Лидл 163 - Майска... на зелено

• 104 211
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 1 500
  • In transit
Re_ge, има силиконови подложки за печене. По-дебелички са. Уж могат да се изрязват по размер, но на мен все ми се свиди...🙂

посъветвай ме като знаещ моля те , от къде да си взема. Искам да си минимизирам боклука и държа да не е от най-еФтините варианти, нещо дългосрочно ще търся.
Хубавите, т.е от качествен материал ги има в немския амазон, ако искаш пиши ми ЛС, да ти дам линкове, за да не спамим тук.
Скрит текст:
Така изглеждат, но има доста китайски. Тези подложки, са една от най-добрите инвестиции, които съм направила.

Долче, и на мен ми се свиди да се режа силиконовите.

# 1 501
  • shumen
Аз пека на 250 градуса пиците.

# 1 502
Аз не съм доволна от черните подложки, но може да е индивидуално

# 1 503
  • София
7 магазина обиколих днес за ХЛ номер от шортите Адидас ... един единствен намерих на Захарна фабрика, ам от другите с по сладолед излизах да не съм капо. Утре продължавам по график и маршрут из Южна София.
Направо на превтасал козунак заприличах над колана, а уж се отслабвало с ходене 😅

# 1 504
RebelHeart, да де...ама не и с 6 сладоледа!😛😜
Re_ge, и в Лидъл са пускали, в Пепко, в Кауфланд...И тези, които показа Mikkey, не са никак лоши.
Мikkey, може ли линк на ЛС и на мен?🙂

Последна редакция: вт, 31 май 2022, 03:16 от dolce miele

# 1 505
И аз съм на недоволна вълна, за втори път намирам парче маслинена черупка в продукт, а от сто години пазарувам там и преди нямаше такива изцепки Rage Тестените изделия от външен доставчик (от хладилниците и фризерите) са се променили доста и нямат много общо с едновремешните. Въобще вече намалих доста нещата които вземам, почти напълно изключих полуфабрикатите, то за хубаво, де, ама изпитвам недоволство 🤨
Чета ви как се възторгвате от разни сапуни и т.п. козметики, обаче нямам навика да минавам покрай този щанд и днес пак (ходих да охарча купонче), погледнах към алеята с миялните препарати, казах си, че не ми трябва нищо и кривнах към бисквитената алея, и чак като се прибрах и седнах да ви чета пак се сетих, че исках да ги видя тия сапунчета и чудеса дето ги споменахте, и това го правя вече за втори път Satisfied Трябва да си напиша на ръката като ви чета, да ми напомня после като пазарувам Smile

Лидълските черни подложки са доста тънки, в сравнение с "марковите", ако човек има избор, не са "вариянт номер редно", но при липса на други вариянти стават ¯\_(ツ)_/¯ Не мисля че са подходящи за скара, имах подобни за тостер и на едно място се стопи. За такива неща има смисъл да се плати повече и да се вземе нещо качествено, все пак е нещо което се ползва с години, с Лидълските не е така.

# 1 506
Ефибуш, аз след като останах без кътник, не докосвам нищо от витрината, еле па с маслини.
Не бих си сложила на лицето лидълска козметика, не знам кой по какво се прехласва.

# 1 507
Аз съм с чувствителна кожа, а лидлската мицеларна вода много добре ми понася. Без отмиване. Майка ми пък си беше харесала един техен крем със злато, а принципно ползва по-висок клас козметика. Имат и добри маски за лице. Това, че е лидлска, не прави козметиката лоша. Въпросът е човек да си намери неговия тип продукт.

# 1 508
Аз не обичам мицеларни води по принцип, но тази с помпата много ми харесва. Второто ми шише е вече на половина. Ползвам всеки ден. Не изсушава прекалено, но аз винаги си мия лицето след мицеларната вода иначе ми лепне.

# 1 509
И аз харесвам мицеларната вода, но и аз съм свикнала да отмивам подобни продукти. Предпочитам синята.

# 1 510
О, не казвам, че е лош. Казвам, че аз не бих си сложила на лицето, както и повечето масови марки. Но моето мнение е без значение.

# 1 511

Лидълските черни подложки са доста тънки, в сравнение с "марковите", ако човек има избор, не са "вариянт номер редно", но при липса на други вариянти стават ¯\_(ツ)_/¯ Не мисля че са подходящи за скара, имах подобни за тостер и на едно място се стопи. За такива неща има смисъл да се плати повече и да се вземе нещо качествено, все пак е нещо което се ползва с години, с Лидълските не е така.

На опаковката пише, че са като многократна пекарска хартия, а не силиконови подложка...и аз за такава ги взех. Не се използват за скара, открит огън пише на кутията, да не се реже, драска, да не се мие с абразив , ясно става че е деликатно ограничено функционално изделие. За пиците обаче  ми бяха  екстра. Иначе 3-4 листа пекарска  хартия ми отиват всяка седмица. А Тука ми обещават 300 ползвания но и 200.да.са.са.горе долу 4 години пица ежеседмично.

Мики, много много благодаря за насоките!

# 1 512
За черните подложки и аз да си кажа - преди години бях взела и ми вършеха добра работа, докато не пекох някакви по-маслени сладки. След тях започнаха да пускат черно - явно от покритието и ги изхвърлих. Вероятно има значение какво се пече върху тях.

# 1 513
  • Велико Търново
Лидлска козметика не съм ползвала и изобщо не си мажа на лицето неща, които се продават на рафтове до белина, препарати и т. Н. Такава масова козметика, по хранителните магазини я отбягвам. Има достатъчно кремове и мазила, с цени от 2 до 2000 лв по аптеките и магазините за козметика.
Вчера изядох почти цяла кутия пурички... Много лошо нещо са това промоциите! Подтикват да ядеш боклуци за малко пари Sad

# 1 514
Хубавите, т.е от качествен материал ги има в немския амазон, ако искаш пиши ми ЛС, да ти дам линкове, за да не спамим тук.
Скрит текст:
Така изглеждат, но има доста китайски. Тези подложки, са една от най-добрите инвестиции, които съм направила.

А може ли линковете - в скрит текст / така всеки,който има интерес, ще се възползва /. Моля!

Общи условия

Активация на акаунт