Лидл 163 - Майска... на зелено

• 100 237
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 1 140
Бас турям, че сладоледено руло няма да има , нищо че има купон за него.

# 1 141
Бас турям, че сладоледено руло няма да има , нищо че има купон за него.

Вчера вечерта имаше заредено, но не при сладоледите, а във фризерите с артикули от тематичната седмица.
Пица маргарита ХХЛ, някакви пилешки хапки звезда и до тях беше рулото.

# 1 142
  • Варна
Наскоро някой търсеше фотоепилатор, сигурна бях че съм виждях наскоро във Варна, но не помнех в кой магазин. Снимка от вчера Лидъл Мир

# 1 143
Ядосана съм на Лидл. Лентата си я напълних още на 16-ти, след това пак съм пазарувала няколко пъти, а са ми дали четири купона - за хляб, сладоледено руло, джинджифил и детска четка за зъби. Не, че ще купувам хамак или чадър де..., но все пак. И без друго брошурата им е постна, няма да ходя тази седмица. Ако някой иска купоните....

Търся постелка за пикник, но тази, която е 220 на 200 см. Ако някой я е виждал някъде останала.

# 1 144
подарявам
Скрит текст:

# 1 145
  • Бургас
Сладоледено руло купих тази сутрин (Бургас), но трудно го намерих. Беше натикано в най-горното ъгълче на една от хладилните витрини. Три пъти обихолих преди да го забележа, но дребния си го беше поръчал и съм доволна че го открих. Мислех да взема пица Моцарела, но се отказах, че у нас пица без месо не се одобрява. Пълно спокойствие в магазина - всички са в К, не че и аз не минах първо през него. Мазни войни нямаше, явно днес са били кашкавалените такива. Грам кашкавел не беше останал. Все бях виждала пазарене на N на брой стекове с бири и др., на като днес не е било. Направо пред входа на К спрени микробуси и се товарят с кашони и стекове. Чак се замислих дали не съм отишла по грешка в Метро. И на касите същата работа - броят се кроасани от кашони, и това ми била пазарене за домакинството ....

# 1 146
И аз минах през К - споделям мнението по-горе ( кашкавал Елена последните 2 открих, олио много- няма драма  , но се пазареше с кашоните.  Сега се отчитам и на Лидл - дори имам драма- не знам дали ще успея да направя 30лв сметка ,са да си ползвам отстъпката от 5 Sad Sad

# 1 147
Подарявам

# 1 148
  • там където има винаги вятър
То и да няма хора, персонала постояно препречва пътя с кашони, колички, палети.

+1
Сутринта в 7.30 - в толкова го отварят нашия, беше точно така. Аз  не вземам количка, защото влизам предимно за 2-3 определени неща  и то в месеца веднъж.Тези обаче които бяха с колички, нямаше от къде да минат. По пода - кашони, палети, стока редят... разхвърляно, разхвърляно...а казват, че в другия не било така. Явно зависи от служителите. Thinking

# 1 149
  • Велико Търново
Ни чадър, но хамак за мен.
Аз сменям лидл вече. Възнамерявам да изневеря с омразния Кауфланд! Само да си създам успешно карта и започвам да трупам в другия джоб на германеца.

# 1 150
Кашкавалът кръгла пита 800 гр. от Алфатар вече е над 23 лв. за килограм. До миналата седмица беше 20,60 лв. Скоро ли ще стане 30 лв?!?!
И при мен са много пестеливи на купони!

# 1 151
Наскоро някой търсеше фотоепилатор, сигурна бях че съм виждях наскоро във Варна, но не помнех в кой магазин. Снимка от вчера Лидъл Мир

Благодаря, Савова! Довечера отивам дано да им още. Вчера ходих в Аспарухово и окръжна съответо нямаше и тъкмо се бях отказала. Grinning

# 1 152
Пушеният бекон на ленти от 1.79 вече е 2.20 лв. ММ е потресен - вече се чудя какво да слагам в училищните сандвичи. Минахме вълната на кренвирши, шунка, филе - то не остана. Пък и да е разнообразно...

# 1 153
  • Sofia
Пушеният бекон на ленти от 1.79 вече е 2.20 лв. ММ е потресен - вече се чудя какво да слагам в училищните сандвичи. Минахме вълната на кренвирши, шунка, филе - то не остана. Пък и да е разнообразно...
Чоризо... пилешки гърди (разполовени за изтъняване)  или св. филе (на филии) на тиган или панирани. Може да ги приготвиш веднъж, така че да имаш готови за няколко дни. Пък и бургери... или пържено яйце.  Иначе при добавките има такова разнообразие... Simple Smile Аз правя и много безмесни... Simple Smile
Ей това е много вкусно - запържено чоризо и моцарела... дори така без добавки. Simple Smile

Скрит текст:

# 1 154
Morena Благодаря! Имам Чоризо - с него ще мисля вариант. Синът ми не яде кашкавал (съответно всичко дето прилича) освен върху пица маскиран под соса.
Идеята за филето обаче я взимам.
Голям е и не се лъже Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт