Лидл 163 - Майска... на зелено

• 100 436
  • 1 736
  •   2
Отговори
# 1 020
Става въпрос за краставиците,които са от четвъртък 26.05 в брошурата - от 2,49 ,намалени на 1,95 ..и понеже съм си ги добавила в списъка с желания , ми излезе надпис с червено отгоре,че има промяна в цената - та точно тази промяна съм снимала Wink Wink Вече ги няма в категорията ..само дразнят - ето ви евтини краставици , ама те тия точно,няма да ги заредим ,но имаме много подобни( през едно село расли) , за двойна/тройна цена Wink

# 1 021
  • Sofia
Хм, при мен пък ги няма тия краставици, всичко останало от страницата - да, но краставици не.

# 1 022
Аз не видях никакви евтини краставици, над 2 лв май бяха ..

# 1 023
Замислих се за надутото сирене на Леми, май е бактериално замърсяване. Такова има и ако сиренето е с много шупли. След едно такова сирене, купено на фермерски пазар от производител, така зверски се обринах, че окончателно скъсах с "био" продукцията и не искам да я опитвам дори от любопитство. В магазин поне има начин да направиш рекламация.

# 1 024
Сещате ли се на каква цена са пресните малини в Лидл? 3,79 ли бяха или нещо се бъркам?

# 1 025
Във вторник мухлясалите бяха 2 лв за опаковка

# 1 026
Laughing Ми да, що пък не, мухълът е пеницилин. Направо евтино ги дават, антибиотиците са скъпи. Grin

# 1 027
Подарявам
Скрит текст:

Стара цена: 3,29 лв
 Нова цена: 2,30 лв

# 1 028
Скрит текст:
Последните 10-ина дни се отядох на розови домати и краставици, български, oт Б. и Ф. Краставици 2 лв., домати 4-5 лв. Краставиците хрупкави и вкусни. Доматите... все едно е лято, миришат на домати, страхотни. Имам само още 7 домата и 4 краставици и изпадам в ужас, че ще свършат и няма да намеря пак такива. Освен доматите и краставиците сигурно от месец има страхотно прясно зеле и все е намалено я в Б., я във Ф, по около 1.5 лв., българско. Последната седмица имаше и тиквички, български, под 2 лв., много вкусни.
Ако не беше гадния био шоколад (не го харесах) от Лидл, ехеее... можех да тичам към морето, сега ще се търкалям.
Ама аз съм капризна. Единственият шоколад в Лидл, който харесвах, е спрян. Не го откривам. При вас дали го има? С нуга харесвам, в средата.

Снимката е на RebelHeart.
И за какво да ходя до Лидл? Всичко хубаво изчезва и т.н., и т.н.
Скрит текст:
Пак във Ф. Тандем имаха намаления и тази шунка, пак от свински бут
, 160 гр., струваше 5 лв., т.е. кг беше около 31 лв. Не знам каква е цената на шунката Clean label в момента. Тази шунка (на Тандем) ми хареса много повече от шунката Clean label.
В Б. пък беше намален салама, който купуваме и цената му беше близка до цената на салама Clean label в Лидл.

Не обикалям магазините за промоции, че някой за обикаляне спомена, даже много често не им следя намаленията, защото постоянно има нещо, което ми трябва или ще ми трябва скоро, намалено в някой от 3-те магазина покрай мен - Б., Ф. и Лидл. Обикалям ги по-скоро заради продуктите, които ми трябват. Онзи ден примерно бях забравила да взема хляб от Ф. и се сетих, че и копър ще ми трябва, и хайде до Б. Там пък се сетих за още неща и си тръгнах, и с кутия от любимия (защото съдържа само: сметана от краве мляко 33%, възстановено нискомаслено мляко, захар, сух яйчен жълтък) сладолед Old time на Изида.

# 1 029
Ако някой е виждал останала водоструйка от предишното пускане, месец март 2022, на цена 269лв, моля да пише къде я има!
Звънях на Лидл телефона и получих малоумен отговор, в стил "така работим ние", който ме води при верните бг мами Simple Smile
Не знам дали е тази, която търсиш, но все пак... в Бургас видях една на Керхер за 279лв в магазина на Трапезица, ул. Пирин

# 1 030
Скрит текст:
Това сирене ще гръмне, а все в хладилника е стояло 😬

Замислих се за надутото сирене на Леми, май е бактериално замърсяване. Такова има и ако сиренето е с много шупли. След едно такова сирене, купено на фермерски пазар от производител, така зверски се обринах, че окончателно скъсах с "био" продукцията и не искам да я опитвам дори от любопитство. В магазин поне има начин да направиш рекламация.
Въпросното сирене и при мен се изду, а има уж още доста срок на годност. Три опаковки бях взела и трите станаха на балон, а са съхранявани също само в хладилник.
На вкус нищо му нямаше, но го ползвах за сиренки, че да мине през печката за всеки случай  Smile

Малко ме съмнява да приемат рекламация. Сигурно ще твърдят, че е неправилно съхранявано.
Някой от вас връщал ли е?

# 1 031
За такова сирене балон бях писала преди много време-бях обвинена в неправилно съхранение, много трудно управител го прие за връщане .  След няколко седмици и месеци виждах почти редовно такива надути опаковки в самата витрина....казвах един- два пъти , но само вдигаха рамене...

# 1 032
  • Асеновград
Преди две три седмици ми се случи същото с друго сирене купувано от Лидл. Бях взела две опаковки, едната отворих, втората се изду на третия ден. Отворих , нямаше нито миризма нито плесен- прехвърлих в кутия. В последствие това в кутията плесеняса, но е възможно да е и заради това, че доста дълго време седя. У нас сирене се ползва само за печива,  никой не яде сурово, заради алергии. За печива взимам едно вакумирано, евтино пак от Лидл. Стои винаги на най долния ред в хладилните витрини. Предимството му е ,че е твърдо и не се стапя ,та си личи когато е вътре в тестото.

Последна редакция: сб, 21 май 2022, 06:15 от Panayotu

# 1 033
8 дни до Р.Д. лидл пращаха 14дни преди датата, сега още нямам купон.. писах им да им напомня , да видим Joy

# 1 034
  • Sofia
Е, то отдавна стана ясно, че не пращат на всеки.

Общи условия

Активация на акаунт