минути разговори по устройствата и обясниха, че имало червен етикет с по- високата цена и да била гледала него.
Аз през това време трябваше да чакам с две кутии сладолед и приключена сметка за да си платя.

# 999
От Лидъл вече само конкретни неща се пазаруват. Възрастните в магазина ме възмутиха за пореден път в сряда - един дядо набучи с пръст над 10 хляба от опакованите, пренареди ги, за да отвори долното ниво на касетката да набучи още поне пет и даси вземе един! Дори не подозирах как се процедира с този метален стелаж - чаках го, за да мога аз да си взема хляб,че позицията и габаритите не позваляваха друг да се пресегне Simple Smile
После при лука чаках двама да масажират авокадото в мрежа по няколко мрежички всеки и не си купиха - от масажа гаранция е омекнало.
Недоумявам просто. На единия директно му казах, че по-меко няма да стане, а аз лук днеска искам да взема, нали.

# 1 000
Това е доста некоректно спрямо потребителите. Едва ли млеката, които са на щанда са ги произвели преди седмица-две, че да са с новата цена
Значи ,червеният етикет вече не е " Нова по-ниска цена" - което 80% от случаите в Лидл е , същата стара цена ,но в червенко ...,.ами : " НОВА ПО-ВИСОКА ЦЕНА ".
 БРАВО на Лидл - удариха вече тъпомера. Явно от КЗП не са им ходили на проверки скоро - това си е явно подвеждане на клиента, както и това с промяната на цената след като са раздали купони за намаление и са оповестили цените ( явно ,че има вратички , и винаги е написано ,че Лидл не носи отговорност за грешки в брошурата , явно и за грешки в тяхното приложение също не носи отговорност, но цените не са грешки.)Явно и там са си вързали гащите ,но е мега неприятно  и хората се разочароват все повече и ще го усетят по оборотите.
Не че КЗП ще открие някаква нередност  - имах спор с КЗП за грешно обявена цена на ликьора като Бейлис, който беше обявен в приложението с цена 8,99 и го нямаше никъде , и като се появи цената му стана изведнъж 10,99 май. Пратих им принтскрийнове ,със старата цена ,че ликьора го нямаше в 4 магазина, 2-3 дни след започване на промоцията ....и едно голямо НИЩО. Нямало нередност. Винаги ще пазарувам ,там където ми е изгодно,но до скоро много ги промотирах на познати и приятели ....вече не. С тия измекярски номера , нещо малко много ми дойде - то все го няма нещо, все не ти се е активирал някой купон/карта ,то все нещо дефектно или не работи ок,пък луд те правят докато го върнеш или замениш , качеството на дрехите е станало плачевно, сега трябва да ходиш и да четеш като гламав тия цени и етикети ......
Дано да се оправят нещата , но определено вече разпределям пазара и по други магазини ( докато преди си казвах ,аз за едно нещо,не си заслужава да ходя до Б или К ,или Ф и си го взимах от Лидл, сега вече си ходя с 2-3 списъка ).

# 1 001
Значи ,червеният етикет вече не е " Нова по-ниска цена" - което 80% от случаите в Лидл е , същата стара цена ,но в червенко ...,.ами : " НОВА ПО-ВИСОКА ЦЕНА ".
Взе ми думите от устата, Лидъл промениха значението на червеният етикет 😄
В Кауфланд докато стигнеш до касата, се случва да намалят цената на продукта който си взел, и те изненадват приятно, при лидълци обратното 😎

Последна редакция: пт, 20 май 2022, 11:53 от Lemy

# 1 002
  • Sofia
Преди  седмица поне като взимах сирене Железница, на самата опаковка беше с цена 9.99лв, а на етикета пред него - 10.99лв и имаше табела наблизо, че важала цената на етикета.

...Значи ,червеният етикет вече не е " Нова по-ниска цена" - което 80% от случаите в Лидл е , същата стара цена ,но в червенко ...,.ами : " НОВА ПО-ВИСОКА ЦЕНА ".
... но цените не са грешки.)..
Така е, щото ако е грешка се предполага да има и етикети и с по-ниска цена.
Иначе обикалянето  по магазините за по-ниска цена, не винаги (поне в моя случай не е, като само Лидл и CBA за ми на пешеходно разстояние) е по-изгодно особено с цената на бензина сега и ако човек няма времето за това.

# 1 003
И да се посмеем - има ново намаление на краставиците , само че КОГА точно ще бъде : от 02.06 та чак до 29.05 Wink Wink

# 1 004
Минавам днес около щанда с шоколадови бонбони и скивам червен етикет на шестоъгълните кутии. Така и така не взех миналата седмица, взимам сега. На касата ми излиза цена 5.99, а на етикета на стелажа 4.29. Разкарах касиерката, за да свери цената, и накрая ми ги продаде на по- ниската. Значи правете си сметка, този етикет още от миналата неделя няма кой да го махне. 100% е имало и други клиенти, които са се заблудили, но на касата не са се усетили....

Общи условия

Активация на акаунт