Лидл 163 - Майска... на зелено

• 104 828
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 1 290
  • Sofia
За трети път за последните две седмици ще пускам оплакване към Лидл. Взех стока с 30% намаление , а е таксувано на пълната цена. Преди не си гледах сметките, но вече е абсолютно задължително да го правя.
+1

# 1 291
Ще пътувам и търся мнение за няколко готови неща.
Пицата от другата седмица
Скрит текст:
Тази паста-кой вид е хубав?
Скрит текст:
В темата ,,Какво ще купя отново" четох за шунка от тази марка,този вид,но 200гр.Тази също ли е добра?
Скрит текст:
Тази седмица беше доста слаба.Ходих за пица-нямаше,сладоледът с купон също липсваше,а боровинките бяха последна кутия и изхърлих доста😿,не е единично ходене,но все липси се забелязват.Оплакванията ми и въпросите са все едно в бездънна яма и вече спрях

Последна редакция: чт, 26 май 2022, 15:51 от xediwad950

# 1 292
  • София
От пастата два пъти ядох Пене арабията и много ми хареса - лютичка е.

# 1 293
Давам купон отстъпка 1 лв при покупка над 15 лв(валиден още 3 дена), както и всички други купони.

# 1 294
Прахосмукачката в събота ме грабва, трябва ми за колата.
Дали я има някой..
Отзиви...🙂

# 1 295
Нищо не казвате за розовите домати, вкусни ли са? На пазара има по-добри цени, но ако са вкусни, ще платя надценката. Вече дадох по 4 лв. за фантастичните домати на Фантастико. 😀

И благодаря на Пийк, че е толкова готина! 🤗

# 1 296
  • Асеновград
Дали я има някой..
Отзиви...🙂
Имах визуално идентична от Лидл- червена. На тази в събота не успях да и видя марката. Моята сдаде багажа преди края на гаранционния срок, и понеже беше купувана от Гърция тук направиха проблем и отказаха гаранцията. Чисти добре, но иска след всяко чистене разглобяване и почистване на филтъра - миене. Натрупа ли прах по него смукателната мощност изчезва. Най проблемен ми беше филтъра в колелото, като се запъне и не иска да се отваря. А ако двата филтъра горе и в колелото не се чистят спира да работи. Принципно има доста неща за разглобяване и почистване. Това им е минуса на тоя тип - циклон. Имам малка ръчна с такава технология и тя е така. Моята беше такава https://www.facebook.com/1266430570050090/photos/%D0%BF%D1%80%D0 … 1493857037307441/

Последна редакция: пт, 27 май 2022, 06:30 от Panayotu

# 1 297
  • София
Розовите домати ми харесват. За мене са подобни като от Фантастико. Но то сигурно има разлика в партидите по магазини.
Друг път тък съм чела за вкусен плод, а при нас - недоозрял или тръгнал към разваляне.
От пазар не бих купила,  ако не мога да си избера. Да ми ги подават в черна, завързана торбичка след като платя - не искам. Иначе при редките посещения на пазара -  на бройка лук, репички, марули, подправки вземам.

# 1 298
Този голям букет взех днес за 3 .25. много са хубави и има още живот в тях

# 1 299
Дали я има някой..
Отзиви...🙂
Имах визуално идентична от Лидл- червена. На тази в събота не успях да и видя марката. Моята сдаде багажа преди края на гаранционния срок, и понеже беше купувана от Гърция тук направиха проблем и отказаха гаранцията. Чисти добре, но иска след всяко миене разглобяване и почистване на филтъра - миене. Натрупа ли прах по него смукателната мощност изчезва. Най проблемен ми беше филтъра в колелото, като се запъне и не иска да се отваря. А ако двата филтъра горе и в колелото не се чистят спира да работи. Принципно има доста неща за разглобяване и почистване. Това им е минуса на тоя тип - циклон. Имам малка ръчна с такава технология и тя е така. Моята беше такава https://www.facebook.com/1266430570050090/photos/%D0%BF%D1%80%D0 … 1493857037307441/

# 1 300
  • Sofia
Нищо не казвате за розовите домати, вкусни ли са? ...

На нас розовите домати ни харесват като за сезона... месести са и прилични.
Говоря за тези от 4.80лв, ако случайно има и други.

# 1 301
Ако някой е ходил тази вечер до Лидл дали му е направило впечатление пилешкото на Росо,което е намалено от утре,дали вече е заредено.

# 1 302
Морена, има едни намалени от днес.

Пийк, и аз взех, но лилави. 😃 Жълти нямаше.

Има ли веган шоколад в Лидл? Сладолед знам, че има.

# 1 303
Аз тази седмица взимах два пъти розови домати и ми харесаха. Днес бяха намалени на 2,95 ако не се лъжа (което според мен за розов домат е добра ценна), но аз имам още и не взех.

# 1 304
Доматите са 3,79 и едва сега виждам, че има два сорта. 🤔
https://www.lidl.bg/p/plodove-i-zelenchutsi-na-fokus/rozovi-domati/p70168

Общи условия

Активация на акаунт