Лидл 163 - Майска... на зелено

• 100 200
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 1 170
  • София
Аз за Боровинки ще ходя.
Хубави са и замразените и пресните и при мен свършиха, завъртях ги на един разкошен сладкиш, даже не ми достигнаха от пресните, че някой си похапна доволно,  и двата модела и ще ходя  да купя отново, най-вече замразените, и да ги турна във фризера, да си имам.

# 1 171
Май някой от София търсеше нескафето с чаша. Има на Раковски доста бройки.

Не съм купила нищо излишно, но изхарчих 62 лв.  за неща за ядене... Като почти всичко беше с намаление. На зле отиват нещата.

# 1 172
Търсеха нескафето ама аз разбрах, че с другата чаша, не с тази.

Някой с купон за чадър дали може да ми снима цената?

# 1 173
Някой с купон за чадър дали може да ми снима цената?

# 1 174
  • София
А, пресни вземам, по 5,6 кутии, че пия спирулина на смути с тях. М ноого добри да.

# 1 175
Не мога да повярвам. В неделя 7ч вечерта имаше около 15 кутии пица 2+1 моцарела...
Сега в момента  съм в лидл и какво ..нито 1 останала..сложили от другите като утешение...
Еми спестиха ми 2000 ненужни калории, благодаря. Имаше една жена кашляше като умираща..обиколи целия магазин бавно бавно да осигури вирус на всички места...но иначе в лидл чакам най малко на опашка, всичко бързо става.

Последна редакция: пн, 23 май 2022, 18:17 от Didity02

# 1 176
  • In transit
При нас бяха намалени на -50% малини, къпини и боровинки. Доста зле бяха, мухлясали, изгнили, изсъхнали, разтекли се...чудих се на едни боровинки и накрая си взех някакви био за 2,49лв.
Основната ми цел бяха мокрите кърпи ххл. Не разбрах защо 80% от пакетите бяха като плондери. Всеки момент можеха да избухнат. Едва си намерих няколко нормални.

# 1 177
Моите всичките са издути, които взех. Отзад имат една бяла лента.. тя не знам за какво е.

# 1 178
Знаехте ли, че в лидл има шоколад с напълно изчистен състав? Само 3 съставки. Ritter sport

# 1 179
Знаехте ли, че в лидл има шоколад с напълно изчистен състав? Само 3 съставки. Ritter sport

Май и по-скъпия 85%, който понякога купувам, е със същия състав, без никакви гадории.

# 1 180
Ходих днес сутринта до Лидл. Исках розов джин, но положението беше такова....

С две думи - няма! Не е имало така като гледам.

# 1 181
  • Пеликания
За нескафето
Скрит текст:
в К миналата седмица гледах, че имаше 2х250 и чаша за кафе. В Лидл не съм виждала скоро.

# 1 182
  • Sofia
Знаехте ли, че в лидл има шоколад с напълно изчистен състав?

Знаем, че доста от шоколадите са с добър състав, с какаово масло.

# 1 183
Ходих днес сутринта до Лидл. Исках розов джин, но положението беше такова....

С две думи - няма! Не е имало така като гледам.
Аз нали нямаше да ходя, но реших да потърся още малко постелката за пикник. В два магазина бях и двата имаше розов джин и то доста. Изкуших се, но няма да мога да пия скоро, затова подминах. Огледах за безалкохолно мохито, но не видях. От алкохолното и от пиня коладата имаше.
И да се похваля, имам постелка за пикник😜
Лайка, ти ли питаше за шоколада белия с лайм? Днес в Пловдив имаше.

# 1 184
Веднага, почти още с влизането в магазина, открих една нова цена на продукт, който купувам- кафетата в буркан...🤷‍♀️

Иначе не купих нищо съществено днес, влязох специално за едни крекери, които вкъщи харесват...

Общи условия

Активация на акаунт