Лидл 163 - Майска... на зелено

• 104 320
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 1 365
  • Sofia
О, да случвало се е и това, но касиерката казва и активирам отново. Simple Smile

# 1 366
  • Варна
В Лидл Битоля гр. Варна винаги е пълно с хора... Де да можехме на спокойствие да разгледаме и пазаруваме както преди. Да похваля розовите домати, не очаквах да са толкова вкусни, утре ще заредя още. Черешите не са нищо особено на вкус.

# 1 367
Не хващам вяра аз на това" Лидл + е активиран". Както беше активиран, така си купих стоки на редовна цена, въпреки активиранив ми купон. За което също писах мейл, но не ми отговориха...

# 1 368
Само на личната ми проверка на касовата бележка веднага след касите вярвам аз!😁
Днес бях за 2-3 неща в магазина, 2- 3 каси работеха и още 2 отвориха...Много народ...отляво фризер със сладолед, отдясно няколко реда с кашони със стоки...не може човек да си реди продуктите спокойно...Дори и количката да е зад мен, пак е неудобно (а и често си закачам дрехите за количките така). Ако е пред мен пък количката...лентата ми е далече, ужасно е. Тясната страна на лентата не е предвидена там да редят кашони...Но в нашия мини филиал...🙄
Докато чаках на касата...пак забелязах, че в хладилната витрина наблизо НЯМА вода! Отново наредили малките бутилки с вино! Бутилки с бира, газирано, но вода никаква. 🙄

Последна редакция: сб, 28 май 2022, 14:48 от dolce miele

# 1 369
Няма нужда от бързане ли? Е аз ви разказах как една касиерка успя да ми приключи сметката без да съм я платила, докато си прибирам точно 5те неща, и почна да маркира на следващия клиент. И ми направи фозиономия защо не плащам в брой. Наложи се да чакаме управител, да маркира всипко наново, че и купони вече нямах, хората на опашката се изнервиха. Питах я по-бързо ли стана така, а овцата вместо да се извини, почна още повече да дудне и да приглася на опашката друг път да съм казвала, ще искам да платя с карта. Ситуацията беше абсурдна, защото можеше да си изляза с уж платените продукти, имах си бележка и всичко
Написах оплакване, на което получих стандартен отговор. Ако искат да го взимат предвид, то си е за тях. Друг на мое място би излязъл с нещата....

# 1 370
Междудругото, днес не ми се зареди картата Лидъл+ изобщо, отваряше се бял екран с надпис Лидъл...Наложи се да сканирам от скрийншот.🤔

# 1 371
Аз затова си имам скрийншот на всички карти.

# 1 372
  • shumen
Бейлис е ликьора,който ми хареса.

# 1 373
Аз затова си имам скрийншот на всички карти.
И аз имам, но все забравям да ги извадя отделно, за да ми е по-лесен достъпът...Но помня датите и така ги намирам бързо.😁

# 1 374
Отбележи си ги като любими и стоят в отделна папка

# 1 375
Аз имам отделни  папки, иначе няма намиране. Папка лидл, папка на едното дете, на другото, за работа разни неща.  Така и по-лесно се пращат, ако има нужда, намираш си папката и после снимката.

Дали ще има интерес към сандалите в понеделник, чудя се са ходя ли рано?

# 1 376
Покрай вашите отзиви ходих да взема домати сутринта. В магазина на Раковски има още доста кори с яйца. Срокът им на годност е 14 юни. Направи ми впечатление, че има и доста двойни гофретници.

Някой пробва ли новите протеинови сладоледи? Онези, които са в кутия, отделно опаковани, 5 по 74 гр.?

# 1 377
А отзиви за четката за коса, тип маша, от другата седмица?

# 1 378
  • Асеновград
Аз имам отделни  папки, иначе няма намиране. Папка лидл, папка на едното дете, на другото, за работа разни неща.  Така и по-лесно се пращат, ако има нужда, намираш си папката и после снимката.

Дали ще има интерес към сандалите в понеделник, чудя се са ходя ли рано?
Сандалите не са ли от четвъртък? https://www.lidl.bg/c/jaduvash-li-za-liato/c2660/w2

# 1 379
  • София
Знаете ли докога е "лентичката" с купон +? На самата лента пише още 2 дни, а в правилата - до 29-ти. Друг път в неделя ли е свършвала или в края на месеца?

Общи условия

Активация на акаунт