Лидл 163 - Майска... на зелено

• 102 361
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 1 005
Какви празни магазини говорите вие? 2 пъти обиколих паркинга и нямаше едно място.

# 1 006
  • Sofia
И да се посмеем - има ново намаление на краставиците , само че КОГА точно ще бъде : от 02.06 та чак до 29.05 Wink Wink

Товааа - отвсякъде сбъркано... и датите изглеждат нереално, и цена от 1.29лв, да не говорим пък за 0.64лв...

# 1 007
Може би са на бройка

# 1 008
  • Велико Търново
Или за 100 гр.

# 1 009
Нов хит. При всички купони активирани, един отбелязан, а друг на редовна цена. Почват доста да изнагляват.

# 1 010
Аз съм по-впечатлена от "млечен десерт плодове и зеленчуци" Joy Нещо им се случва в приложението, и валутата при мен са български левове, а е нещо странно.

# 1 011
  • Sofia
Аз съм по-впечатлена от "млечен десерт плодове и зеленчуци" Joy Нещо им се случва в приложението, и валутата при мен са български левове, а е нещо странно.
Ами опаковката в зелено е с ябълка, банан и морков.

# 1 012
Това сирене ще гръмне, а все в хладилника е стояло 😬

# 1 013
Лидл трябва да вземат сериозни, спешни мерки, за да си запазят клиентите. Не знам какво трябва да измислят, но положението е сериозно...
Има доста отлив от хора, които преди постоянно пазаруваха там.

# 1 014
Леле...това от какво се получава при сиренето? 🙄

Дали краставиците вярно са на тази цена? 😀

# 1 015
0,64 ст/кг е цената на краставиците, не на бройка...☺

# 1 016
Дали и те са изгнили? Напоследък без свян продават развален кейл, рукола, спанак и какво ли още не. Понякога дори и не са намалени. Чудя се каква е идеята. 😬

# 1 017
  • Sofia
Освен да е стара брошура това с краставиците, инак... не си го обяснявам. Simple Smile

# 1 018
Уф много неприятни впечатления оставят  подобни некоректности Лидл😠
Не ми е на път този магазин и се изкушавам заради някоя промоция да го посетя.
Снощи за едни плодови млекца от ХХЛ се отбих и покрай тях колбаси, карначета , бисквитки и се изкуших от едно прясно мляко намалено с червен етикет нз защо (срока му е до 25.05).
На касата са го маркирали на редовна цена, ми ще ме прощават ама аман от тарикати-  редно е червения етикет да го лепят върху  редовния за да не се получават подобни разминавания.

# 1 019
Lemy Изначално нещо не му е ok на сиренето. Преди години купих сирене в метална кутия от Цеха на един производител - дет' се вика по-прясно няма на къде. След около месец в хладилник цилиндричната кутия се беше спукала директно и водата изтекла. Втората опаковка се беше раздула също.
И друг път съм съхранявала в кутия или фолио продължително и всичко е било наред

Общи условия

Активация на акаунт