Лидл 163 - Майска... на зелено

• 104 242
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 1 395
  • Sofia
Относно розовите домати, според мен днес при нас  имаше от другия (нали 2 сорта са) сорт и на вид по-не ми харесват.... като цвят, по-слаб е от вчерашните, които са хубавите.  Взех три домата, ще ги видя какви са.

# 1 396
Малееее, няма никой на паркинга, в магазина няма хора.. това в събота. Пак не вярвам. Ходих за " рачешки ролца" .

# 1 397
  • София
Сутринта в 2 Лидъла ходих, имаше хора, и на паркингите имаше доста коли.

# 1 398
Според мен, откакто има бариера на филиала на Болницата в Русе има отлив на хора

# 1 399
  • София
Разбрах, че са сложили доста камери и повече от 2ч.престой на паркинга не се допуска. Викат репатрак и вдига колите.  Оказа се, че живеещите наблизо ползват паркинга и не плащат.
Не знам дали при всеки Лидъл е така, но една сутрин вдигнаха една кола. Била на живущ в блока до филиала. Най-редовно паркирал там.

# 1 400
На нашия филиал имаше една кола, която стоеше там и ходеха хора да я оглеждат да я купуват. Вече я няма. Не знам дали е купена, преместена или махната с паяк. Ама имаше само няколко коли днес на паркинга . През седмицата май бариерата е основно вдигната през деня

# 1 401
Вчера видях, че охраната е оборудвана със слушалки вече. Явно затягат мерките.

# 1 402
  • Sofia
Не вземат да ги направят действащи тия бариери, с талонче за време и после платено (както е в К на Т.Каблешков), а направо видгат...
При нас не знам дали паркират живущи, ама минават през паркинга, за да пропуснат светофара. Rage

# 1 403
Аз съм от Бургас днес беше фул магазина. Колкото пъти отида винаги е така няма къде да се паркира. Хубаво е да започнат да следят за паркирането, аз най-много се дразня на тарикати който ги мързи да вървят и спират пред и отстрани на магазина където няма разграфена за паркиране. А най редовно мястото за инвалиди и за майки с деца е заето от прави здрави и корави мъже. Аз съм майка на две деца едното е на 3 другото е на 3 месеца почти никога не мога да паркира на обозначеното място зареди някой чичо без деца

# 1 404
  • София
От няколко дни виждам табло на входа на Лидъл за търсене на служители. Вече стартова брутна заплата е 900лв., а преди беше 1300лв.

Вчера сутринта много груба служителка ме обслужи на касата. Беше се качила на черешата още рано сутринта.

# 1 405
Geos, взели сме едни и същи домати, много точно си ги описала. Не обърнах внимание да има от втория сорт, при нас на входа бяха сложени тези в кафявата хартия, изглеждат перфектно и не съм търсила други, а и имаше отзиви, че са вкусни. Чак после видях в сайта, че има два сорта.

Преди няколко дни се одрасках повърхностно при домакинстване, но раната прокърви. Напръсках се със спрей течен пластир, който съм купила от Лидл. Раната загнои и трябваше 2 дни да стоя с превръзка с йодасепт. Едва ли ще се осмеля да ползвам спрея отново.

# 1 406
  • Sofia
Цикатридина и нищо друго! Simple Smile

# 1 407
От няколко дни виждам табло на входа на Лидъл за търсене на служители. Вече стартова брутна заплата е 900лв., а преди беше 1300лв.

Вчера сутринта много груба служителка ме обслужи на касата. Беше се качила на черешата още рано сутринта.

https://www.jobs.bg/en/job/6285651 1600  бруто, да не е било за половин работен ден нещо

# 1 408
  • София
Не вземат да ги направят действащи тия бариери, с талонче за време и после платено (както е в К на Т.Каблешков), а направо видгат...
Действащи са - ниско разположена камера чете номера и вдига бариерата.
Прочети пак 🙂

# 1 409
  • Sofia
Действащи са - ниско разположена камера чете номера и вдига бариерата.
Ми не и при нас.

Общи условия

Активация на акаунт