Лидл 163 - Майска... на зелено

• 100 207
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 1 095
  • Варна
Здравейте. Днес имам проблем с Лидл плюс. Изписва актуализация, която не мога да инсталирам. Не мога да ползвам и старата версия. Някой друг има ли този проблем или е от телефона ми, Huawei.
Аз имам същия проблем от вчера. Huawei  без гугъл... Пробвах на стария тел с гугъл и няма проблем, на новия сега дори не дава да го инсталирам.

# 1 096
Леле, БониБон как харчите 1 л. Течен сапун за 3 дни 😵🤔😅😄🙂
По моите сметки, щом за 2 седмици се харчат по 4 туби от 4 л всяка, значи за половин седмица това прави 1 туба от 4 л, а не 1 л...🙂
Скрит текст:
И на мен ми е любопитно как. Ние с 1 опаковка от 800-900 мл изкарваме поне по месец (само за ръцете, за миене на лице си имаме специални продукти). И сме с разпенващи дозатори (благодарение на които доста намаляха загубите покрай разхищението на малката- тя преди с голям кеф си "дозираше" течния сапун, а не ми се и припомня по колко вода хабеше, докато се изплакне🤐).

# 1 097
Чакам чаршафи от сатениран памук повече от година! Други са пускали, но не ги харесвам.. и с ластик долни имаха за моя размер спалня.. Накупих доста, но искам пак. Simple Smile Много са хубави за цената си, даже и по-скъпи да се появят, пак ще ги харесвам повече напр. от подобни от IKEA и JYSK.
Чаршафите са хубави за цената си, но с голяма забележка - пускат сериозно и трябват цветоулавящи кърпички (повече от една), за да не боядисват нещо друго в пералнята.

# 1 098
Здравейте. Днес имам проблем с Лидл плюс. Изписва актуализация, която не мога да инсталирам. Не мога да ползвам и старата версия. Някой друг има ли този проблем или е от телефона ми, Huawei.
Аз имам същия проблем от вчера. Huawei  без гугъл... Пробвах на стария тел с гугъл и няма проблем, на новия сега дори не дава да го инсталирам.
Ако няма гугъл плей, пробвайте през браузъра чрез адрес play.google.com

# 1 099
Тъкмо да питам на база на какво дават купон ''избрано за теб'' ,тъй като никога не съм имала и сега видях ,че и аз имам за вафлите. А при мен,не е чадър ,а хамак Grinning

# 1 100
Аз ще имам от утре купон Избрано за теб...за продукти Милбона- за макс 30 броя...😄 Чак се зачудих дали ще сменят опаковките или ще ги махат от асортимента с тези 30 броя.😃

# 1 101
  • Варна
В петък специално влязох за мрежа авокадо по 3.99лв. Ама то, милото, дървено... и го чакаме да узрее до едни ябълки.
Днес влизам в Лидл - намалили са го на 2.79лв.. а аз мислех, че ще се разграби още в петък... взех още една мрежа Joy

# 1 102
Леле, БониБон как харчите 1 л. Течен сапун за 3 дни 😵🤔😅😄🙂
По моите сметки, щом за 2 седмици се харчат по 4 туби от 4 л всяка, значи за половин седмица това прави 1 туба от 4 л, а не 1 л...🙂
Скрит текст:
И на мен ми е любопитно как. Ние с 1 опаковка от 800-900 мл изкарваме поне по месец (само за ръцете, за миене на лице си имаме специални продукти). И сме с разпенващи дозатори (благодарение на които доста намаляха загубите покрай разхищението на малката- тя преди с голям кеф си "дозираше" течния сапун, а не ми се и припомня по колко вода хабеше, докато се изплакне🤐).
Ами мъжът ми като си мие ръцете използва страаааашно много сапун. Първо, че си натиска помпата по 4-5 пъти да му се напълни шепата; второ , че го прави по 3 пъти; трето, че си измива ръцете като за операция (до лакти) Joy
Честно казано, на мен изобщо не ми се нрави, но навикът му е железен. 😂
А аз от своя страна не смогвам само сапуни да купувам. И Ако вземам 500мл за 3 лв, отиде ми цялото майчинство. 😃

Аз пък нямам “Избрано за теб” вече втора седмица. Sad

# 1 103
Чакам чаршафи от сатениран памук повече от година! Други са пускали, но не ги харесвам.. и с ластик долни имаха за моя размер спалня.. Накупих доста, но искам пак. Simple Smile Много са хубави за цената си, даже и по-скъпи да се появят, пак ще ги харесвам повече напр. от подобни от IKEA и JYSK.
Чаршафите са хубави за цената си, но с голяма забележка - пускат сериозно и трябват цветоулавящи кърпички (повече от една), за да не боядисват нещо друго в пералнята.
Имам 5 комплекта чаршафи от сатениран памук от лидл и никога не са пускали.
И аз ги чакам

# 1 104
  • Велико Търново
Явно ние ходим с мръсни ръце и чисти съдове Simple Smile с две помпи за сапун сме - в кухнята и в гаража и твърди сапуни в баните. 4 човека ( включвам и малкия вече, защото се научи да си бута стола до кухненска та мивка и цъка все сапун и помпи Веро... Консумацията сапун:Веро е 1:5... Все ми свършва верото, буквално по 1л на седмица, а ползвам миялна машина, т. Е. С Веро само нещо набързо мия. ММ все ми се кара, че много вода хабя за съдовете, ако знае колко Веро слагам, водата ще му се види малко Simple Smile
Веро само w5 вземам. Евтин консуматив като за директно ползване и към канала.
Веднъж бях взела ХХЛ 4 или5 л туба Веро и я изхабих още по бързо от обичайно. От тогава, само w5 което прилича на феъри бутилката и го има с 2 или 3 аромата.

# 1 105
  • София
Моля ако видите из софийските филиали 2х250 Нескафе с чаша за кафе, драснете.
Знам, че има с чаша за фрапе сега, но не ползвам такива.

# 1 106
  • София
От доста време чакам да пуснат кухненски робот, малкия. Голям не искам. Лидъл май  забравиха за този уред. Sad

# 1 107
Скрит текст:
Явно ние ходим с мръсни ръце и чисти съдове Simple Smile с две помпи за сапун сме - в кухнята и в гаража и твърди сапуни в баните. 4 човека ( включвам и малкия вече, защото се научи да си бута стола до кухненска та мивка и цъка все сапун и помпи Веро... Консумацията сапун:Веро е 1:5... Все ми свършва верото, буквално по 1л на седмица, а ползвам миялна машина, т. Е. С Веро само нещо набързо мия. ММ все ми се кара, че много вода хабя за съдовете, ако знае колко Веро слагам, водата ще му се види малко Simple Smile
Веро само w5 вземам. Евтин консуматив като за директно ползване и към канала.
Веднъж бях взела ХХЛ 4 или5 л туба Веро и я изхабих още по бързо от обичайно. От тогава, само w5 което прилича на феъри бутилката и го има с 2 или 3 аромата.
Това в голямата туба и край мен който го е пробвал не повтаря, но това дето прилича на Феъри е прилично и вкъщи също съм с него. Нямам оплаквания, а мия само на ръка - върши си работата.
За сапуна наистина зависи колко души са и колко от тях прекарват повече време вкъщи. У дома като няма никой по цял ден, точно този консуматив не свършва никак бързо. От лимитките им съм вземала 1-2 пъти и не бяха лоши, от тези по 1 литър обаче не бих препоръчала на никого. Дори и като бяха към левче, пак не си струваха парите, а сега съвсем. Говоря за тези дето са два вида мисля - алое и май мед да беше другият, меденият мирише ужасно освен това.

# 1 108
Не се бавете много за да не ви застигне инфлацията от щанда до касата - Тази вечер за няколко минути 10%

# 1 109
Това вече е безобразие, хора. Вече дори и в магазина не си сигурен какво и на каква цена купуваш
 Вчера със сметаната, което споделихте. Сега с киселото мляко. Прекалено е!

Общи условия

Активация на акаунт