Лидл 163 - Майска... на зелено

• 104 315
  • 1 736
  •   2
Отговори
# 1 380
  • София
Знаете ли докога е "лентичката" с купон +? На самата лента пише още 2 дни, а в правилата - до 29-ти. Друг път в неделя ли е свършвала или в края на месеца?
Те двете неща са едно и също. Днес и утре - два дни, до 29-ти.

# 1 381
  • София
Знаете ли докога е "лентичката" с купон +? На самата лента пише още 2 дни, а в правилата - до 29-ти. Друг път в неделя ли е свършвала или в края на месеца?
Те двете неща са едно и също. Днес и утре - два дни, до 29-ти.
Обикновено последните два дни изписва "Изтича утре" и "Изтича днес".

# 1 382
  • София
И аз да похваля розовите домати - страхотни са!

На касата винаги питам дали Лидл + е отчетена. Мен винаги ме карат в началото, даже преди касиерката да е започнала да маркира продуктите да сканирам  Лидл +.

# 1 383
И аз сканирам в началото. А после гледам на монитора дали картата е активирана.

# 1 384
Скоро погледнах бебешките/детските душ гелове. Заради променения дизайн на опаковката ги огледах, но ми направи впечатление, че пише, че са за деца "над 1 година". 🤔 А преди не пишеше такова нещо или е било някъде с много дребен шрифт...🤔🤔

# 1 385
Аз имам отделни  папки, иначе няма намиране. Папка лидл, папка на едното дете, на другото, за работа разни неща.  Така и по-лесно се пращат, ако има нужда, намираш си папката и после снимката.

Дали ще има интерес към сандалите в понеделник, чудя се са ходя ли рано?
Сандалите не са ли от четвъртък? https://www.lidl.bg/c/jaduvash-li-za-liato/c2660/w2

Добре, че писа.

# 1 386
  • Асеновград
Скоро погледнах бебешките/детските душ гелове. Заради променения дизайн на опаковката ги огледах, но ми направи впечатление, че пише, че са за деца "над 1 година". 🤔 А преди не пишеше такова нещо или е било някъде с много дребен шрифт...🤔🤔
Тези 3 в1 ли визираш? Не съм им чела състава, имаме още от предна промоция с Лидл+. Но малкия ги души , като видя новите и е разочарован, че липсва аромата който харесва, на сладолед и торта.
Аз последните два дни си мия косата с мъжкия шампоан и много ми харесва. Ще имам възможност да сменям вече между три. https://www.lidl.bg/p/cien-ti-siaesh/shampoan-za-ejednevna-upotreba/p238

# 1 387
На мен розовите домати не ми харесаха, не знам кой сорт съм уцелила, но вкусът е воден. Тези на Ф са по-ароматни, ще пробвам и тези в Била, а също и от пазара.

Лимитираният течен сапун се оказа много хубав, така от флакона не бях очарована, но при ползване му се виждат достойнствата.

# 1 388
Нали това е старата опаковка? Имам и от новите и сега видях, че наистина отпред пише над 1г.
Скрит текст:

# 1 389
  • Варна
Момичета, пускали ли са тази година детски сандали? Аз ли пропуснах или ще ни ги предложат за другото лято?

# 1 390
Poppy, Panayotu, да, него имам предвид...Не помня да съм забелязвала надписа, че е над 1 година. 🙂 Но съм го използвала след първата година на малката, може и да не сън обърнала вниманието. Отдавна не съм чела описанието отзад, само състава съм чела периодично.
Мисля, че още го имаше вариантът с аромат на сладолед с бисквитки. 🙂

# 1 391
На мен розовите домати не ми харесаха, не знам кой сорт съм уцелила, но вкусът е воден. Тези на Ф са по-ароматни, ще пробвам и тези в Била, а също и от пазара.

Хубави са в Била, като тия във Ф миналата седмица

# 1 392
  • София
На мен розовите домати не ми харесаха, не знам кой сорт съм уцелила, но вкусът е воден.
+1
Взехме по-едри(около 300-500 гр.), бяха на обичайното място, до червените домати.  На вид са перфектни, но се оказаха водни и безвкусни. Добре, че взехме само 3 бр. До сега на такива не сме попадали.
На входа, отпред пред регалите с плодове и зеленчици имаше друг сорт - средно големи(около 150-220гр.), леко издължени с остър връх.  Не взехме от тях, защото всички бяха натиснати отдолу от твърдата подложка с гнезда. Може те да са вкусните. В кашоните на едрите е подложена само кафява хартия. Явно са на различни производители.

# 1 393
  • София
Момичета, пускали ли са тази година детски сандали? Аз ли пропуснах или ще ни ги предложат за другото лято?
Скрит текст:
За каква възраст? Аз от Козлодуй взех много хубави детски сандали - 27 номер, с покритие на пръстите отпред. Малкия доста ги хареса и не ги сваля. Първо обаче взех едни сини без лепенки - само ластици някакви и въпреки, че крака му е слабичък не можах да го напъхам дори в по-големия размер та ги смених.
Още един плюс от мен за розовите домати, не отидох с тази цел, но ги бяха сложили на входа и така ми замирисаха, че взех 2 кг. Вече към 600 гр. унищожих само с овче сирене и хляб, вкусни са ми и не са ми водни. Тези дни ще ида и до Фантастико да пробвам тези, които хвалите. Много обичам розови домати и тази година за сега тези от Лидл ми харесаха. Череши също взех с купона и пак ще ида да взема - не са топ вкусни, но са хрущялка и ме задоволяват на този етап. Laughing
Един въпрос - някой взе ли от детските протектори? Малкия е на 3 години (107 см. 19 кг.) и взех размер S, но много стегнато седят. Така ли трябва да са? Притеснява ме да не му убиват, и се чудя да ги връщам ли, какво да правя. На етикета пише, че  са до 120 см, 7 години............ Той казва, че не го боли, но от страни изглеждат малко врязани сякаш..

Последна редакция: сб, 28 май 2022, 18:40 от Десислава``

# 1 394
Отворени детски сандали не е имало. Чакам ги.
Имаше пуснати затворени, от минали години са.

Общи условия

Активация на акаунт