Лидл 163 - Майска... на зелено

• 100 203
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 1 080
Аз толкова много съм се заредила с течен сапун от Лидл, че тая година май няма повече да купувам Wink иначе и аз ги загледах

# 1 081
  • Mediterraneo
И аз всеки път купувам от лимитираните течни сапуни, трябва да крия, че вкъщи ми се смеят.

# 1 082
Чакам чаршафи от сатениран памук повече от година! Други са пускали, но не ги харесвам.. и с ластик долни имаха за моя размер спалня.. Накупих доста, но искам пак. Simple Smile Много са хубави за цената си, даже и по-скъпи да се появят, пак ще ги харесвам повече напр. от подобни от IKEA и JYSK.

# 1 083
Аз чаках яке с качулка още от есента, но не пуснаха. То даже май само един път имаше някакви без, а предни години ни зариваха с якета.

# 1 084
Как се зареждате с много течен сапун? Ние за 2 седмици сме изхабили 4 туби от 4л. Явно много ползваме.
Днес бях на бърз пазар. Нищо не харесах освен сладолед, на който цената удря тавана, а и избор няма.
При нас вече категорично няма от пилешката подправка.

# 1 085
Здравейте. Днес имам проблем с Лидл плюс. Изписва актуализация, която не мога да инсталирам. Не мога да ползвам и старата версия. Някой друг има ли този проблем или е от телефона ми, Huawei.

# 1 086
При нас днес не гледах, но онзи ден пилешка подправка имаше доста. Но пък от любопитство само погледнах за чушките пикильо (след промоция) - не видях етикет, надявам се да не са ги разчистили с офертата за трайно, че ако ги отлистват ще е поредния продукт, който съм харесвала.
За течния сапун- не ползвам само единствено такъв и с двете опаковки на Spuma di sciampagna от по 1500 мл всяка ще имам за дълго.

# 1 087
  • София
Подарявам купон за кьопоолу:
Скрит текст:
И всички седмични купони + "избрания за мен" купон за вафли с лимец оферта 5+1.

# 1 088
  • София-Младост
Здравейте. Днес имам проблем с Лидл плюс. Изписва актуализация, която не мога да инсталирам. Не мога да ползвам и старата версия. Някой друг има ли този проблем или е от телефона ми, Huawei.
С такава марка съм и аз, но не ми иска актуализация. Може  и да я пропуснеш. Помня, че при предишна веднъж и аз имах проблем, но на другия ден се оправи.

# 1 089
С такава марка съм и аз, но не ми иска актуализация. Може  и да я пропуснеш. Помня, че при предишна веднъж и аз имах проблем, но на другия ден се оправи.
Благодаря, но не ме допуска до старата версия. Ще потърся помощ.

# 1 090
  • София
В един момент няма избор и трябва да се актуализира приложението. При мен се случи преди 2 дни, но поне нямах проблем. Тръгна веднага.

Последна редакция: нд, 22 май 2022, 18:36 от Тaня67

# 1 091
И аз подарявам всички седмични купони плюс този:

# 1 092
Леле, БониБон как харчите 1 л. Течен сапун за 3 дни 😵🤔😅😄🙂

# 1 093
За другата седмица от Lidl са ми дали 4 вида купони избрано за мен  и един за 5лв отстъпка за градински чадър. Ако някои иска от тези купони да пише, утре сутрин ще ги активирам заедно и с други, които няма да ползвам. Отново ще споделя и тези до днес, ако някои иска да си купи още Somersby, Danonino,  бира Deep или др.

- Био вафла с лимец 6бр х 30гр за 5,25 лв
- Млечен десерт Данонино 4х50гр за 1,79 лв  до 3 опаковки
- Somersby 330мл за 1,19 лв до 3 опаковки
- Кондензирано мляко 397гр за 2,30лв до 3 опаковки
- Мини пициМаргарита или салами 4х75гр за 3,99лв до 3 опаковки
- праскови 500гр за 1,99лв  до 3 опаковки
- хляб с 3 вида семена 405гр до 3 броя
- бира Deep 4%  5бр за 3,56 лв до15 опаковки
- горчица 460 гр за 1,39 до 3 опаковки
нар  за 1,99 до 3 броя

# 1 094
По спомен, приложението изисква минимум 6та версия на Андроид. 6-7 годишни телефони без значение марка или цена. Може и на 8годишни (2014та) но трябва да обновят софтуера (безплатно)

Общи условия

Активация на акаунт