Лидл 163 - Майска... на зелено

• 100 204
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 1 155
Нашите бургери/сандвичи са директно с кюфте.
Биволското сирене от оферта на РС хубаво ли е? Май на ферма Маноле не съм вземала продукт.

Последна редакция: пн, 23 май 2022, 12:39 от fenyx

# 1 156
Не зна дали сте коментирали, но днес забелязах, че пазарувайки с лидл+ имам отстъпка на всичко, вярно някакви мижави стотинки, но на всичко. Дори на цената с купон има допълнителна отстъпка.

# 1 157
Активирала сте ваучер-купон от 5лв или друга сума и се разпределила на всички артикули.

# 1 158
Знам, че ще кажете, че Лидл са виновни за това, но днес една въз потна едра жена пробва 5! Рокли и никоя не хареса. Всяка натъпка обратно в кутията ѝ. Взех яйца и универсални кърпички. Нищо друго...

# 1 159
  • София
Аз за Боровинки ще ходя.

# 1 160
Активирала сте ваучер-купон от 5лв или друга сума и се разпределила на всички артикули.

Ааа, ясно, вярно, че имах такъв купон. Сумата са я разпределили върху всички продукти значи. А аз мислех да ги похваля Joy

# 1 161
Чакам чаршафи от сатениран памук повече от година! Други са пускали, но не ги харесвам.. и с ластик долни имаха за моя размер спалня.. Накупих доста, но искам пак. Simple Smile Много са хубави за цената си, даже и по-скъпи да се появят, пак ще ги харесвам повече напр. от подобни от IKEA и JYSK.
Чаршафите са хубави за цената си, но с голяма забележка - пускат сериозно и трябват цветоулавящи кърпички (повече от една), за да не боядисват нещо друго в пералнята.
Имам 5 комплекта чаршафи от сатениран памук от лидл и никога не са пускали.
И аз ги чакам
Категорично и при мен няма такова нещо!! Също имам точно 5 комплекта и 3 долни с ластик. Много рядко ползвам цветоулавящи кърпички.. Винаги минават и през сушилня.. Недоволна, сигурна ли си, че говориш за същите? Simple Smile
Повече от сигурна. Моите два различни комплекта са купувани миналата година. Вторият е тъмночервен отдолу и кърпички те стават със същия цвят. Първият е розов и там няма чак толкова силно боядисване.
Ако имате купувани по-рано, предполагам, че както за много неща са понижили качеството.

# 1 162
Тази царевица за варене хич няма да им излезе на сметка. Днес пак взех намалена на 50% , че детето я хареса.

# 1 163
Взех днес потник от лен, но докато намеря такъв без дефекти, отворих поне 4 кутии. На някои дори бяха отбелязани дефектите с контрола, но защо се продават....Толкова за великия им институт по качество!

# 1 164
Сладоледеното руло ванилия ли вземате(не си падам много по шоколад)?Ако намеря утре,вдругиден да взема...Благодаря предварително😺

# 1 165
Кърпите ХХЛ са 2.99 100 бр, а до тях има друг вид пак 100 обаче са 1.99. Каква е разликата освен че едното е уж ХХЛ?

# 1 166
Само един вид универсални кърпи видях… не ми харесват особено в тази им нова опаковка, преди бяха по-хубави, сега някак по-разтегливи са.

# 1 167
Кърпите ХХЛ са 2.99 100 бр, а до тях има друг вид пак 100 обаче са 1.99. Каква е разликата освен че едното е уж ХХЛ?
При нас бяха на различни места. Едните са универсални- за котлони, мивка, прах и т.н. Другите за 1.99 бяла от бебешка серия в синя опаковка.

# 1 168
Чувствам се поласкана! Stuck Out Tongue Winking Eye На едни са дали купон за чадър, на други за хамак, а при мен има и двата купона! Grinning Подарявам ги Simple Smile
И вафли си имам. Simple Smile Не знам как решиха, че ми трябват, като не съм купувала никога.
Каква е цената на хамака и чадъра?

# 1 169
Казах аз , че са за брой Smile

Общи условия

Активация на акаунт